- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
گوشت چرخ کرده 300گرم |
هویج پخته 2 عدد |
ذرت پخته یک پیمانه |
سیب زمینی
3عدد |
فلفل دلمه ای 2عدد |
نخود فرنگی یک پیمانه |
پیاز
1عدد |
بادمجان سرخ شده 5عدد |
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری |
سرکه یک قاشق غذاخوری |
شکر یک قاشق غذاخوری |
کره یک قاشق غذاخوری |
شیر
یک پیمانه |
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم |
پنیر پیتزا به میزان لازم |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
120
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و هویج خرد شده را با یک لیوان آب بپزید و با نمک و فلفل و زرد چوبه وشکر و سرکه و رب گوجه فرنگی مزه دار کنید و بگذارید آب آن بجوشد.
بامجان را سرخ و بعد آن را به قطعات ریز درآورید . فلفل دلمه ای ها را هم ریز و با حرارت کمی تفت دهید.
سیب زمینی را بپزید و شیر و کره را اضافه کنید و با جوشیدن کاملاً شیر جذب سیب زمینی شود .
در ظرف پیرکسی یک لایه از بادمجان و بعد یک لایه از پوره سیب زمینی وبعد یک لایه گوشت و بعد پنیر رنده شده و بعد یک لایه فلفل و دوباره پوره سیب زمینی و بعد یک لایه از نخود فرنگی و ذرت پخته می ریزیم و در آخرین لایه پوره سیب زمینی میریزیم و بهتر است که با همان پوره غذا را هم تزیین کنید.
از کره و یا پنیر برای روی پوره استفاده کنید و در فر150 درجه بگذارید تا رویش طلایی شود
بامجان را سرخ و بعد آن را به قطعات ریز درآورید . فلفل دلمه ای ها را هم ریز و با حرارت کمی تفت دهید.
سیب زمینی را بپزید و شیر و کره را اضافه کنید و با جوشیدن کاملاً شیر جذب سیب زمینی شود .
در ظرف پیرکسی یک لایه از بادمجان و بعد یک لایه از پوره سیب زمینی وبعد یک لایه گوشت و بعد پنیر رنده شده و بعد یک لایه فلفل و دوباره پوره سیب زمینی و بعد یک لایه از نخود فرنگی و ذرت پخته می ریزیم و در آخرین لایه پوره سیب زمینی میریزیم و بهتر است که با همان پوره غذا را هم تزیین کنید.
از کره و یا پنیر برای روی پوره استفاده کنید و در فر150 درجه بگذارید تا رویش طلایی شود