۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 101
  • پاسخ ها 4
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهنامه سفره ایرانی:
حمص (Hummus) یا نخود - ارده، یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این غذا به دلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین C و پروتئین است. همچنین دارای فیبر فراوانی است که برای سیستم گوارش بدن مفید است. این غذای بدون گوشت، گزینه خوبی برای گیاهخواران است.

1567836_962.jpg
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    میزان سرو: 4 الی 6 نفر

    مواد لازم:

    • نخود (پخته): 2 پیمانه
    • ارده: یک پیمانه
    • سیر (ریز خرد شده): 3 حبه
    • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
    • روغن زیتون: 4 قاشق، سوپ خوری
    • زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    • نمک: یک قاشق چای خوری
    • آب: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.

    1567838_624.jpg


    2. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.

    1567837_495.jpg


    3. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)

    1567839_140.jpg


    4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.

    1567840_330.jpg
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    حمص فلفل قرمز و سیر

    میزان سرو: 4 الی 6 نفر

    مواد لازم:

    • حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
    • فلفل قرمز: 2 عدد
    • برگ رزماری: یک عدد
    • سیر: یک بُته
    • شکر: به مقدار لازم

    1567841_249.jpg


    طرز تهیه:

    1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.

    2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.

    3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.

    4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    حمص چغندر

    میزان سرو: 4 الی 6 نفر

    مواد لازم:

    • حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
    • چغندر درشت (پخته): 2 عدد
    • آب لبو: به مقدار لازم
    • برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری

    1567842_896.jpg


    طرز تهیه:

    1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.

    2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.

    3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    حمص ژامبون و دانه کاج

    میزان سرو: 4 الی 6 نفر

    مواد لازم:

    • حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
    • کره: 200 گرم
    • ژامبون: 100 گرم
    • فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    • دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری

    1567852_966.jpg


    طرز تهیه:

    1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.

    2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

    3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا