دستور آشپزی: برگر تن ماهی.

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
salamdr_559a2892a705d.jpeg


برگر تن ماهی، نوعی برگر سالم و با طعمی بسیار جدید و جذاب است. این غذای نسبتا پرکالری، گزینه خوبی برای ناهار یا شام افراد لاغر محسوب می‌شود. برای تهیه برگر تن ماهی برای ۴ نفر به ۲ عدد تن ماهی بدون روغن، نصف فنجان آرد سوخاری سبوس‌دار، نصف فنجان مایونز کم‌چرب، حدود ۱۲۰ گرم فلفل شیرین خردشده، یک‌چهارم فنجان کرفس ترد و تازه خردشده، یک‌چهارم فنجان پیاز خردشده، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، ۴ عدد نان همبرگری سبوس‌دار، ۴ برگ کوچک و ترد کاهو و ۴ حلقه گوجه‌فرنگی بزرگ نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا، ابتدا تن ماهی، آرد سوخاری یا نان خشک خردشده، یک‌چهارم فنجان مایونز، نصف فلفل شیرین‌ها، کرفس و پیاز را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. حالا باقی مایونز و فلفل‌های شیرین را با هم ترکیب کنید. تابه نچسبی را گرم کنید و روغن را داخل آن بریزید. تن‌برگرها را به‌شکل همبرگر دربیاورید، کمی آغشته به پودر سوخاری کنید و به مدت حدود یک دقیقه در روغن تفت بدهید. حالا داخل نان‌ها، سس مایونز مخلوط شده با فلفل بکشید، یک عدد برگ کاهو و تن برگر داخل آن بگذارید و در نهایت، یک حلقه گوجه‌فرنگی روی مواد قرار دهید. هر عدد از این ساندویچ‌ها حدود ۳۲۱ کیلوکالری انرژی، ۱۲ گرم چربی، ۲۰ میلی‌گرمکلسترول، ۳۹ گرم کربوهیدرات، ۵ گرم قند افزوده، ۱۷ گرم پروتئین، ۵ گرم فیبر، ۶۴۷ میلی‌گرم سدیم و ۳۶۵ میلی‌گرمپتاسیم دارند. ضمن اینکه می‌توانند حدود ۴۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C و ۲۹ درصد به ویتامین A را هم تامین کنند.

منبع:سلامتیسم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا