غذای ایرانی غذاهای خوشمزه تبریز ؛ از هر نوع که بخواهید

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
خورش هویج
از پرطرفداران ترین غذاهای تبریزی محسوب می شود همانطور که از اسمش پیداست هویج ماده ی اصلی این خورش است. برای طعم بهتر این خورش میتوان کمی زعفران و نیز آلو به آن افزود و برای طعم ملس هم میتوان کمی آبلیمو اضافه کرد.

لوبیا پلوی تبریز
عطر و طعم بی نظیر لوبیا پلوی تبریز به قدری خاص و تک است که بین همه مردم ایران، مخصوصاً مردم آذربایجان شرقی طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است. اگر سفری به تبریز داشتید مطمئن باشید با یکبار چشیدن طعم این غذا شیفته عطر آن خواهید شد.

برای پخت این غذا شما نیاز به موادی همچون برنج، لوبیا چشم بلبلی، روغن، شوید، دارچین، کره، سـ*ـینه مرغ، دارچین، پیاز، زعفران دم کرده، آب مرغ، آب جوش، نمک و ادویه دارید.
%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D9%84%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2.jpg


قورمه سبزی تبریزی
یکی از غذاهایی که در بین همه ی مردم محبوب است و طرفداران زیادی نیز دارد قورمه سبزی می باشد اصل این غذای لذید آذری می باشد. "قورماق" نوعی سرخ کردن است که در آن از روغن استفاده نمی شود. "قورمه" به گوشتی میگویند که بدون هیچ روغنی و با چربی خود گوشت سرخ می شود.

در زمانهای قدیم استفاده از این نوع گوشت در مناطق آذربایجان رواج بیشتری داشته است که مشهورترین آن شوربای قورمه و قورمه سبزی است ولی این روش سرخ کردن دارای مشکلاتی است و هم چنین نیاز به وقت زیادی دارد به همین دلیل روش پخت گوشت قورمه سبزی به مرور تغییر کرد.

البته امروزه هم روش پخت قورمه سبزی در مناطق مختلف ایران دارای تفاوتهایی است. در قورمه سبزی تبریز از لوبیا چیتی، پیاز، روغن، سبزی خردشده شامل تره، جعفری، و شنبلیله، گوشت گوسفند یا راسته ی گوساله و لیموعمانی استفاده می شود.
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    تاوا کبابی تبریز
    یکی از غذاهای ناب و لذید که مخصوص خود ایران است اما ریشه ی آن به تبریز بر می گردد تاوا کبابی است که در تابه پخته می شود. این کباب به صورت سنتی در تنور طبخ می گردد البته در پخت این غذا تفاوتهایی نیز وجود دارد به همین دلیل به آن کباب تابه ای یا کباب دیگی هم می گویند.

    این غذای خوشمزه در زمان کمی تهیه و آماده می شود و از موادی همچون گوشت، نمک، زردچوبه، رب، پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز، روغن و زعفران حل شده درست می شود.

    %D8%AA%D8%A7%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2.jpg

    خوراک دل
    خوراک دل از آن دسته غذاهای پر چرب و چیلی آذربایجان شرقی میباشد که طرفداران زیادی دارد. معمولاً در وعده ناهار و شام از این غذا میل می کنند و در زمان بسیار کوتاهی آماده می شود.

    مواد تشکیل دهنده این خوراک خوشمزه دل مرغ یا دل گوساله، پیاز، قارچ، نمک و فلفل می باشد. ناگفته نماند شما می توانید به جای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده در این خوراک خوشمزه استفاده کنید.

    یتیمچه ی تبریزی
    روش پخت این غذا بسیار راحت است با مواد ساده ای هم چون بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، رب ،کره، زعفران، فلفل و زردچوبه تهیه میگردد که طعم بسیار لذید و خوشمزه ای دارد.

    این غذای محلی در اکثر مناطق کشورمان البته با کمی تغییر پخته می شود اما مواد اولیه ی آن تقریبا در همه جا یکسان است روش تهیه ی یتیمچه ی تبدیری و مواد آن با میرزا قاسمی تقریبا شبیه است و جزو غذاهایی است که بادمجان ماده ی اصلی آن را تشکیل می دهد. با این همه یک غذای کاملا خوشمزه است و برای کسانیکه علاقمند به خوردن غذاهای گیاهی هستند گزینه ی بسیار مناسبی است.

    شیر پلو
    یکی دیگر از غذاهای سنتی و محلی تبریز شیر پلو است. این غذا که به آن سوتی پلو هم میگویند از موادی هم چون گلاب، کشمش، زعفران، برنج، شیر، خلال پسته پخته می شود و برای ماه رمضان بسیار مقوی است.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا