- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
نان بربری داغ با پنیر و چند حلقه گوجهفرنگی عصرانه خاصی برای بچه مدرسهایهاست. نازکی لواش و لقمهپیچهای آن، نان تافتون و گوشههای نرم و عطر بینظیر آن هم لـ*ـذت خودش را دارند. اما گاهی صبح روز تعطیل حوصله ایستادن در صف نان را نداریم. نانهایی را هم که چند وقت پیش خریده بودیم، همه تمام شده اند. عزا میگیریم که چه کنیم؟
مخصوصا روزهای سرد پاییز که ترجیح بر این است زیر پتوی گرم پناه بگیریم و فقط بعد از پیچیدن عطر خوش چای در خانه و بوی نان داغ از زیر پتو بلند شویم، اما بهانه بهتری برایتان داریم! بهانهای ساده و خوشمزه که قطعا روز تعطیلتان را میسازد؛ چند دستور ویژه فقط با نان تست. این نان را به سادگی میتوانید بخرید و سادهتر از آن صبحانه یا عصرانه درست کنید.
تست بادام و عسل تنوری
مواد لازم
طرز تهیه
تعداد نفرات: 4 نفر
مخصوصا روزهای سرد پاییز که ترجیح بر این است زیر پتوی گرم پناه بگیریم و فقط بعد از پیچیدن عطر خوش چای در خانه و بوی نان داغ از زیر پتو بلند شویم، اما بهانه بهتری برایتان داریم! بهانهای ساده و خوشمزه که قطعا روز تعطیلتان را میسازد؛ چند دستور ویژه فقط با نان تست. این نان را به سادگی میتوانید بخرید و سادهتر از آن صبحانه یا عصرانه درست کنید.
تست بادام و عسل تنوری
مواد لازم
- بادام خام/ 300 گرم
- عسل/ 5 قاشق غذاخوری
- دارچین / یک قاشق غذاخوری
- کره گیاهی/ یک قاشق غذاخوری
- نان تست/ یک بسته
طرز تهیه
- بادامها را بشویید و سپس آنها را داخل آب داغ بیندازید تا پوست از گوشت بادام جدا شود.
- بعد آنها را آبکش کرده و بشویید و تا پوستها کاملا جدا شوند. عسل را کمی گرم کنید تا روان شود، اما اگر آن را بیرون از یخچال نگهداری کردهاید و حالت روان دارد، نیازی به گرم کردن عسل نیست.
- کره را بزنید تا کاملا نرم شود.
- به آن دارچین اضافه کنید و هم بزنید تا کره و دارچین کاملا با هم مخلوط شوند.
- اکنون یک لایه کره مخلوط با دارچین روی نانهای تست بمالید.
- سپس آنها را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو بگذارید تا حالت تنوری بگیرند.
- بعد آنها را بیرون آورده و عسل روی آنها بمالید. سپس روی آنها بادامهای خام را قرار دهید. صبحانه آماده است.
تعداد نفرات: 4 نفر