ساموا پای یخ زده؛ حتما امتحان کنید!

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 107
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
ساموا پای یخ زده یک نوع شیرینی خوشمزه می باشد که تزیین آن را با کارامل تزیین خواهیم کرد.
مواد لازم برای لایه زیرین
  • پودر بیسکویت 1 و یک چهارم فنجان
  • شکر دانه ریز 1 ق غ
  • کره ذوب شده 3 ق غ
مواد لازم پودری رویه
  • آرد سه چهارم فنجان
  • جو پرک سه چهارم فنجان
  • شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
  • گردوی خرد شده نصف فنجان
  • کره ذوب شده نصف فنجان
  • شکلات چیپسی نصف فنجان
  • نارگیل رنده شده 1 فنجان
مواد لازم میانی
  • پنیر خامه ای هم دما با اتاق 200 گرم
  • شیر تغلیظ شده شیرین 350 گرم
  • خامه فرم گرفته 300 گرم
  • سس کارامل 1 فنجان
مواد لازم برای سس کارامل
  • شکر 1 فنجان
  • کره نرم شده 8 ق غ
  • خامه پرچرب نصف فنجان
  • عصاره وانیل نصف ق چ
  • نمک
%D8%B3%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%D8%AE-%D8%B2%D8%AF%D9%87.jpg

source.gif

طرز تهیه ساموا پای یخ زده
برای پخت لایه زیرین فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
تمام مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شود . سپس در کف یک قالب کمربندی 22 سانتیمتری ریخته و با فشار قاشق کاملا فشرده نمایید و برای 7 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد سپس کناری بگذارید تا کاملا خنک شود .
برای تهیه مواد رویه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید .
تمام مواد را به آرامی با هم مخلوط نمایید و در یک ظرف 22 * 32 سانتی پهن کرده و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
بعد از طبخ با یک قاشق مواد را هم بزنید تا زودتر سرد شوند و بعد ازینکه کاملا خنک شدند شکلات چیپسی را با آنها مخلوط نمایید .
برای تهیه مواد میانی
پنیر خامه ای را به مدت 8 دقیقه با هم زن بزنید . شیر تغلیظ شده شیرین را به آن افزوده و 2 – 3 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا کاملا با هم ترکیب شود سپس با قاشق خامه و وانیل را با آن ها ترکیب کنید .
نیمی از ترکیب پنیر را روی بیسکویت ها داخل قالب کمربندی بکشید سپس نیمی از مواد پودری را روی پنیر ریخته و رویشان نصف فنجان سس کارامل بدهید .
دوباره یک لایه پنیر و یک لایه از مواد پودری را اضافه کنید و روی قالب را با فویل پوشانده و حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید بماندو
قبل از سرو پای ساموا کمی سس کارامل رویش بدهید .
برای سس کارامل
شکر را روی حرارت بگذارید تا ذوب شود اگر میترسید که شکرتان بسوزد چند قطره آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به رنگ کهربایی درآید سپس کره را به آن اضافه نموده و شروع به هم زدن نمایید مراقب باشید که موقع اضافه کردن کره به شکر به صورتتان نپاشد مخلوط نمودن کره و شکر حدود 1-2 دقیقه زمان خواهد برد .
ترکیب کره و شکر را از روی حرارت برداشته و در حین هم زدن خامه را به آن اضافه کنید بعد ازین که سس یکدستی شد میتوانید عصاره وانیل و نمک را به سس اضافه نموده و کاسه را حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود.
نیمی از سس کاراملی را روی کیک بدهید و کمی نمک کریستالی رویش بپاشید و بقیه را در ظرف سس ریخته و هنگام سرو جلوی دست مهمان هایتان بگذارید.


%D8%B3%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%D8%AE-%D8%B2%D8%AF%D9%87.jpg


نکات تکمیلی در مورد ساموا پای یخ زده
ساموا پای یخ زده جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ساموا پای یخ زده را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
# نمناک
 

برخی موضوعات مشابه

بالا