- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]جنی موریس (Jenny Morris) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی و رادیویی آفریقای جنوبی است. او از سال 1997 مدرسه آشپزی خود را به راه انداخت و در حال حاضر اولین سرآشپز از آفریقای جنوبی است که در کانال Food Network حضور یافته است و برنامه آشپزی خودش را اجرا می کند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نام این برنامه «آشپزی مراکشی با جنی موریس» است. او تا به حال سه کتاب آشپزی نوشته است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه سه غذای مراکشی خوشمزه از این سرآشپز سرشناس را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.
ماکودا (کتلت مراکشی)
مواد لازم:
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نام این برنامه «آشپزی مراکشی با جنی موریس» است. او تا به حال سه کتاب آشپزی نوشته است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه سه غذای مراکشی خوشمزه از این سرآشپز سرشناس را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.
ماکودا (کتلت مراکشی)
مواد لازم:
- سیب زمینی: 3 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- سیر (ریز خرده شده): 2 حبه
- زیره (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- برگ گشنیز (خرد شده): یک مشت
- آرد: حدود یک پیمانه
- روغن: برای سرخ کردن
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را در آب بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید. تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید.
2. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
3. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلتانید.
4. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ، سرخ کنید تا طلایی شوند.
5. کتلت ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.
پیشنهاد:
این کتلت های خوشمزه را حدود 2 الی 3 می توانید در یخچال نگهداری کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را در آب بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید. تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید.
2. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
3. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلتانید.
4. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ، سرخ کنید تا طلایی شوند.
5. کتلت ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.
پیشنهاد:
این کتلت های خوشمزه را حدود 2 الی 3 می توانید در یخچال نگهداری کنید.[/BCOLOR]