طرز تهیه بلو ولوت کیک

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل

مواد لازم برای بلو ولوت کیک

آرد:340 گرم
کره:200 گرم
شیر:دوسوم لیوان
ماست:دو قاشق غذاخوری
شکر:275 گرم
تخم مرغ:چهار عدد
پودر کاکائو:10 گرم
رنگ سبز خوراکی:به میزان لازم
وانیل:یک دوم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر:دو قاشق چای خوری
طرز تهیه بلو ولوت کیک

ابتدا ماست و شیر را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم. به این صورت نوعی باتر میلک آماده کرده ایم.

آرد را با کاکائو در ظرفی گود الک می کنیم و میان آن را باز می کنیم، تمامی مواد را داخل آن ریخته و حدود 8 دقیقه با همزن برقی کیک را هم می زنیم، بهتر است ابتدای کار پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه تند هم بزنیم.

قالبی گرد به قطر 27 سانتی متر را چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار داده و می پزیم.

این نوع کیک را علاوه بر حالت ساده می توانیم با یک لایه از نتلا و سپس از انواع کرم ها یا خامه پوشش داده و روی آن را با خمیر فوندانت تزئین کنیم.
%D8%A8%D9%84%D9%88-%D9%88%D9%84%D9%88%D8%AA-%D9%83%DB%8C%DA%A9.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا