دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
توفو از غذاهای مورد علاقه گیاهخواران است که یکی از دستور پخت های ساده این غذا را می توانید در بدونیم یاد بگیرید. خیلی راحت قطعات کوچک پنیر توفو را با ادویه جات سرخ کنید و با سس زنجبیل و سویا میل کنید.


food-2.jpg



مواد لازم:

  • ۱ بسته ۴۰۰ گرمی پنیر توفو
  • ۱ الی ۲ عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه آرد ذرت
  • ۱ قاشق چای خوری ادویه ترکیبی (رازیانه، میخک، دارچین و فلفل)
  • ½ پیمانه پودر نان (یا پودر سوخاری)
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن سبزیجات

food-4.jpg



پنیر را در قطعات مکعبی ۲ سانتیمتری خرد کنید.


food-5.jpg



تخم مرغ ها را داخل ظرفی هم بزنید و به آن مقداری نمک اضافه کنید.


food-6.jpg



داخل ظرف دیگری آرد ذرت و ادویه جات را با هم ترکیب کنید.


food-8.jpg



در ظرف جداگانه ای پودر نان را بریزید.


food-9.jpg



پنیرهای مکعبی را به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر نان بغلتانید. مطمئن شوید که تمام قسمت های پنیر با پودر نان آغشته شده اند.


food-10.jpg



داخل تاوه روغن بریزید و پنیرها را داخل روغن سرخ کنید تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شود. (هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر) سپس از داخل تاوه بردارید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.


این غذا را گرم و همرا با سس سویا یا زنجبیل میل کنید.


منبع:سایت بدونیم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا