- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
زمانی بود وقتی هـ*ـوس خوردن بعضی از غذاها که به سرمان میزد باید ماشین را آتش میکردیم و راه میافتادیم به سمت آن رستورانی که در پخت آن غذای خاص تخصص داشت. حالا همه چیز فرق کرده. تخصص وارد خانههای ما شده است. باور ندارید؟
به عنوان مثال همین درست کردن همبرگر؛ از وقتی یادمان است همبرگر را در همبرگر فروشی میخوردیم و بعد از آن هم از همبرگرهای آماده کارخانهای استفاده میکردیم، ولی حالا خودمان میتوانیم دست به کار شویم و خوشمزهترین همبرگرها را با همین دستان هنرمندمان بپزیم.
1) همبرگر ساده با طعم مخصوص
دو عدد زرده تخممرغ را به پانصد گرم گوشت گوساله چرخکرده اضافه کنید. یک عدد پیاز رندهشده بدون آب، یک قاشق سوپخوری سس کچاپ، یک قاشق سوپخوری سس خردل، یک قاشق چایخوری پودر سیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. در انتها حدود یکدوم پیمانه پودر سوخاری به مواد اضافه کنید.
مواد را خوب ورز دهید. مایه را به پنج یا شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل برگر درآورید. برگرها را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار دهید و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید، سپس آنها را داخل روغن سرخ کنید یا روی کبابپز کباب کنید. برگرها را داخل نان ساندویچی قرار دهید و با سبزیجات و سس دلخواه سرو کنید.
به عنوان مثال همین درست کردن همبرگر؛ از وقتی یادمان است همبرگر را در همبرگر فروشی میخوردیم و بعد از آن هم از همبرگرهای آماده کارخانهای استفاده میکردیم، ولی حالا خودمان میتوانیم دست به کار شویم و خوشمزهترین همبرگرها را با همین دستان هنرمندمان بپزیم.
1) همبرگر ساده با طعم مخصوص
دو عدد زرده تخممرغ را به پانصد گرم گوشت گوساله چرخکرده اضافه کنید. یک عدد پیاز رندهشده بدون آب، یک قاشق سوپخوری سس کچاپ، یک قاشق سوپخوری سس خردل، یک قاشق چایخوری پودر سیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. در انتها حدود یکدوم پیمانه پودر سوخاری به مواد اضافه کنید.
مواد را خوب ورز دهید. مایه را به پنج یا شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل برگر درآورید. برگرها را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار دهید و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید، سپس آنها را داخل روغن سرخ کنید یا روی کبابپز کباب کنید. برگرها را داخل نان ساندویچی قرار دهید و با سبزیجات و سس دلخواه سرو کنید.