- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
در این مطلب طرز تهیه سه نوع غذای محلی محبوب ایرانی را برایتان آورده ایم.
آبگوشت قورمه سبزی (همدان)
ستایش پاکدل
مواد لازم:
طرز تهیه:
گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می کنیم. سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم نیم پز شود. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون می آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می ریزیم. در پایان پس از پختن مواد دو عدد تخم مرغ را جداگانه می شکنیم و در غذا مخلوط می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می کنیم.
آبگوشت قورمه سبزی (همدان)
ستایش پاکدل
مواد لازم:
- سبزی قورمه: 250 گرم
- گوشت آبگوشتی چرب: نیم کیلو
- لوبیا چیتی یا قرمز: 1 پیمانه
- لیمو عمانی (متوسط): 4 عدد
- پیاز (سرخ شده): 2 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- سیب زمینی (متوسط): 2 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- ماست: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می کنیم. سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم نیم پز شود. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون می آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می ریزیم. در پایان پس از پختن مواد دو عدد تخم مرغ را جداگانه می شکنیم و در غذا مخلوط می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می کنیم.