دستور پخت طرز تهیه پای چوپان

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 523
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گوشت چرخ کرده
300گرم
هویج پخته
2 عدد
ذرت پخته
یک پیمانه
سیب زمینی
55.png
3عدد
فلفل دلمه ای
2عدد
نخود فرنگی
یک پیمانه
پیاز
65.png
1عدد
بادمجان سرخ شده
5عدد
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
سرکه
یک قاشق غذاخوری
شکر
یک قاشق غذاخوری
کره
یک قاشق غذاخوری
شیر
115.png
یک پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
پنیر پیتزا
به میزان لازم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
120
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
27094

گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و هویج خرد شده را با یک لیوان آب بپزید و با نمک و فلفل و زرد چوبه وشکر و سرکه و رب گوجه فرنگی مزه دار کنید و بگذارید آب آن بجوشد.
بامجان را سرخ و بعد آن را به قطعات ریز درآورید . فلفل دلمه ای ها را هم ریز و با حرارت کمی تفت دهید.
سیب زمینی را بپزید و شیر و کره را اضافه کنید و با جوشیدن کاملاً شیر جذب سیب زمینی شود .
در ظرف پیرکسی یک لایه از بادمجان و بعد یک لایه از پوره سیب زمینی وبعد یک لایه گوشت و بعد پنیر رنده شده و بعد یک لایه فلفل و دوباره پوره سیب زمینی و بعد یک لایه از نخود فرنگی و ذرت پخته می ریزیم و در آخرین لایه پوره سیب زمینی میریزیم و بهتر است که با همان پوره غذا را هم تزیین کنید.
از کره و یا پنیر برای روی پوره استفاده کنید و در فر150 درجه بگذارید تا رویش طلایی شود
27095

27096
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
352
بالا