خورش هویج
از پرطرفداران ترین غذاهای تبریزی محسوب می شود همانطور که از اسمش پیداست هویج ماده ی اصلی این خورش است. برای طعم بهتر این خورش میتوان کمی زعفران و نیز آلو به آن افزود و برای طعم ملس هم میتوان کمی آبلیمو اضافه کرد.
لوبیا پلوی تبریز
عطر و طعم بی نظیر لوبیا پلوی تبریز به قدری خاص و تک است که بین همه مردم ایران، مخصوصاً مردم آذربایجان شرقی طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است. اگر سفری به تبریز داشتید مطمئن باشید با یکبار چشیدن طعم این غذا شیفته عطر آن خواهید شد.
برای پخت این غذا شما نیاز به موادی همچون برنج، لوبیا چشم بلبلی، روغن، شوید، دارچین، کره، سـ*ـینه مرغ، دارچین، پیاز، زعفران دم کرده، آب مرغ، آب جوش، نمک و ادویه دارید.
قورمه سبزی تبریزی
یکی از غذاهایی که در بین همه ی مردم محبوب است و طرفداران زیادی نیز دارد قورمه سبزی می باشد اصل این غذای لذید آذری می باشد. "قورماق" نوعی سرخ کردن است که در آن از روغن استفاده نمی شود. "قورمه" به گوشتی میگویند که بدون هیچ روغنی و با چربی خود گوشت سرخ می شود.
در زمانهای قدیم استفاده از این نوع گوشت در مناطق آذربایجان رواج بیشتری داشته است که مشهورترین آن شوربای قورمه و قورمه سبزی است ولی این روش سرخ کردن دارای مشکلاتی است و هم چنین نیاز به وقت زیادی دارد به همین دلیل روش پخت گوشت قورمه سبزی به مرور تغییر کرد.
البته امروزه هم روش پخت قورمه سبزی در مناطق مختلف ایران دارای تفاوتهایی است. در قورمه سبزی تبریز از لوبیا چیتی، پیاز، روغن، سبزی خردشده شامل تره، جعفری، و شنبلیله، گوشت گوسفند یا راسته ی گوساله و لیموعمانی استفاده می شود.
از پرطرفداران ترین غذاهای تبریزی محسوب می شود همانطور که از اسمش پیداست هویج ماده ی اصلی این خورش است. برای طعم بهتر این خورش میتوان کمی زعفران و نیز آلو به آن افزود و برای طعم ملس هم میتوان کمی آبلیمو اضافه کرد.
لوبیا پلوی تبریز
عطر و طعم بی نظیر لوبیا پلوی تبریز به قدری خاص و تک است که بین همه مردم ایران، مخصوصاً مردم آذربایجان شرقی طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است. اگر سفری به تبریز داشتید مطمئن باشید با یکبار چشیدن طعم این غذا شیفته عطر آن خواهید شد.
برای پخت این غذا شما نیاز به موادی همچون برنج، لوبیا چشم بلبلی، روغن، شوید، دارچین، کره، سـ*ـینه مرغ، دارچین، پیاز، زعفران دم کرده، آب مرغ، آب جوش، نمک و ادویه دارید.
قورمه سبزی تبریزی
یکی از غذاهایی که در بین همه ی مردم محبوب است و طرفداران زیادی نیز دارد قورمه سبزی می باشد اصل این غذای لذید آذری می باشد. "قورماق" نوعی سرخ کردن است که در آن از روغن استفاده نمی شود. "قورمه" به گوشتی میگویند که بدون هیچ روغنی و با چربی خود گوشت سرخ می شود.
در زمانهای قدیم استفاده از این نوع گوشت در مناطق آذربایجان رواج بیشتری داشته است که مشهورترین آن شوربای قورمه و قورمه سبزی است ولی این روش سرخ کردن دارای مشکلاتی است و هم چنین نیاز به وقت زیادی دارد به همین دلیل روش پخت گوشت قورمه سبزی به مرور تغییر کرد.
البته امروزه هم روش پخت قورمه سبزی در مناطق مختلف ایران دارای تفاوتهایی است. در قورمه سبزی تبریز از لوبیا چیتی، پیاز، روغن، سبزی خردشده شامل تره، جعفری، و شنبلیله، گوشت گوسفند یا راسته ی گوساله و لیموعمانی استفاده می شود.