با محبوب ترین غذاهای مکزیکی آشنا شوید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 248
  • پاسخ ها 18
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]غذاهای مکزیکی در سراسر دنیا محبوبیت خاص خود را دارند و با فرهنگ ها و ذائقه های متفاوتی در می آیند. از جمله برای ما ایرانی ها نیز صرف نمودن این غذاها بسیار لـ*ـذت بخش است زیرا در بیشتر آنها از انواع لوبیا، کاهو، پنیر، گوجه فرنگی و نان ترتیلا استفاده شده که باب میل مان هستند.[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
غذاهای این کشور تنوع بسیار بالایی دارد و از فاهیتای مرغ گرفته تا تاکو و بوریتو و کسادیا، همه شان لذیذ بوده و نمی توان به سادگی از کنارشان گذشت.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در همین راستا، شاید بد نباشد با دیگر غذاهای مکزیکی که در این کشور از محبوبیت بالایی برخوردار هستند نیز آشنا شوید.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نوپالیتو (Nopalitos)
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1001889_715.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نوپالیتو نوعی سالاد است که ماده اصلی آن را نوپالیس که بخش داخلی نوعی کاکتوس است، تشکیل می دهد. از این ماده غذایی برای تهیه سالاد، خورشت یا مارمالاد بهره گرفته می شود. اما محبوب ترین آن سالادی است که با گشنیز، گوجه فرنگی و آووکادو درست شده و به همراه نیمرو برای صبحانه سرو می گردد.
[/BCOLOR]
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]ایلوته (Elote)[/BCOLOR]

    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1001890_336.jpg
    [/BCOLOR]

    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]ایلوته یا همان بلال خودمان، نوعی غذای خیابانی در مکزیک است که با نمک، پودر فلفل چیلی، کره، پنیر، خامه ترش و سس مایونز طعم دار شده و طرفداران بسیاری دارد.[/BCOLOR]
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]چیلاکیله (Chilaquiles)[/BCOLOR]

    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1001891_108.jpg
    [/BCOLOR]​

    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]چیلاکیله چیپس های سرخ شده تورتیلا است که با یک لایه سس سالسای سبز یا قرمز پوشانده می شود. البته در مواردی، روی آن مرغ ریش شده و پنیر هم می ریزند تا طعم بیشتری پیدا کند.[/BCOLOR]
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]فیدئو (fideo)[/BCOLOR]

    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1001892_250.jpg
    [/BCOLOR]​

    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نودل های فیدئو در کشور مکزیک طرفداران بسیاری دارند و عموما درون سس گوجه فرنگی پخته و سرو می گردند. سوپی که با این نودل تهیه می شود شامل صدف، پنیر کِسوفِرِسکو و گشنیز است.[/BCOLOR]
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    فلاتاس (Flautas)

    1001893_927.jpg


    فلاتاس که به نام تاکوئیتو نیز مشهور است یک لقمه نان تورتیلا با گوشت و پنیر است که طعم بسیار خوبی داشته و برای خوشمزه تر کردن آن، در کنارش سس سالسا، خامه ترش، کاهو و گواکاموله نیز سرو می گردد.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    سوپز (Sopes)

    1001894_578.jpg


    سوپز که نوعی غذای خیابانی محسوب می گردد در واقع خمیرهای برشته های آرد ذرت و شبیه تورتیلا اما کمی ضخیم تر از آن هستند که رویشان انوع سبزیجات، گوشت، لوبیا، پنیر، کاهو و سالسا ریخته و سرو می گردند. نان های یاد شده «ماسا» نام دارند.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    بیریا (Birria)

    1001895_130.jpg


    بیریا سوپ محبوب مکزیکی هاست که از گوشت بز به همراه گشنیز و پیاز درست شده و با نان تورتیلا سرو می شود.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    موله (Mole)

    1001896_319.jpg


    موله به سس های مختلف اطلاق می گردد اما موله پوبلانو سسی است که با فلفل چیلی و شکلات تهیه شده و در میان مردم مکزیک محبوبیت بسیار زیادی دارد.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    تاماله (Tamales)

    1001897_112.jpg


    تاماله، در اصل ماسای شکم پر با گوشت، پنیر و سبزیجات است که در پوست بلال پیچیده شده و بخارپز می گردد. البته قبل از میل کردن این غذا باید پوست بلال را از روی آن بردارید.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    منیودو (Menudo)

    1001898_465.jpg


    منیودو نوعی سوپ گوشت فلفلی است که با دل و جگر گوساله و ذرت تهیه می شود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا