- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
دوغ پای یا دوغ پی غذای سنتی استان سیستان و بلوچستان است و در واقع همان خورش قیمه است كه در طبخ آن دوغ به كار رفته است.این غذا خوشمزه ،متفاوت و طعمی بسیار جدید است!
[/BCOLOR]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]برای 4 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
زعفران به میزان لازم |
لپه یك پیمانه |
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری |
پیاز (خرد شده)
یك پیمانه |
دوغ شش پیمانه |
روغن دو قاشق غذاخوری |
فلفل به میزان لازم |
نمك به میزان لازم |
گوشت 300 گرم |
زردچوبه به میزان لازم |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
دوغ پای یا دوغ پی غذای سنتی استان سیستان و بلوچستان است و در واقع همان خورش قیمه است كه در طبخ آن دوغ به كار رفته است.این غذا خوشمزه ،متفاوت و طعمی بسیار جدید است!