ژله هندوانه
اگر دوست دارید کاری متفاوت کرده باشید استفاده از این ژله خوش طعم را به شما توصیه می کنم. هم خوش طعم است و هم خوش رنگ. حتما امتحانش کنید.
مواد لازم:
دو کیلو و نیم هندوانه به علاوه پوست
۹۰ گرم ژلاتین بدون طعم
یک دوم فنجان شکر
یک چهارم فنجان آب لیموی تازه
روغن کانولا برای بشقاب
روش آماده سازی:
۱- هندوانه را به قطعات بزرگ تقسیم کنید، پوست را جدا کنید. هندوانه را داخل مخلوط کن قرار دهید و پوره کنید. پوره هندوانه ای که بدست آوردید را از یک صافی مناسب عبور دهید تا پالپ و دانه هایش گرفته شود ( با این کار حدود ۳ فنجان آب هندوانه بدست می آورید).
۲- در یک کاسه کوچه یا یک فنجان اندازه گیری، ژلاتین را با یک فنجان آب هندوانه ترکیب کنید، و اجازه دهید ۳ دقیقه بماند. در یک ماهی تابه کوچک، روی شعله متوسط، آب هندوانه و شکر را گرم کنید تا شکر کاملا حل شود. ترکیب ژلاتین و آب لیمو را به ماهی تابه اضافه کنید. از روی حرارت برش دارید.
۳- ظرفی که می خواهید در آن ژله را بریزید با روغن کمی چرب کنید. پوره ی هندوانه و ژلاتین را داخلش بریزید، رویش را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. هنگام سرو می توانید ژله ها را به صورت مکعبی ببرید و داخل بشقاب ها قرار دهید. حتی می توانید یک لایه ژل سبز رنگ نیز زیر مکعب های ژل هندوانه استفاده کنید تا کاملا شبیه به هندوانه شوند.
اطلاعات مربوط به این غذا:
مواد گفته شده در این دستور غذایی برای ۶ نفر می باشد.
مدت زمان اماده سازی مواد ۲۰ دقیقه.
مدت زمان آماده شدن ژله ۱۲ ساعت.
منبع:سایت بدونیم
اگر دوست دارید کاری متفاوت کرده باشید استفاده از این ژله خوش طعم را به شما توصیه می کنم. هم خوش طعم است و هم خوش رنگ. حتما امتحانش کنید.
مواد لازم:
دو کیلو و نیم هندوانه به علاوه پوست
۹۰ گرم ژلاتین بدون طعم
یک دوم فنجان شکر
یک چهارم فنجان آب لیموی تازه
روغن کانولا برای بشقاب
روش آماده سازی:
۱- هندوانه را به قطعات بزرگ تقسیم کنید، پوست را جدا کنید. هندوانه را داخل مخلوط کن قرار دهید و پوره کنید. پوره هندوانه ای که بدست آوردید را از یک صافی مناسب عبور دهید تا پالپ و دانه هایش گرفته شود ( با این کار حدود ۳ فنجان آب هندوانه بدست می آورید).
۲- در یک کاسه کوچه یا یک فنجان اندازه گیری، ژلاتین را با یک فنجان آب هندوانه ترکیب کنید، و اجازه دهید ۳ دقیقه بماند. در یک ماهی تابه کوچک، روی شعله متوسط، آب هندوانه و شکر را گرم کنید تا شکر کاملا حل شود. ترکیب ژلاتین و آب لیمو را به ماهی تابه اضافه کنید. از روی حرارت برش دارید.
۳- ظرفی که می خواهید در آن ژله را بریزید با روغن کمی چرب کنید. پوره ی هندوانه و ژلاتین را داخلش بریزید، رویش را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. هنگام سرو می توانید ژله ها را به صورت مکعبی ببرید و داخل بشقاب ها قرار دهید. حتی می توانید یک لایه ژل سبز رنگ نیز زیر مکعب های ژل هندوانه استفاده کنید تا کاملا شبیه به هندوانه شوند.
اطلاعات مربوط به این غذا:
مواد گفته شده در این دستور غذایی برای ۶ نفر می باشد.
مدت زمان اماده سازی مواد ۲۰ دقیقه.
مدت زمان آماده شدن ژله ۱۲ ساعت.
منبع:سایت بدونیم