مواد لازم برای بلو ولوت کیک
آرد:340 گرم
کره:200 گرم
شیر:دوسوم لیوان
ماست:دو قاشق غذاخوری
شکر:275 گرم
تخم مرغ:چهار عدد
پودر کاکائو:10 گرم
رنگ سبز خوراکی:به میزان لازم
وانیل:یک دوم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر:دو قاشق چای خوری
طرز تهیه بلو ولوت کیک
ابتدا ماست و شیر را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم. به این صورت نوعی باتر میلک آماده کرده ایم.
آرد را با کاکائو در ظرفی گود الک می کنیم و میان آن را باز می کنیم، تمامی مواد را داخل آن ریخته و حدود 8 دقیقه با همزن برقی کیک را هم می زنیم، بهتر است ابتدای کار پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه تند هم بزنیم.
قالبی گرد به قطر 27 سانتی متر را چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار داده و می پزیم.
این نوع کیک را علاوه بر حالت ساده می توانیم با یک لایه از نتلا و سپس از انواع کرم ها یا خامه پوشش داده و روی آن را با خمیر فوندانت تزئین کنیم.