طرز تهیه خورش دوغ پای

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 199
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

برای 4 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
زعفران
به میزان لازم
لپه
یك پیمانه
رب گوجه‌فرنگی
دو قاشق غذاخوری
پیاز (خرد شده)
65.png
یك پیمانه
دوغ
شش پیمانه
روغن
دو قاشق غذاخوری
فلفل
به میزان لازم
نمك
به میزان لازم
گوشت
300 گرم
زردچوبه
به میزان لازم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2695


دوغ پای یا دوغ پی غذای سنتی استان سیستان و بلوچستان است و در واقع همان خورش قیمه است كه در طبخ آن دوغ به كار رفته است.این غذا خوشمزه ،متفاوت و طعمی بسیار جدید است!

4232
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا