- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند. در بیشتر غذاهای شمالی سیر، سبزیجات، تخممرغ، گردو و رب انار وجود دارند. از جمله غذاهای محلی شمال (به ویژه گیلان) می توان به اناربیج، ششانداز، شیرین تره، چخرتمه، نازخاتون، لونگی، واویشکا، ترش شامی، خولی آش و ... اشاره کرد.
البته شمالی ها انواع ترشی، کلوچه، رب و مربا نیز دارند که بسیار خوش طعم و لذیذ هستند. در این مطلب سریالی و ادامهدار، چندین غذای شمالی را به شما آموزش داده ایم. امید که مورد توجه قرار گیرد.
شامی لپه
• تعداد: 4 نفر
مواد لازم
• ۵۰۰ گرم لپه
• ۵۰۰ گرم گوشت خرد شده
• نصف پیمانه لوبیا سفید
• ۳ عدد سیب زمینی
• ۱ عدد پیاز
• ¼ قاشق چایخوری دارچین
• نمک،فلفل سیاه و زردچوبه
• زعفران
• ۱ عدد تخم مرغ
• 2 قاشق غذاخوری آرد کامل
طرز تهیه
1. لپه، گوشت، لوبیا سفید، سیب زمینی، پیاز را به همراه ادویه و مقدار کمی آب داخل قابلمه بریزد و روی شعله متوسط قرار دهید تا به آرامی پخته و نرم شوند.
2. گوشت را از مواد جدا کنید و سپس آنها را داخل غذاساز پوره کنید. گوشت را نیز ریشریش کنید. گوشت را به مخلوط حبوبات اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. برای هر 300 گرم مواد یک عدد تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آرد نیاز دارید. آنها را با هم مخلوط کنید و همچون کتلت داخل روغن سرخ کنید.
البته شمالی ها انواع ترشی، کلوچه، رب و مربا نیز دارند که بسیار خوش طعم و لذیذ هستند. در این مطلب سریالی و ادامهدار، چندین غذای شمالی را به شما آموزش داده ایم. امید که مورد توجه قرار گیرد.
شامی لپه
• تعداد: 4 نفر
مواد لازم
• ۵۰۰ گرم لپه
• ۵۰۰ گرم گوشت خرد شده
• نصف پیمانه لوبیا سفید
• ۳ عدد سیب زمینی
• ۱ عدد پیاز
• ¼ قاشق چایخوری دارچین
• نمک،فلفل سیاه و زردچوبه
• زعفران
• ۱ عدد تخم مرغ
• 2 قاشق غذاخوری آرد کامل
طرز تهیه
1. لپه، گوشت، لوبیا سفید، سیب زمینی، پیاز را به همراه ادویه و مقدار کمی آب داخل قابلمه بریزد و روی شعله متوسط قرار دهید تا به آرامی پخته و نرم شوند.
2. گوشت را از مواد جدا کنید و سپس آنها را داخل غذاساز پوره کنید. گوشت را نیز ریشریش کنید. گوشت را به مخلوط حبوبات اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. برای هر 300 گرم مواد یک عدد تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آرد نیاز دارید. آنها را با هم مخلوط کنید و همچون کتلت داخل روغن سرخ کنید.