ووپی پای توت فرنگی

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 163
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
بین این دو پای کیک خامه و نیز می تواند شکلات نیز وجود داشته باشد و از طعم بی نظیر آن لـ*ـذت ببرید.
مواد لازم برای ووپی پای توت فرنگی
  • آرد 2 و یک چهارم فنجان
  • بکینگ پودر 1 و یک دوم فنجان
  • نمک یک چهارم ق چ
  • روغن صاف قنادی 8 ق غ
  • پودر شیر توت فرنگی سه چهارم فنجان
  • شکر قهوه ای نصف فنجان
  • تخم مرغ 1 عدد
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • خامه قنادی 1 فنجان
  • شیر 2 ق غ
  • جوش شیرین 1 ق چ
  • سرکه سفید 1 ق چ
مواد لازم برای کرم میانی
  • پودر شکر 3 فنجان
  • کره نرم 1 فنجان
  • وانیل 1 ق چ
%D9%88%D9%88%D9%BE%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpg


مواد لازم برای تزئین ووپی پای ها
  • شیر 2 ق غ
  • پودر شکر
  • اسپرینکل
source.gif

طرز تهیه ووپی پای توت فرنگی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
آرد ، نمک و بکینگ پودر را مخلوط نموده کناری بگذارید .
روغن قنادی ؛ پودر شیر توت فرنگی و شکر قهوه ای را کاملا با هم مخلوط نمایید تا حالت خرده ریزه بگیرند .
تخ مرغ و سفید تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس خامه را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
جوش شیرین را به خمیر اضافه کرده و هم بزنید سپس مخلط آرد را اضافه کرده با سرعت پایین هم بزنید تا خمیر یکدست شود .
خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده و سربزرگ بریزید و خمیرها را به اندازه ی دایره های 5 سانتی روی سینی با فاصله بگذارید و به مدت 7 – 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و دور کفشان کمی طلایی شود .

برای کرم میانی تمام مواد را با هم مخلوط نموده با همزن برقی بزنید تا پوک و فرم گرفته شوند .
به جای کرم کره میتوانید از خامه ی فر گرفته هم برای پر کردن بین کیک ها استفاده کنید .

شیر را در کاسه ای کوچک ریخته و پودر شکر را یک قاشق یک قاشق اضافه کرده و هر بار هم بزنید تا به غلظت مناسب برای رد شدن از ماسوره قیف برسد .
مخلوط شیر و شکر را در قیفی که ماسوره ساده و باریک دارد ریخته و طرح مورد نظرتان را روی ووپی پای ها بکشید ( من از ماسوره ویلتون شماره 4 استفاده کردم ) سپس آنها را داخل کاسه ی اسپرینکل بزنید تا خطوطی که کشیده بودید با اسپرینکل پوشانده شود . و اضافه ها را با تکان دادن کیک ها ب کاسه برگردانید .

%D9%88%D9%88%D9%BE%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpeg


نکات تکمیلی در مورد ووپی پای توت فرنگی
ووپی پای توت فرنگی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ووپی پای توت فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
# نمناک
 

برخی موضوعات مشابه

بالا