*دستور تهیه انواع کیک*

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 904
  • پاسخ ها 17
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
3-2-300x200.jpg




یک
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
با طعم موز که مورد پسند همه افراد می باشد را در این جا آموزش می دهیم همراه ماباشید با روش درست کردن
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
موز در ادامه مطلب .


روش درست کردن
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
موز ، مواد لازم:


کره ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۵۵ گرم
شیره
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
افرا ۸۰ گرم
موز ۴ عدد بزرگ
شکر ۲۳۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۱۵۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک نوک انگشت



روش درست کردن
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
موز :


۱-ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲- ۵۰ گرم از کره بردارید
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
ته قالب گرد ۲۰ سانتی متری را با آن
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
کنید. کف
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
دیواره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کاغذ روغنی را هم با کره
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
کنید.

۳-برش های موز را (از سمت مسطح) در کف قالب بچینید تا تمام سطح آن را بپوشاند.

۴-در قابلمه ای روی حرارت کم، شیره ی افرا و شکر قهوه ای را بریزید و برای ۵ دقیقه تا شکر حل شود، حرارت دهید. ترکیب را روی موز ها در قالب بریزید.

۵- باقیمانده کره را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و خامه ای شود.

۶-سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

۷- آرد الک شده را به همراه بیکینگ پودر و وانیل به سایر مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

۸- خمیر را روی لایه ی شیره ی افرا در قالب بریزید. قالب را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا رویه ی کیک طلایی شود، در فر قرار دهید.

۹-کیک را از فر خارج کنید و برای اطمینان از پخته شدن آن، چاقویی کوچک را در وسط کیک فرو بـرده و بیرون آورید، اگر تمیز بود، کیک پخته است.

۱۰- اجازه دهید تا کیک در قالب برای ۵ دقیقه خنک شود. سپس ظرف مورد نظر را روی قالب بگذارید و کیک را برگردانید.

۱۱-می توانید آن را با بستنی وانیلی و یا خامه فرم گرفته میل کنید.

نکات روش درست کردن کیک موز :

۱- موز را از طول ۳ برش دهید. هر برش به پهنای حدود نیم سانتی متر باشد.

۲- آرد را الک کنید.
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    344-300x169.jpg






    برای تهیه این
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    شما می توانید از هر دستور پخت کیکی استفاده کنید در این جا
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    کره ای استفاده کرده ایم با ما باشید با آموزش تصویری درست کردن
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    چند رنگ .


    آموزش تصویری درست کردن
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    چند رنگ :


    یه قالب
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    رو
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و آرد پاشی کنید یا اگه قالبتون تفلون هست فقط کافیه با کره یا روغن کاملا چربش کنید. در اینجا از یک قالب گرد میان تهی استفاده کردیم.

    مواد
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    رو آماده کنید. نیمی از مواد رو به رنگ سفید نگه دارید.

    334.jpg




    نیم دیگر مواد را داخل دو کاسه جدا با دو رنگ مختلف رنگ کنید.

    همونطور که در شکل می بینین در اینجا از رنگ سبز
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    قرمز استفاده شده ،

    نیمی از مواد سفید رو توی قالب بریزید.

    335.jpg


    رنگ اول رو با قاشق طوری که با رنگ سفید مخلوط نشه روی لایه اول بریزید



    336.jpg




    رنگ دوم رو با احتیاط و طوری که با رنگ زیری مخلوط نشه روی لایه قبلی بریزید.



    337.jpg


    بقیه مواد سفید رو روی لایه رنگی زیری بریزید.

    338.jpg




    کیک رو مثل بقیه کیک ها بپزید.

    بعد از اینکه کیک خنک شد روی کیک رو با شکلات ذوب شده تزئین کنید.



    339.jpg




    می تونید شکلات سفید رو با رنگ های مخصوص شکلات رنگ کنید و کیک را با اون تزیین کنید.

    روی شکلات رو ترافل رنگی بریزین.

    این نوع کیک به درخواست دوستانی در مجله قرار گرفته که طرز تهیه کیک برای جشن های خانوادگی ، جشن تولد و … رو داشتن.



    344.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    • Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      • کره 1 و 1/2 پیمانه (330 گرم)
      • شکر 2 و 1/4 پیمانه (460 گرم)
      • سفیده تخم مرغ 4 عدد
      • اسانس وانیل 3 قاشق چایخوری
      • آرد سفید 3 پیمانه (390 گرم)
      • جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
      • بیکینگ پودر 2 و 3/4 قاشق چایخوری
      • شیر 1 و 1/2 پیمانه
      • باتر کرم یا خامه قنادی 5 پیمانه
    کیک تولد در هر جشن تولدی مرکز توجه همه است. همه دوستان و آشنایان دور هم جمع شده اند و منتظر هستند شما کیک را بیاورید و با آن تولد را جشن بگیرید. درست است که خیلی راحت میتوانید کیک های تولد بسیار زیبایی را از قنادی محل خریداری کنید اما کیک تولد خانگی چیز دیگری است و شاید دوست داشته باشید کیک را به سلیقه خودتان درست کنید.



    کیک تولد انواع مختلفی دارد. شما میتوانید از کیک شکلاتی، وانیلی یا حتی میوه ای به عنوان پایه استفاده کنید. اما در اینجا اول طرز تهیه یک کیک وانیلی را آموزش میدهیم. قبلاً طرز تهیه
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    را گفته بودیم اما دستوری که در اینجا داریم بافتش کاملاً مناسب کیک لایه ای است که در مرحله خامه کشی به شما کمک خواهد کرد. مواد لازم برای کیک وانیلی نسبتاً ساده هستند و احتمالاً همه آنها را در خانه دارید. مقدار مواد گفته شده برای 16-20 مناسب است پس اگر تعداد مهمانها کمتر است، مواد را 2/3 کنید و کیک تولد را به صورت دو لایه تهیه کنید. طرز تهیه باترکرم یا خامه اینجا گفته نخواهد شد. چون قبلاً دستور انها را گفته‌ایم و شما میتوانید آیسینگ دلخواه را از قبل آماده کنید. عموماً خامه با سلیقه ایرانی ها بیشتر جور در می آید اما کار کردن با باتر کرم (که در اینجا استفاده شده) ساده تر از خامه است.



    pink-vanilla-cake.jpg




    در آخر مراحل کشیدن باتر کرم روی کیک تولد هم به صورت تصویری آموزش داده میشود. برای خامه هم از همین مراحل میتوانید استفاده کنید به جز مرحله آخر که با دستمال و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    انجام میشود.


    طرز تهیه کیک تولد لایه ای



    مرحله اول:
    فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سه قالب کیک 20 سانتی (یا یک قطور) را کاغذ روغنی بکشید و دیواره هایش را چرب کنید.





    مرحله دوم:
    کره و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و 2 دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید تا پوک شود. سپس سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید (نه بیشتر). فرم مایه در این مرحله عوض میشود و کمی غلیظ تر میشود.



    مرحله سوم:
    آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید.



    مرحله چهارم:
    یک سوم از مواد خشک را به مایه اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا مخلوط شود. سپس نصف شیر را اضافه و مخلوط کنید. به ترتیب یک سوم از مواد خشک، باقیمانده شیر و باقیمانده مواد خشک را بریزید و هر بار هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. مایه در آخر غلیظ و براق به نظر خواهد رسید.



    مرحله پنجم:
    مایه را به قالب ها منتقل کنید و سطح آن را با کاردک یا با پشت قاشق صاف کنید. کیک ها را 30-33 دقیقه در فر بگذارید. کیک وقتی آماده است که خلال دندان از آن تمیز بیرون بیاید. اگر روی کیک ها کمی قهوه ای رنگ شد نگران نباشید.



    مرحله ششم:
    کیک ها را بعد از چند دقیقه از قالب خارج کنید و در یخچال بگذارید. تا کیک خنک میشود. آیسینگ (باترکرم یا خامه قنادی) را آماده کنید.



    سر هم کردن کیک تولد لایه ای:
    1- اگر روی کیک ها پف کرده و گنبدی شکل شده با چاقو آنها را ببرید. (اگر از یک قالب عمیق استفاده کردید با احتیاط کیک را به صورت سه لایه هم اندازه برش بدهید).

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!



    2- یک تکه مقوای ضخیم هم اندازه با کیک یا کمی بزرگتر ببرید و روی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    (یا دیس) قرار دهید. روی مقوا مقدار خیلی کمی از خامه یا
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    را بریزید و پخش کنید تا کیک به آن بچسبد و در حین کار جابجا نشود. حال لایه اول کیک را وسط مقوا قرار دهید. یک لایه آیسینگ بکشید. سپس دو لایه بعدی را هم به همین ترتیب اضافه کنید. دور تا دور کیک یک لایه نازک آیسینگ بکشید و تا جای ممکن با کاردک صافش کنید. این لایه نازک برای این کیک خیلی هم ضروری نیست. اما برای کیک هایی مثل کیک شکلاتی که بیشتر خرد میشوند باید حتماً این لایه آیسینگ پایه را داشته باشید.



    1-Crumb-coat.jpg




    2- حال
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ساده پهن را به
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    متصل کنید و با آن یک لایه ضخیم آیسینگ را دور تا دور کیک بدهید. سعی کنید فشار یکنواختی به قیف وارد کنید تا ضخامت آیسینگ تغییر نکند.



    piping-side-icing-top.jpg




    3- با یک کاردک بزرگ دور تا دور کیک بکشید تا آیسینگ کاملاً صاف شود (اگر سینی گردان دارید کاردک را ثابت نگه دارید و آن را بچرخانید).



    3-smoothing.jpg




    4- اگر جاهایی در آیسینگ شکاف وجود داشت با پالت کج کمی دیگر آیسینگ بردارید و این فضاهای خالی را پر کنید.



    4-gaps.jpg




    5- دوباره با کاردک دور کیک را صاف کنید و هر وقت لازم بود آیسنگ اضافه را از روی کاردک پاک کنید. کار را ادامه دهید تا آیسینگ دور کیک کاملاً صاف شود.



    more-smoothing-5.jpg




    6- حال با استفاده از پالت آیسینگ اضافه که روی لبه کیک باقیمانده است را روی سطح کیک بکشید. این کار را برای دور تا دور کیک انجام دهید و در آخر روی کیک را تا جای ممکن صاف کنید.



    6-edges.jpg




    7- این مرحله فقط برای باتر کرم قابل استفاده است، آن هم باتر کرمی که غلیظ باشد و وقتی با انگشت فشارش میدهید فقط مقدار کمی از آن به دست میچسبد. در غیر این صورت کرم به دستمال میچسبد و کار شما را خراب میکند. دستمال حوله ای ساده (بدون طرح) را روی کیک بیانداید و با
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    روی کیک بکشید تا آیسینگ صاف صاف شود. همین کار را برای دیواره کیک و لبه ها هم انجام دهید.



    7-1-papertow-top.jpg




    7-2-papertowl-sides.jpg




    در آخر روی کیک با ماسوره ستاره ای شکوفه بزنید و در صورت تمایل روی کیک تولد
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    بپاشید.



    sprinkles-8.jpg




    نکته ها:
    1- حتماً روی کیک های پف کرده را با چاقو صاف کنید و بخش اضافه را برای خوردن کنار بگذارید.

    2- برای بریدن کیک قطور به سه لایه یکسان، میتوانید از خط کش و خلال دندان استفاده کنید. در دو سه نقطه از دیواره کیک خط کش را قرار دهید و با خلال دندان روی محل مورد نظر علامت بزنید (بگذارید در این مرحله خلال دندان داخل کیک بماند). سپس با چاقوی بزرگ اره ای دور تا دور کیک را روی نقاط مورد نظر ببرید. در آخر هم وسط کیک را برش بزنید.

    3- می توانید از شمع های رنگی برای تزئین کیک تولد استفاده کنید. برای بریدن کیک از یک چاقوی بزرگ و تیز استفاده کنید و پس از هربار برش چاقو را تمیز کنید تا چسبیدن مایه آیسینگ به چاقو باعث نازیبایی برش‌های بعدی نشود.


    لطفا لایک کنید
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    • Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      • شیر 3/4 پیمانه
      • کره 300 گرم
      • شکر 2 پیمانه
      • تخم مرغ بزرگ 6 عدد
      • آرد سفید 3 پیمانه
      • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
      • نمک 1/2 قاشق چایخوری
      • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
      • رنده پوست لیمو (سبز) 1 قاشق چایخوری
      • خلال بادام 1/4 پیمانه (دلخواه)
      • پودر کاکائو 1/4 پیمانه
      • روغن برای چرب کردن قالب
      • پودر قند برای تزیین
    کیک وانیلی شکلاتی حلقه ای



    هیچ چیز خوشمزه‌تر از یک کیک خانگی تر و تازه نیست. نکته جالب در مورد کیک وانیلی شکلاتی حلقه ای، این است که بخش شکلاتی‌اش در وسط آن مخفی شده و بیرونش کاملاً وانیلی است. در نتیجه برش‌های کیک فوق‌العاده زیبا و منحصر به فرد می‌شوند. البته شما می‌توانید با بخش شکلاتی روی بخش وانیلی کیک طرح مرمری هم ایجاد کنید اما جدا بودن دو بخش زیبایی چشمگیری به کیک می‌دهد. در ضمن سطح کیک وانیلی شکلاتی با خلال بادام پوشانده شده که در فر ترد شده‌ است و عطری عالی پیدا کرده‌ است.



    vanilla-chocolate-bundt-cake-recipe-1.jpg




    در اینجا برای تزیین روی کیک وانیلی شکلاتی پودر قند پاشیده‌ایم. شما می‌توانید از سس شکلات یا سس شکلات سفید هم استفاده کنید. در ضمن می‌توانید این کیک را به عنوان صبحانه، عصرانه یا دسر سرو کنید. دستور این کیک ساده، زیبا و خوشمزه را در ادامه بخوانید.



    طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. داخل یک
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    را خوب با روغن چرب کنید. اطمینان حاصل کنید همه گوشه‌ها و فرورفتگی‌های قالب چرب شده‌اند. در این مرحله اگر تمایل دارید
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    را داخل قالب بریزید و آن را کمی تکان دهید تا کف قالب پخش شود.





    در کاسه‌ای
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ، نمک و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    را با هم مخلوط کنید. بگذارید کره نرم شود. سپس آن را همراه با شکر در کاسه دیگری بریزید و با همزن خوب بزنید تا حالت کرم مانند پیدا کند. دیواره‌های ظرف را با لیسک یا قاشق پاک کنید.
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و رنده پوست لیمو ترش را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.



    Please, ورود or عضویت to view URLs content!

    سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار هم بزنید. آرد و شیر را به تدریج و یکی در میان اضافه کنید (کار را با آرد شروع و با همان تمام کنید). بیش از حد در این مرحله هم نزنید، فقط در حد مخلوط شدن.



    حدود یک سوم از مایه کیک را در کاسه کوچکتری بریزید. پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک‌دست شود. نصف مایه کیک وانیلی را داخل قالب بریزید و آن را به تمام دیواره‌های قالب بمالید. سپس مایه کاکائویی را روی آن بریزید و سطحش را با لیسک صاف کنید. در آخر روی کیک را با مایه وانیلی باقیمانده بپوشاندید.



    کیک را ۵۵–۶۵ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً پخته شود. یک خلال دندان در وسط کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته شده. کیک وانیلی شکلاتی را از فر خارج کنید و حداقل یک ربع ساعت بگذارید در همان حال خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کنید. مقداری پودر قند روی کیک الک کنید و آن را سرو نمایید.



    vanilla-chocolate-bundt-cake-recipe-3.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
      • تخم مرغ 6 عدد
      • شکر 1 پیمانه
      • آرد سفید 1 پیمانه
      • بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
      • اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
      • آب انار 3/4 فنجان
      • پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
      • اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری برای ژله انار
      • شکر 2 قاشق غذاخوری
      • دانه انار 1 پیمانه پر
      • آب انار 1/5 پیمانه برای شربت
      • شکر 2 قاشق غذاخوری
      • کره 200 گرم
      • پودر قند 3 پیمانه
      • پنیر خامه ای 450 گرم
      • آب انار 4 قاشق غذاخوری

    در فصل پاییز انار شاید بیش از هر میوه دیگری بدرخشد. دانه های یاقوتی انار روی هر کیک یا دسری به آن جذابیت خاصی میدهند، چه روی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    باشد، چه روی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و چه روی کیک انار هیجان انگیز. این کیک چند لایه کیکی زیبا و خوشمزه است که با کمی دقت و حوصله می توانید در منزل تهیه کنید. ترکیب سفیدی فراستینگ و سرخی تاپینگ انار جلوه ای دو چندان زیبا به این کیک می دهد. کیک انار بهترین انتخاب برای پذیرایی از میهمانان در شب یلداست. علاوه بر این کیک انار خوشمزه میتوانید از
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    هم در سفره شب یلدا استفاده کنید.



    طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا


    طرز تهیه کیک:
    فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. دو قالب گرد متوسط تهیه کنید و کف آنها کاغذ روغنی بیندازید. تخم مرغ ها و 1 فنجان شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و حدود 12 دقیقه با سرعت بالای همزن مخلوط کنید تا پف کند و حجم آن سه برابر شود. 1 فنجان آرد و 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر را ابتدا با هم ترکیب کنید سپس در دو مرحله به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با قاشق یا لیسک خمیر را روی هم تا کنید تا آرد کاملا با مواد ترکیب شود. خمیر را زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابد.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    1/2قاشق چایخوری اسانس وانیل را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. خمیر کیک را به میزان مساوی در دو قالب کیک بریزید و پخش کنید. قالب ها را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید.تا 25 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    پس از این مدت یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. اجازه دهید کیک ها کمی روی توری فلزی بمانند تا خنک شوند، سپس کیک ها را از قالب دربیاورید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!




    طرز تهیه شربت:
    برای تهیه شربت بین لایه های کیک، 1/5 پیمانه آب انار را با 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. ظرف را کناری بگذارید و هر ازگاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.



    تهیه فراستینگ:
    برای تهیه فراستینگ (رویه خامه ای کیک) پودر قند و کره را در کاسه همزن بریزید و با سرعت پایین حدود 1 دقیقه ترکیب کنید. سرعت را بالا ببرید و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا کمرنگ و پفی شود. پنیر خامه ای را قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است بین هر قسمت چند ثانیه هم بزنید تا بافت نرم و یکدست تری حاصل شود. زمانی که تمام پنیر خامه ای را اضافه کردید حدود 1 دقیقه دیگر هم مخلوط کنید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    مرحله ششم:
    چهار قاشق غذاخوری آب انار به فراستینگ کیک اضافه کنید. مایه را خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس آن را تا زمانی که کیک آماده شود داخل یخچال قرار دهید.
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    Please, ورود or عضویت to view URLs content!

    مرحله هفتم:
    وقتی کیک ها خنک شدند هر کیک را از وسط به دو نیمه تقسیم کنید. یعنی شما 4چهار لایه کیک گرد خواهید داشت. لایه اول را روی سطح کار قرار دهید.با برس 1/4 از شربت انار را روی سطح کیک بمالید. کمی از مایه فراستینگ روی آن بمالید. لایه دوم را روی آن قرار دهید و به همین ترتیب باز هم روی لایه دوم شربت و فراستینگ بمالید. به همین ترتیب تمام لایه ها را روی هم قرار دهید تا یک کیک چهارلایه داشته باشید. روی سطح آخرین لایه مقدار کمتری شربت بریزید زیرا قرار است تاپینگ انار را روی کیک بریزیم. شربت اضافی را از روی کیک پاک کنید سپس دور تا دور کیک را با فراستینگ بپوشانید. با کاردک کیک را خامه کشی کنید تا کیک شما ظاهری بی نقص و تمیز داشته باشد.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!




    با استفاده از قیف و ماسوره سایز مناسب، باقیمانده مایه فراستینگ را دور تا دور کیک شکوفه بزنید. شکوفه ها را نزدیک به هم روی کیک قرار دهید تا فاصله ای بین آن ها نباشد و دور تا دور کیک دیواره ای تشکیل بدهند. چون قرار است تاپینگ انار را بین آن ها بریزیم. قبل از آنکه تاپینگ انار را روی کیک بریزیم کیک را 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. بعد از حدود 30 دقیقه شروع به تهیه تاپینگ انار کنید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    طرز تهیه تاپینگ:
    برای تهیه تاپینگ انار، 3/4 فنجان آب انار را داخل یک شیرجوش کوچک بریزید. 2 قاشق غذاخوری اسانس وانیل و 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. قبل از آنکه شیرجوش را روی حرارت قرار دهید حدود یک دقیقه مایع را هم بزنید تا ژلاتین آب شود.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    دو قاشق غذاخوری شکر به مایع اضافه کنید و شیرجوش را روی حرارت متوسط قرار دهید. مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود و مایع شروع به تبخیر کند. شیرجوش را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس شیرجوش را داخل یک کاسه بزرگ آب یخ قرار دهید و مایع ژلاتینی را هم بزنید تا حدی که کمی غلیظ شود ولی کاملا سفت نشود. این کار زمان زیادی نمی خواهد و در حد چند دقیقه به غلظت مورد نظر خواهد رسید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    کیک را از یخچال بیرون بیاورید و روی سطح کار قرار دهید. دانه های انار را به مایع اضافه کنید و بلافاصله تاپینگ اناری را روی کیک بریزید. سپس کیک را مجددا حدود 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تاپینگ خودش را بگیرد و سفت شود. سپس اینکیک اناری زیبا و خوشمزه را از یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. این کیک گزینه ای عالی برای شب یلداست.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    مقادیر ذکر شده در بخش مواد لازم کیک انار برای
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    با قطر حدود 22 سانتی متر مناسب است.

    • برای: 15 نفر
    • حاضر است در : 150 دقیقه
    • وعده: دسر
    • دسته بندی دستور آشپزی : کیک
    • مواد لازم : آب انار, آرد, انار, پنیر خامه ای, پودر ژلاتین, تخم مرغ, شکر, کره, وانیل
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    • Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      • آرد ساده 225 گرم
      • پودر کاکائو 85 گرم
      • بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
      • جوش شیرین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
      • شکر دانه ریز 350 گرم
      • نمک 1 قاشق چایخوری
      • تخم مرغ 2 عدد
      • شیر 250 میلی لیتر
      • روغن آفتابگردان یا کانولا 125 میلی لیتر
      • اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری
      • آب جوش 250 میلی لیتر
      • کره نرم شده 170 گرم
      • پودر قند 190 گرم
      • شیر 2 قاشق غذاخوری
      • نوتلا 200 گرم
      • نمک 1/2 قاشق چایخوری
      • اسمارتیز 150 گرم
    کیک کاکائویی دو لایه با کرم (باترکرم) نوتلا طعمی فوق العاده دارد و میتواند به عنوان
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    عزیزان شما هم استفاده شود. با انجام چند مرحله ساده کیک کاکائویی خوشمزه شما آماده میشود و بعد باتر کرم از ترکیب کره، پودر قند و نوتلا تهیه میشود که میتوانید با آن کیک را به شکل دلخواه تزیین کنید. باتر کرم را میتوانید خیلی ساده روی کیک کاکائویی بمالید یا با قیف و ماسوره طرح های مختلف درست کنید.



    Nutella-Buttercream.jpg




    طرز تهیه کیک کاکائویی با کرم نوتلا


    مرحله اول:
    فر را روشن کنید و تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.



    مرحله دوم:
    دو قالب کیک 20 سانتیمتری آماده کنید و کف آن ها را با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم در یک کاسه بزرگ الک کنید. نمک و شکر را اضافه کنید. در کاسه دیگری شیر، تخم مرغ ، روغن آفتابگردان و اسانس وانیل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس مایه را به مخلوط آردی اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید و بزنید تا ترکیبی یکدست و روان حاصل شود. کم کم آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.





    مرحله سوم:
    خمیری که خواهیم داشت حالتی بسیار مایع خواهد داشت. مایه را به نسبت مساوی در دو قالب کیک بریزید و به مدت 25 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و بپزید. یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر کاملا تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما آماده است. سپس کیک ها را بیرون بیاورید و با همان قالب روی توری یا سینی فلزی قرار دهید تا خنک شود.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!



    مرحله چهارم:
    کمی پیش از تزئین کیک، آنها را از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید. برای تهیه آیسینگ یا رومال کیک کره را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا نرم شود. پودر قند و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند.
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و نمک را نیز اضافه کنید و ترکیب کنید.



    مرحله پنجم:
    یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید. سپس به کمک لیسک نیمی از آیسینگ
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    یی بردارید و روی کیک بمالید. لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. باقیمانده آیسینگ را روی آن بریزید و در تمام سطح کیک پخش کنید.



    Chocolate-Cake-Nutella-Buttercream2.jpg




    برای زیبایی بیشتر میتوانید از
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    اسمارتیز،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    یا انواع
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    استفاده کنید.



    نکته ها:

    1- به جای باتر کرم نوتلا میتوانید از خامه قنادی آماده هم استفاده کنید.

    2- این کیک را می توان در یک ظرف دردار به مدت 4 الی 5 روز در یخچال نگهداری کرد.



    • برای: 10 نفر
    • حاضر است در : 60 دقیقه
    • دسته بندی دستور آشپزی : کیک
    • مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, پودر کاکائو, تخم مرغ, جوش شیرین, روغن, شکر, شیر, وانیل
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    • Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      • آرد 3 پیمانه
      • نمک 1/2 قاشق چایخوری
      • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
      • تخم مرغ 5 عدد
      • شکر 3 پیمانه
      • کره 340 گرم
      • نوشابه لیمویی 1 پیمانه
      • پوست لیموی سبز رنده شده 1 قاشق غذاخوری
      • پوست لیموی زرد رنده شده 1 قاشق غذاخوری
      • برای تهیه سس لیمو:
      • پودر قند 2 پیمانه
      • نمک 1/4 قاشق چایخوری
      • پوست لیموی سبز رنده شده 1 قاشق غذاخوری
      • پوست لیموی زرد رنده شده 1 قاشق غذاخوری
      • آب لیموی سبز 1 قاشق غذاخوری
      • آب لیموی زرد 1 قاشق غذاخوری
      • آب 1 قاشق غذاخوری یا بیشتر به میزان لازم
    اطلاعات مواد مغذی
    • 130کالری

    • 1.5 گرمچربی

    • 26.6 گرمکربوهیدرات

    • 2.8 گرمپروتئین
    کیک لیمویی یکی از
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    خوش طعم و جذاب است که بافت
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و نرمی هم دارد. ترکیب طعم ترش لیمو با شکر مزه ی خوشایندی ایجاد می کند که در خاطره ها می ماند. اگر تا به حال خودتان کیک لیمویی تهیه نکرده اید؛ در این مطلب ما تمام مراحل و نکاتی که برای تهیه یک کیک لیمویی خوشمزه نیاز دارید؛ به همراه عکس آورده ایم. با تهیه کیک لیمویی عصرانه دلچسبی کنار عزیزانتان بسازید. هم چنین این کیک میتواند یک گزینه ی خوب برای
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    بزرگسالان و مهمانی های خودمانی باشد؛ خصوصا اگر قالب زیبایی هم برای تهیه آن انتخاب کنید. برای تزیین کیک لیمویی هم نیازی نیست نگران باشید. در ادامه ی این مطلب سس لیمویی روی کیک را نیز آموزش داده ایم که اتفاقا تهیه آن اصلا سخت نیست. امیدواریم از تهیه این کیک خوشمزه و زیبا لـ*ـذت ببرید.



    طرز تهیه کیک لیمویی با سس لیمو

    مرحله اول:
    340 گرم کره را در کاسه ای بریزید.



    %DA%A9%D8%B1%D9%87.jpg




    مرحله دوم:
    روی کره ها 3 پیمانه شکر بریزید.



    %D8%B4%DA%A9%D8%B1-%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%87.jpg






    مرحله سوم:
    کره و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا خمیری حاصل شود.



    %D9%85%D8%AE%D9%84%D9%88%D8%B7-%DA%A9%D8%B1%D9%87.jpg




    مرحله چهارم:
    تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و بهم بزنید.



    %D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg




    مرحله پنجم:
    در این مرحله از تهیه کیک لیمویی باید مخلوط را بهم بزنید تا وقتی که به خوبی با هم ترکیب شوند.



    %D9%85%D8%AE%D9%84%D9%88%D8%B7-%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg




    مرحله ششم:
    در کاسه ی دیگری سه پیمانه آرد را با کمی نمک مخلوط کنید. سپس این مواد را کم کم در کاسه محتوی خمیر کیک بریزید و با همزن برقی خوب بهم بزنید.



    %D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D8%A2%D8%B1%D8%AF.jpg




    مرحله هفتم:
    نوشابه لیمویی را به مخلوط اضافه کنید و بهم بزنید.



    %D8%B3%D9%88%D9%86-%D8%A2%D9%BE.jpg




    مرحله هشتم:
    پوست یک لیموی تازه زرد رنگ و یک لیموی سبز رنگ را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا به طور کامل مخلوط شوند.



    %D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88.jpg




    مرحله نهم:
    کف قالب را کمی چرب کنید. مخلوط را درون
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    بریزید و سطح آن را به کمک قاشق صاف نمایید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!



    %D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%DA%A9.jpg




    مرحله دهم:
    فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. کیک لیمویی را به مدت 1 ساعت و ده دقیقه یا کمی بیشتر داخل فر با دمای 163 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت بگذارید تا بپزد. یک خلال دندان داخل کیک فرو ببرید. اگر خلال دندان تمیز خارج شد یعنی کیک پخته است. قالب کیک را برای 15 دقیقه در کناری بگذارید تا خنک شود.



    %D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%86-%DA%A9%DB%8C%DA%A9.jpg




    مرحله یازدهم:
    کیک را در ظرف سرو بگذارید و سس لیمویی روی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    را آماده کنید.



    %DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87.jpg




    مرحله دوازدهم:
    برای تهیه سس لیمویی روی کیک؛ پودر قند را با کمی نمک الک کنید.



    %D8%A7%D9%84%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86.jpg




    مرحله سیزدهم:
    در این مرحله مجددا پوست یک لیمو را رنده کنید و به پودر قند و نمک اضافه کنید.



    %D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88.jpg




    مرحله چهاردهم:
    مقداری آب لیموی تازه به مخلوط اضافه کنید.



    %D8%A2%D8%A8%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87.jpg




    مرحله پانزدهم:
    مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.



    %D9%85%D8%AE%D9%84%D9%88%D8%B7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%B3.jpg




    مرحله شانزدهم:
    یک قاشق غذاخوری آب به سس لیمویی اضافه کنید و بهم بزنید.



    %D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D8%A8.jpg




    مرحله هفدهم:
    برای تزیین کیک لیمویی به کمک یک قاشق سس را روی کیک بریزید. پوست لیموی رنده شده ر ا روی کیک بپاشید.



    %DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88.jpg




    مرحله هجدهم:
    کیک لیمویی را تقسیم کرده و سرو کنید. نوش جان.



    %D8%B3%D8%B1%D9%88-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88.jpg




    نکات کلیدی تهیه کیک لیمویی
    -تهیه سس لیمو اختیاری است و میتوانید
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    لیمویی را سرو کنید. اما طعم این کیک با سس لیمویی خوشمزه تر خواهد بود.

    -در صورت تمایل برای طعم دهی بیشتر به کیک لیمویی میتوانید مقدار آب لیمو و پوست لیموی رنده شده را افزایش دهید.

    -برای تهیه سس لیمو، پوست لیموی رنده شده را باید نیم ساعت در کناری بگذارید تا کمی خشک شود.

    -به جای چرب کردن قالب میتوانید از اسپری نچسب (اسپری جدا کننده) استفاده کنید. اسپری جدا کننده را میتوان از قنادی ها تهیه کرد.


    • برای: 16 نفر
    • حاضر است در : 90 دقیقه
    • وعده: صبحانه, عصرانه
    • دسته بندی دستور آشپزی : کیک
    • مواد لازم : آب, آرد, بیکینگ پودر, پودرقند, تخم مرغ, شکر, لیمو ترش بزرگ
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    • Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      • آب ½ فنجان
      • شکلات شیرین آلمانی 4 قطعه (تقریبا 30 گرم)
      • کره نرم شده 1 و ½ فنجان
      • شکر سفید 3 فنجان
      • تخم مرغ 4 عدد
      • عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
      • باترمیلک 1 فنجان
      • آرد کیک 2 و ½ فنجان
      • جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
      • نمک ½ قاشق چایخوری
      • شیر تغلیظ شده 1 فنجان
      • زرده تخم مرغ 3 عدد
      • نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل 1 و 1/3 فنجان
      • گردو خرد شده 1 فنجان


    طرز تهیه : فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. سه قالب گرد 9 اینچی حاضر کنید و کمی آنها را چرب کنید.





    german-chocolate-cake1.jpg




    آرد و نمک و جوش شیرین را در کاسه ای باهم الک کنید و در گوشه ای قرار دهید. در یک شیرجوش، آب را بریزید و 4 قطعه شکلات را درون آن آب کنید سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.



    german-chocolate-cake2.jpg






    یک کاسه مناسب بردارید و 1 فنجان کره و 2 فنجان شکر را با هم زن خوب بزنید تا خوب کرم رنگ و نرم شوند.



    german-chocolate-cake3.jpg




    زرده و سفیده 4 تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده ها را یکی یکی وارد مخلوط کرده و هم بزنید.



    german-chocolate-cake4.jpg




    شکلات آب شده و 1 قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. بعد از اینکه مخلوط خوب یکدست شد نوبت افزودن آرد است. آرد را در چند نوبت یکی در میان با باترمیلک اضافه کنید و با هم زن خوب مخلوط کنید.



    german-chocolate-cake5.jpg


    سفیده هایی را که جدا کرده بودید را بیاورید و با دور تند هم زن هم بزنید تا کاملا پف کنند. حالا 1/3 از سفیده پف کرده را با قاشق چوبی وارد مخلوط کنید و با مواد زیر و رو کنید. سپس بقیه سفیده را به همان روش با مخلوط ترکیب کنید.



    german-chocolate-cake6.jpg




    مایه کیک حاضر است و می توانید آن را در سه قالب چرب کرده تقسیم کنید و 30 دقیقه در فر قرار دهید.



    german-chocolate-cake7.jpg




    وقتی کیکها کاملا پخته شدند، آنها را بیرون آورده و اجازه دهید تا 10 دقیقه خنک شوند.



    german-chocolate-cake8.jpg




    فیلینگ کیکها را به این صورت آماده کنید که 1/2 فنجان کره، 1 فنجان شکر، شیر تغلیظ شده و 3 زرده تخم مرغ را روی حرارت قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا خوب غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و گردو خرد شده، نارگیل و وانیل را درون آن بریزید و هم بزنید. اجازه دهید تا فیلینگ خوب خنک شود تا غلیظ شده و بتوان آن را روی کیکها پخش کرد.



    german-chocolate-cake9.jpg




    روی کیکها را با فیلینگ بپوشانید و آنها را روی هم قرار دهید. می توانید کمی شکلات آب شده هم در دورتا دور کیک بریزید.







    • برای: 14 نفر
    • حاضر است در : 60 دقیقه
    • وعده: دسر, صبحانه, عصرانه, میان وعده
    • دسته بندی دستور آشپزی : کیک
    • مواد لازم : آرد, تخم مرغ, جوش شیرین, شکر, شکلات, شیر, گردو, نارگیل, وانیل
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا