بروسکتای توت فرنگی، صبحانهای بسیار خوشمزه و دسری خوش طعم برای تمام وعدهها است. روش تهیه آن بسیار آسان است و خیلی سریع آماده میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ تکه نان ضخیم تمام گندم
۶ قاشق غذا خوری شکر قهوهای
یک قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده
۲ قاشق چای خوری آب لیمو
۳ فنجان توت فرنگی خرد شده (برگ و قسمت سبزش گرفته شود.)
۴ قاشق غذا خوری پنیر خامهای
طرز تهیه:
نان را در توستر بگذارید تا ترد شود. در همین حین، یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله زیاد گاز قرار دهید. شکر، پوست لیمو و آب لیمو را بریزید و بپزید، هم بزنید تا زمانی که شکر آب شود و مخلوط شروع به قل زدن کند؛ حدود ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه زمان میبرد. توت فرنگیها را اضافه کنید تا زمانی که آب میوه قل بزند و میوهها داغ شوند و ۳۰ ثانیه الی یک دقیقه هم بیشتر بگذارید روی گاز بماند.
روی هر تکه نان یک قاشق غذا خوری پنیر خامهای پخش کنید جوری که روی نان را به طور کامل بپوشاند. سپس میوه را روی سطح آن پخش کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ تکه نان ضخیم تمام گندم
۶ قاشق غذا خوری شکر قهوهای
یک قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده
۲ قاشق چای خوری آب لیمو
۳ فنجان توت فرنگی خرد شده (برگ و قسمت سبزش گرفته شود.)
۴ قاشق غذا خوری پنیر خامهای
طرز تهیه:
نان را در توستر بگذارید تا ترد شود. در همین حین، یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله زیاد گاز قرار دهید. شکر، پوست لیمو و آب لیمو را بریزید و بپزید، هم بزنید تا زمانی که شکر آب شود و مخلوط شروع به قل زدن کند؛ حدود ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه زمان میبرد. توت فرنگیها را اضافه کنید تا زمانی که آب میوه قل بزند و میوهها داغ شوند و ۳۰ ثانیه الی یک دقیقه هم بیشتر بگذارید روی گاز بماند.
روی هر تکه نان یک قاشق غذا خوری پنیر خامهای پخش کنید جوری که روی نان را به طور کامل بپوشاند. سپس میوه را روی سطح آن پخش کنید.