دستور پخت خوشمزه های نارنجی با کدو تنبل و حلوایی

^M.Sajdeh.76

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2020/07/26
ارسالی ها
1,650
امتیاز واکنش
7,439
امتیاز
646
محل سکونت
تهران
سلام دوستای عزیزم
خب از اون جایی که کدو تنبل و حلوایی زیاد طرفدار نداره ولی بی نهایت پرخاصیته به خصوص تو فصول سزما گفتم یه چندتا دستور پخت برای کدو بذارم تا لـ*ـذت ببرید.

انواع دستور:
کاکا
حلوا
کیک
دسر
سوپ
پوره


 
  • پیشنهادات
  • ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    ۱-دسر کدو حلوایی با شیر و نشاسته ( شیر کدوحلوایی)

    این نوع دسر با کدو حلوایی یکی از اصلی ترین دسرهاست و اضافه کردن شیر و نشاسته به کدو تنبل باعث متعادل شدن و همه پسند شدن طعم این دسر میشه. میزان شیرینی دسر رو بر اساس سلیقه خودتون میتونید تعیین کنید.

    کدو حلوایی : ۱ کیلو
    نشاسته: ۳ قاشق غذاخوری
    شیر: ۳ لیوان
    گلاب: ۱ سوم پیمانه
    شکر: به دلخواه
    دارچین: به دلخواه برای تزیین

    در مرحله اول باید یک کیلو کدو تنبل رو بپزید. یکی از روش‌های پختن کدو تنبلا اینه که اون‌ها رو مثل شکل زیر خرد کنید و توی قابلمه بریزید. یک الی دو قاشق آب هم کف قابلمه بریزید و بزارید بپزن. تا موقعی که کدو تنبلا بپزن، ۳ قاشق سرخالی نشاسته رو تو یک لیوان شیر سرد خوب حل کنیدوقتی کدوتنبل ( کدوحلوایی ها ) کاملا پختن و نرم شدن، اونا رو خوب له کنید تا به شکل پوره دربیان. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به همراه دو لیوان شیر دیگه و مقدار دلخواه شکر بهشون اضافه کنید و هم بزنید.
    هم زدن رو تاجایی ادامه بدید که به غلظت دلخواهتون برسه. در آخر یک سوم پیمانه گلاب به مخلوط اضافه کنید و اجازه بدید یکی دوتا قل بخوره. یادتون باشه اضافه کردن نشاسته تو این دسر مزه خاصی اضافه نمیکنه و فقط باعث قوام بیشتر و بهتر دسر کدوحلواییتون میشه.
    دسر کدو تنبل شما آمادست و میتونید توی ظرف دلخواهتون بریزید و با دارچین و تکه های کدوحلوایی تزیین کنید. به جای نشاسته میتونید از آرد برنج هم استفاده کنید. برای این کار دستور زیر رو دنبال کنید.
    ۲- دسر ک
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    - دسر کدوحلوایی با آرد برنج و شیر

    کدوحلوایی: نیم کیلوگرم
    شکر: به میزان دلخواه ( ما از یک فنجان شکر استفاده کردیم)
    آرد برنج: یک قاشق غذاخوری
    شیر: یک لیوان
    آب: به مقدار لازم
    کدو حلوایی ها را مانند روش قبل خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. مقداری آب و به اندازه دلخواه شکر به آن اضافه کنید و ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق گاز قرار دهید تا کدو حلوایی ها خوب بپزند. بعد از پخته شدن کدو حلوایی ها اگر هنوز آب در قابلمه وجود داشت، تکه های کدوحلوایی را از طرف خارج کنید و آن ها را میکسر بریزید یا با گوشت کوب بکوبید تا پوره شوند. آرد برنج و شیر را به پوره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و مدام هم بزنید تا به قوام دلخواهتان برسد. پوره را در ظرف دلخوه سرو کردن بریزید و اجازه دهید خنک شود. زمانی که پوره خنک شد آن را با دارچین، خلال پسته، بادام و.. تزیین کنید.
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    ۳-پودینگ کدوحلوایی

    پودینگ کدو حلوایی نسبت به دو دسر قبلی شکل و شمایل شکیل تر و رسمی تری دارد و برای مهمانی‌ها گزینه مناسب تری است.

    کدو حلوایی پخته شده: ۴۰۰ گرم
    شیر: ۳ لیوان
    شکر: به میزان دلخواه ( در این دسر ما به اندازه ۳چهارم لیوان شکر ریختیم )
    خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
    گلاب: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده: به مقدار لازم
    پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
    پودر دارچین: به مقدار لازم ( اضافه کردن پودر دارچین اجباری نیست و در نهایت ته پودینگ ته نشین میشه. پس اگر دوستش ندارید میتونید حذفش کنید.)
    کدو رو با مقدار کمی آب میپزیم جوریکه بعد پخت آبی ته قابلمه باقی نمونه. بعد با گلاب ‌دارچین میکس میکنیم و میزاریم کنار. شیر، شکر، خامه رو می‌زاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا شکر حل بشه نباید. ( مراقب باشید مخلوط نباید به جوش بیاد)
    ژلاتین و با مقداری آب بن ماری میکنیم و ژلاتین شفاف رو به همراه زعفران به مخلوط شیر اضافه میکنیم و میزاریم کمی که از حرارت افتاد، با پوره کدو حلوایی مخلوط میکنیم.
    قبل از سرو کردن، قالب رو کمی چرب میکنیم و بعد دسر و توش میریزیم و میزاریم داخل یخچال و حدود ۴ یا ۵ ساعت داخل یخچال نگه میداریم تا خوب خودشو بگیره.
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    ۴-چیزکیک کدوحلوایی

    اگر مزه غلیظ دسر و پودینگ کدوحلوایی رو دوست ندارید، شاید انتخاب چیزکیک کدوحلوایی گزینه مناسب تری برای شما باشد.

    کدوحلوایی پخته شده و پوره شده: ۱٫۵ پیمانه
    شیر: یک پیمانه
    شکر: ۱ قاشق غذاخوری
    نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
    وانیل: نوک قاشق غذاخوری
    بیسکوییت پودر شده: یک پیمانه
    گردو و موز: به دلخواه
    دو قاشق غذاخوری نشاسته را داخل شیر سرد حل کنید و شکر را به آن اضافه کنید. روی حرارات قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید، وقتی مخلوط داغ شد و شروغ به غلیظ شدن کرد، پوره کدو حلوایی رو اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه و بعد وانیل و زعفرون رو اضافه کنید و زیر شعله رو خاموش کنید.

    دقت کنید که کدو حلوایی رو قبل از اضافه کردن پوره کنید و به اندازه دلخواه با اضافه کردن شکر، شیرین کنید.

    داخل ظرفی که میخواین کدو حلوایی رو سرو کنید، اول از مایع کدو حلوایی، بعدش بیسکوییت،بعد موز و گردو و… و دوباره کدوحلوایی بریزید. بعد از اینکه ظرف پر شد، حدود ۲ ساعت بزارید توی یخچال تا خنک بشه و بعد میل کنید.
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    حلوای مجلسی و لطیف با کدو
    آرد قنادی ۱ لیوان
    شکر ۱ لیوان
    کدو حلوایی نصف کدوی متوسط
    گلاب ۲ قاشق غذاخوری
    آب ۱ لیوان
    روغن مایع نصف لیوان
    عصاره یا پودر هل مقدار کمی
    دستور پخت حلوا کدو حلوایی
    مرحله اول

    برای تهیه حلوای کدو حلوایی مجلسی ابتدا نصف یک کدو حلوایی متوسط را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه ۲پیمانه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
    مرحله دوم

    در صورت تمایل می توانیم کدوها را به صورت بخارپز نیز بپزیم. پس از اینکه کدوها به طور کامل پختند، آنها را با رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم. برای راحتی و یکدست تر شدن کدو حلوایی می توانیم انرا با مخلوط کن یا غذاساز پوره کنیم.
    مرحله سوم

    در این مرحله ۱ لیوان آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد و شکر به طور کامل حل شود، پس از اینکه آب جوش امد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم.
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    مرحله چهارم

    حالا گلاب را به همراه هل اضافه می کنیم و چند دقیقه زمان می دهیم تا با شربت مخلوط شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و آرد الک شده را به تابه اضافه می کنیم.
    مرحله پنجم

    در این مرحله آرد سفید را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود. توجه داشته باشید که نباید رنگ آرد تغییر کند و به همین دلیل باید حرارت زیر تابه کاملا ملایم باشد.
    مرحله ششم

    پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم، روغن مایع را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا آرد رو روغن مایع به طور کامل مخلوط شوند. در ادامه پوره کدو حلوایی را به تابه اضافه می کنیم و با مخلوط آرد و روغن مایع مخلوط می کنیم.
    مرحله هفتم

    پس از اینکه مواد یکدست شدند، شربت را به صورت گرم به تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا حلوا از دیواره های تابه جدا شود و در وسط تابه جمع شود. حالا حلوا را کمی مخلوط می کینم تا کاملا منسجم شود.
    مرحله هشتم

    در این مرحله حلوا را به ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم و تا حلوا داغ است طرح مورد نظرمان را روی حلوا اجرا می کنیم. برای تزیین روی این حلوا می توانیم به سلیقه خود از مواد متنوعی مثل کنجد، گل سرخ خشک شده، شکلات ذوب شده و .. استفاده کنیم.
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    کاکا کدو حلوایی:

    مواد لازم:
    مواد لازم برای کاکا کدو حلوایی

    کدو حلوایی پخته و له شده :1 پیمانه
    آرد گندم الک شده :1 پیمانه
    تخم مرغ :1 عدد
    شیر :1/4 پیمانه
    گلاب :1 تا 2 قاشق غذاخوری
    پودر دارچین و مغز هل کوبیده :1 قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر :1 قاشق چایخوری
    شکر: نصف پیمانه
    نمک : 1/8 قاشق چایخوری
    روش تهیه شیرینی کاکا حلوائی :

    کدو حلوایی را بشویید و باپوست آن را خرد کنید . بعد با مقدار کمی آب بپزید. بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد ، پوست آن را جدا کنید و با قاشق فیله آن را له کنید.

    سپس کدو ی پخته را با شکر ، تخم مرغ ، گلاب ، آرد ، شیر ، نمک و ادویه ها و بیکینگ پودر مخلوط کنید و مایه بدست آمده را به مدت 1 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مایه کاکا کدو جا بیفتد.

    بعد از سپری شدن زمان استراحت مایه کاکا ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید .

    در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.

    مواد کاکا کدو را با نصف پیمانه آردگندم و نصف پیمانه آرد برنج تهیه کنید. فقط باید دقت کنید که زمان استراحت آن باید بیشتر شود.

    استفاده از شیر باعث لطیف تر شدن شیرینی کاکا میشود و بجای شیر هم میتوان از ماست استفاده کرد.
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    نکات تکمیلی در مورد کاکا کدو حلوایی

    کاکا کدو حلوایی جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
    کاکا کدو حلوایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    سوپ کدو حلوایی:
    “سوپ کدو حلوایی” که یک سوپ خوشمزه و بسیار مقوی برای تمام رده های سنی به خصوص کودکان و سالمندان در فصل پاییز و زمستان است را در آشپزخانه نمناک یاد بگیرید.
    مواد لازم برای سوپ کدو :

    هویج خرد شده : 1 پیمانه
    ساقه کرفس خرد شده :1 پیمانه
    سیب زمینی خرد شده :1 پیمانه
    پیاز نگینی شده : 1 عدد متوسط
    کدو حلوایی : نصف 1 عدد کوچک
    کره :1 قالب کوچک
    آب مرغ : 2 پیمانه
    نمک و ادویه : به میزان لازم
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا