مواد لازم برای پای براونی گردو
کره یا مارگارین:یک دوم فنجان
تخم مرغ زده شده:3 عدد
شکلات خردشده:90 گرم
شکر:یک و یک دوم فنجان
خمیر یک لایه پای:به میزان لازم
آرد سفید:یک دوم فنجان
وانیل:به میزان لازم
گردو خردشده:یک فنجان
سس شکلات داغ:یک دستور
طرز تهیه پای براونی گردو
شکلات و کره را روی حرارت کم مرتب به هم بزنید تا آب شوند. 20 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید. خمیر را در ظرف پای به قطر 5/22 سانت پهن کنید، اضافه های خمیر را ببرید و لبه های خمیر را به صورت دالبری در آورید. تخم مرغ، شکر، وانیل و آرد را مخلوط کنید و شکلات و گردو اضافه کنید. مواد را روی خمیر بریزید و 50 تا 55 دقیقه در فر بگذارید تا وقتی که کاردی را در پای فرو می برید تمیز خارج شود. پای را از فر بیرون آورید و روی الک سیمی خنک کنید. می توانید با سس شکلات داغ یا میوه تازه سرو کنید.
کره یا مارگارین:یک دوم فنجان
تخم مرغ زده شده:3 عدد
شکلات خردشده:90 گرم
شکر:یک و یک دوم فنجان
خمیر یک لایه پای:به میزان لازم
آرد سفید:یک دوم فنجان
وانیل:به میزان لازم
گردو خردشده:یک فنجان
سس شکلات داغ:یک دستور
طرز تهیه پای براونی گردو
شکلات و کره را روی حرارت کم مرتب به هم بزنید تا آب شوند. 20 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید. خمیر را در ظرف پای به قطر 5/22 سانت پهن کنید، اضافه های خمیر را ببرید و لبه های خمیر را به صورت دالبری در آورید. تخم مرغ، شکر، وانیل و آرد را مخلوط کنید و شکلات و گردو اضافه کنید. مواد را روی خمیر بریزید و 50 تا 55 دقیقه در فر بگذارید تا وقتی که کاردی را در پای فرو می برید تمیز خارج شود. پای را از فر بیرون آورید و روی الک سیمی خنک کنید. می توانید با سس شکلات داغ یا میوه تازه سرو کنید.