- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
جوجه تايلندي با ريحان و بادام هندي، خوراکی با کالری متوسط و مناسب برای وعده شام است. برای تهیه این خوراک خوشمزه برای ۴ نفر به ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا، ۴۵۰ گرم سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان، ۳ عدد پیازچه، ۲ عدد فلفل کوچک قرمز، ۲ حبه سیر، ۱ عدد کدو سبز بزرگ و حلقهشده، ۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو، ۲ قاشق چایخوری آبلیمو، ۲ قاشق چایخوری شیره، ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت، نصف فنجان بادام هندی بوداده و یکچهارم فنجان ریحان تازه و ساطوری نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا، ابتدا ۱ قاشق از روغن را در تابه بزرگ و نچسبی گرم کنید. مرغها را تکه کنید و به مدت ۵ دقیقه در تابه تفت بدهید. آنها را از تابه خارج کنید و باقی روغن را درون تابه بریزید. حدود ۳۰ ثانیه پیازچههای خردشده را تفت بدهید. سیر، فلفل و کدو را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر به تفت دادن خود ادامه بدهید. حالا، سس باربیکیو، آبلیمو، شیره و آرد ذرت را باهم مخلوط کنید. این سس را بههمراه تکههای مرغ به تابه بیفزایید. یک و نیم دقیقه تمام مواد را باهم تفت بدهید. بعد از سرو غذا، بادام هندی و ریحان را به ظرف بیفزایید. هر وعده از این غذا حاوی ۳۲۹ کیلوکالری انرژی، ۱۸ گرم چربی، ۶۳ میلیگرم کلسترول، ۱۶ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم قند افزوده، ۶ گرم قند، ۲۸ گرم پروتئین، ۲ گرم فیبر، ۶۶۴ میلیگرم سدیم و ۶۴۹ میلیگرم پتاسیم دارد. ضمن اینکه میتواند ۲۴ درصد از نیاز روزانه بدن به منیزیم، ۱۹ درصد به پتاسیم، ۱۵ درصد به آهن و ۳۷ درصد به ویتامین C را هم تامین کند.
منبع:سلامتیسم