بین این دو پای کیک خامه و نیز می تواند شکلات نیز وجود داشته باشد و از طعم بی نظیر آن لـ*ـذت ببرید.
مواد لازم برای ووپی پای توت فرنگی
مواد لازم برای تزئین ووپی پای ها
طرز تهیه ووپی پای توت فرنگی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
آرد ، نمک و بکینگ پودر را مخلوط نموده کناری بگذارید .
روغن قنادی ؛ پودر شیر توت فرنگی و شکر قهوه ای را کاملا با هم مخلوط نمایید تا حالت خرده ریزه بگیرند .
تخ مرغ و سفید تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس خامه را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
جوش شیرین را به خمیر اضافه کرده و هم بزنید سپس مخلط آرد را اضافه کرده با سرعت پایین هم بزنید تا خمیر یکدست شود .
خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده و سربزرگ بریزید و خمیرها را به اندازه ی دایره های 5 سانتی روی سینی با فاصله بگذارید و به مدت 7 – 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و دور کفشان کمی طلایی شود .
برای کرم میانی تمام مواد را با هم مخلوط نموده با همزن برقی بزنید تا پوک و فرم گرفته شوند .
به جای کرم کره میتوانید از خامه ی فر گرفته هم برای پر کردن بین کیک ها استفاده کنید .
شیر را در کاسه ای کوچک ریخته و پودر شکر را یک قاشق یک قاشق اضافه کرده و هر بار هم بزنید تا به غلظت مناسب برای رد شدن از ماسوره قیف برسد .
مخلوط شیر و شکر را در قیفی که ماسوره ساده و باریک دارد ریخته و طرح مورد نظرتان را روی ووپی پای ها بکشید ( من از ماسوره ویلتون شماره 4 استفاده کردم ) سپس آنها را داخل کاسه ی اسپرینکل بزنید تا خطوطی که کشیده بودید با اسپرینکل پوشانده شود . و اضافه ها را با تکان دادن کیک ها ب کاسه برگردانید .
نکات تکمیلی در مورد ووپی پای توت فرنگی
ووپی پای توت فرنگی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ووپی پای توت فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
# نمناک
مواد لازم برای ووپی پای توت فرنگی
- آرد 2 و یک چهارم فنجان
- بکینگ پودر 1 و یک دوم فنجان
- نمک یک چهارم ق چ
- روغن صاف قنادی 8 ق غ
- پودر شیر توت فرنگی سه چهارم فنجان
- شکر قهوه ای نصف فنجان
- تخم مرغ 1 عدد
- سفیده تخم مرغ 1 عدد
- خامه قنادی 1 فنجان
- شیر 2 ق غ
- جوش شیرین 1 ق چ
- سرکه سفید 1 ق چ
- پودر شکر 3 فنجان
- کره نرم 1 فنجان
- وانیل 1 ق چ
مواد لازم برای تزئین ووپی پای ها
- شیر 2 ق غ
- پودر شکر
- اسپرینکل
طرز تهیه ووپی پای توت فرنگی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
آرد ، نمک و بکینگ پودر را مخلوط نموده کناری بگذارید .
روغن قنادی ؛ پودر شیر توت فرنگی و شکر قهوه ای را کاملا با هم مخلوط نمایید تا حالت خرده ریزه بگیرند .
تخ مرغ و سفید تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس خامه را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
جوش شیرین را به خمیر اضافه کرده و هم بزنید سپس مخلط آرد را اضافه کرده با سرعت پایین هم بزنید تا خمیر یکدست شود .
خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده و سربزرگ بریزید و خمیرها را به اندازه ی دایره های 5 سانتی روی سینی با فاصله بگذارید و به مدت 7 – 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و دور کفشان کمی طلایی شود .
برای کرم میانی تمام مواد را با هم مخلوط نموده با همزن برقی بزنید تا پوک و فرم گرفته شوند .
به جای کرم کره میتوانید از خامه ی فر گرفته هم برای پر کردن بین کیک ها استفاده کنید .
شیر را در کاسه ای کوچک ریخته و پودر شکر را یک قاشق یک قاشق اضافه کرده و هر بار هم بزنید تا به غلظت مناسب برای رد شدن از ماسوره قیف برسد .
مخلوط شیر و شکر را در قیفی که ماسوره ساده و باریک دارد ریخته و طرح مورد نظرتان را روی ووپی پای ها بکشید ( من از ماسوره ویلتون شماره 4 استفاده کردم ) سپس آنها را داخل کاسه ی اسپرینکل بزنید تا خطوطی که کشیده بودید با اسپرینکل پوشانده شود . و اضافه ها را با تکان دادن کیک ها ب کاسه برگردانید .
نکات تکمیلی در مورد ووپی پای توت فرنگی
ووپی پای توت فرنگی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ووپی پای توت فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
# نمناک