دستور تهیه ژله هندوانه

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
ژله هندوانه

yalda-3.jpg



اگر دوست دارید کاری متفاوت کرده باشید استفاده از این ژله خوش طعم را به شما توصیه می کنم. هم خوش طعم است و هم خوش رنگ. حتما امتحانش کنید.


مواد لازم:

دو کیلو و نیم هندوانه به علاوه پوست


۹۰ گرم ژلاتین بدون طعم


یک دوم فنجان شکر


یک چهارم فنجان آب لیموی تازه


روغن کانولا برای بشقاب


روش آماده سازی:

۱- هندوانه را به قطعات بزرگ تقسیم کنید، پوست را جدا کنید. هندوانه را داخل مخلوط کن قرار دهید و پوره کنید. پوره هندوانه ای که بدست آوردید را از یک صافی مناسب عبور دهید تا پالپ و دانه هایش گرفته شود ( با این کار حدود ۳ فنجان آب هندوانه بدست می آورید).


۲- در یک کاسه کوچه یا یک فنجان اندازه گیری، ژلاتین را با یک فنجان آب هندوانه ترکیب کنید، و اجازه دهید ۳ دقیقه بماند. در یک ماهی تابه کوچک، روی شعله متوسط، آب هندوانه و شکر را گرم کنید تا شکر کاملا حل شود. ترکیب ژلاتین و آب لیمو را به ماهی تابه اضافه کنید. از روی حرارت برش دارید.


۳- ظرفی که می خواهید در آن ژله را بریزید با روغن کمی چرب کنید. پوره ی هندوانه و ژلاتین را داخلش بریزید، رویش را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. هنگام سرو می توانید ژله ها را به صورت مکعبی ببرید و داخل بشقاب ها قرار دهید. حتی می توانید یک لایه ژل سبز رنگ نیز زیر مکعب های ژل هندوانه استفاده کنید تا کاملا شبیه به هندوانه شوند.


اطلاعات مربوط به این غذا:

مواد گفته شده در این دستور غذایی برای ۶ نفر می باشد.


مدت زمان اماده سازی مواد ۲۰ دقیقه.


مدت زمان آماده شدن ژله ۱۲ ساعت.


منبع:سایت بدونیم
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    ژله هندوانه یکی از خوراکی های خوشمزه و مخصوص شب یلداست که به روش های مختلفی میشه درستش کرد. خیلی ها ژله هندوانه رو داخل پوست هندوانه درست میکنن اما ما می خوایم برای درست کردن ژله هندوانه از پوست لیمو استفاده کنیم.


    مواد مورد نیاز:

    • ۱۰ عدد لیمو دو نیم شده
    • ۸۵ گرم ژله با طعم هندوانه
    • ۲۴۰ گرم (۱ پیمانه) آب جوش
    • ۲۴۰ گرم آب سرد

    jelly-1-600x450.jpg



    ابتدا با استفاده از آبمیوه گیر دستی آب لیموها را بگیرید و هسته ها را جدا کنید.


    jelly-2-600x450.jpg



    سپس آب لیمو را داخل ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.


    jelly-3-600x450.jpg



    بعد از این که آب لیمو را کامل گرفتید پوست لیمو را برگردانید.


    jelly-4-600x450.jpg



    سپس پرده های لیمو که به پوست چسبیده اند را از پوست جدا کنید و داخل لیمو را کاملا خالی کنید.


    jelly-5-600x450.jpg



    سپس پوست لیمو را به حالت اولیه اش برگردانید تا به شکل کاسه خالی در بیاید.


    jelly-6-600x450.jpg



    پوست لیموها را داخل قالب مافین قرار دهید تا هنگام ریختن ژله تکان نخورند.


    jelly-7-600x450.jpg



    ۱ پیمانه آب را داخل ظرف کوچکی بجوشانید.


    jelly-8-600x450.jpg



    ژله را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.


    jelly-9-600x450.jpg



    سپس آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید.


    jelly-10-600x450.jpg



    ژله آماده شده را با دقت داخل پوست لیموها بریزید.


    jelly-11-600x450.jpg



    به مدت ۲ الی ۴ ساعت ژله ها را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود.


    jelly-12-600x450.jpg



    سپس با استفاده از یک چاقوی تیز پوست لیموها را به ۴ قسمت مساوی برش بزنید.


    jelly-13-600x450.jpg



    ژله ها را داخل سینی قرار داده و سرو کنید.


    منبع:سایت بدونیم
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا