- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
كدو حلوايي، شيرين، مقوي و پر از رنگ و دلنشین است. ميتوان از اين صيفي خوشمزه چندین و چند رسپي داد اما اينها را بهصورت گلچين از من بپذيريد. حتما يكبار امتحان كنيد. مشتري دائم کدوحلوايي لذيذ خواهيد شد. اصليترين بخش براي تهيه تمامي دستورها پخت كدو حلوايي است. پس با من همراه شويد.
روش پخت كدو حلوايي
در فروشگاهها معمولا با اشكال و رنگهاي مختلفي از كدو حلوايي برخورد كردهايد؛ كدوهايي گرد، پهن و به رنگ نارنجي پر رنگ و گاه با لكههايي سبز رنگ كه اگر اين مدل را خريده باشيد پس از پخت متوجه شدهاید كه كاملا بيمزه و با آب بسيار زياد است و البته رنگ زيباي آن پس از پخت كاملا از بین ميرود. اين كدو هميشه فقط براي سفرهآرايي به كار ميرود، زيرا طعمي ندارد. البته نوع دوم؛ نوع مرسوم و خوشمزه كدو حلوايي مربوط به شمال ايران با رنگ پوست نارنجي كدر و البته در 2 مدل گرد يا كوزهاي است.
براي پخت كدو حتما آن را ابتدا به برشهاي كوچك تقسيم كرده و سپس پوست بگيريد. آن را در يك قابلمه ريخته و با حرارت زياد و تنها با يك استكان آب و یک دوم پیمانه شکر پخت كنيد. اگر بيش از حد آب بريزيد؛ كدو زياد پخته شده و طعم خود را از دست داده و در اصطلاح مزه آب ميگيرد.
پس كدو را با آب كمي بپزید، چون خود آن نيز آب میان بافتياش را خارج كرده و پس از 10 دقيقه خواهيد ديد كه حجم آب موجود بيشتر میشود. معمولا زمان پخت تكههاي كدو براي انواع خورش و قليه حدود 15 تا 20 دقيقه است یعنی تا زماني كه كدو بافت خود را حفظ اما پخته باشد. براي پوره كردن نيز 30 دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوطكن کدو را پوره كنيد
پنكيك كدو حلوايى
یك صبحانه عالى، مقوى و دلچسب در یك صبح سرد
مواد لازم:
ابتدا شیر و پوره كدو حلوایی پخته و كاملا له شده و تخممرغ را با هم مخلوط كنید. همچنین روغن را هم بیفزایید.
مواد خشك را با هم مخلوط و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد كش دار وغلیظی به دست میآید.
مواد را 10 دقیقه استراحت دهید.
سپس یك تابه با قطر حدود 10 سانتیمتر را انتخاب كرده و روی حرارت بگذارید تا كاملا داغ شود.
سپس بدون چرب كردن از مواد به اندازه یك ملاقه ریخته و صاف كنید. در را گذاشته و 3 دقیقه زمان دهید تا مواد پخته شود و بعد برگردانده و 30 ثانیه زمان دهید.
نكته:
این پنكیك را با كره و عسل میل كنید. طعمی بهیادماندنی دارد
روش پخت كدو حلوايي
در فروشگاهها معمولا با اشكال و رنگهاي مختلفي از كدو حلوايي برخورد كردهايد؛ كدوهايي گرد، پهن و به رنگ نارنجي پر رنگ و گاه با لكههايي سبز رنگ كه اگر اين مدل را خريده باشيد پس از پخت متوجه شدهاید كه كاملا بيمزه و با آب بسيار زياد است و البته رنگ زيباي آن پس از پخت كاملا از بین ميرود. اين كدو هميشه فقط براي سفرهآرايي به كار ميرود، زيرا طعمي ندارد. البته نوع دوم؛ نوع مرسوم و خوشمزه كدو حلوايي مربوط به شمال ايران با رنگ پوست نارنجي كدر و البته در 2 مدل گرد يا كوزهاي است.
براي پخت كدو حتما آن را ابتدا به برشهاي كوچك تقسيم كرده و سپس پوست بگيريد. آن را در يك قابلمه ريخته و با حرارت زياد و تنها با يك استكان آب و یک دوم پیمانه شکر پخت كنيد. اگر بيش از حد آب بريزيد؛ كدو زياد پخته شده و طعم خود را از دست داده و در اصطلاح مزه آب ميگيرد.
پس كدو را با آب كمي بپزید، چون خود آن نيز آب میان بافتياش را خارج كرده و پس از 10 دقيقه خواهيد ديد كه حجم آب موجود بيشتر میشود. معمولا زمان پخت تكههاي كدو براي انواع خورش و قليه حدود 15 تا 20 دقيقه است یعنی تا زماني كه كدو بافت خود را حفظ اما پخته باشد. براي پوره كردن نيز 30 دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوطكن کدو را پوره كنيد
پنكيك كدو حلوايى
یك صبحانه عالى، مقوى و دلچسب در یك صبح سرد
مواد لازم:
- شیر: یك و یكدوم پیمانه
- آرد: 2پیمانه
- پوره كدو حلوایی: یك پیمانه
- شكرقهوهای: 3 قاشق سوپخوری
- تخممرغ: یك عدد
- بیكینگپودر: 2 قاشق چایخوری
- روغن: 2 قاشق سوپخوری
- بیكینگسودا: 2 قاشق سوپخوری
- دارچین: یك قاشق چایخوری
- زنجبیل: یكدوم قاشق چایخوری
- نمك: یكدوم قاشق چایخوری
ابتدا شیر و پوره كدو حلوایی پخته و كاملا له شده و تخممرغ را با هم مخلوط كنید. همچنین روغن را هم بیفزایید.
مواد خشك را با هم مخلوط و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد كش دار وغلیظی به دست میآید.
مواد را 10 دقیقه استراحت دهید.
سپس یك تابه با قطر حدود 10 سانتیمتر را انتخاب كرده و روی حرارت بگذارید تا كاملا داغ شود.
سپس بدون چرب كردن از مواد به اندازه یك ملاقه ریخته و صاف كنید. در را گذاشته و 3 دقیقه زمان دهید تا مواد پخته شود و بعد برگردانده و 30 ثانیه زمان دهید.
نكته:
این پنكیك را با كره و عسل میل كنید. طعمی بهیادماندنی دارد