- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم: نان تست بزرگ 6 عدد، کره 25 گرم، آویشن یک قاشق چایخوری، نمک کمی، پودر پسته یک قاشق چای خوری.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]تصویر طرز تهیه میت پلیت، ناهاری درون قالبهای مافین [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد میانی:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]گوشت چرخ کرده 250 گرم[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]پیاز رنده شده 1 عدد[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]زعفران حل شده 1.4 قاشق چایخوری[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]هویج رنده شده 1 عدد[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]زرشک 2 قاشق سوپخوری[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]گردوی خرد شده 3 قاشق سوپخوری[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]ادویه گوشت شامل زیره، فلفل سیاه، سیر و کمی زرچوبه و نمک به میزان لازم[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]پنیر گودا، گوجه گیلاسی و زیتون سیاه برای تزیین[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روغن کنجد در صورت لزوم[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روش تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. نانهای تست را با یک قالب گرد به قطر 8 سانت برش بزنید و سپس درون قالبهای مافین فرم دهید حال کره را ذوب کنید و با قلم مو روی نانها بمالید و کمی آویشن، نمک و پودر پسته روی آنها بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد بگذارید تا کاسههای نان تست فرم بگیرند و خشک شوند سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. گوشت چرخکرده را همراه یک عدد پیاز رندهشده و ادویههای مخلوط گوشت شامل زیره، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و سیر روی حرارت درون تابه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس هویج رندهشده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. فقط مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود و گوشت نسوزد؛ درصورتیکه گوشت کمچرب باشد 2 قاشق سوپخوری روغن کنجد اضافه کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. در نهایت زرشک و گردوی خیس خورده و زعفران را نیز اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس درون کاسههای نان تست را پر کنید و به سلیقه خودتان با پنیر گودا، گوجهفرنگی گیلاسی و زیتون سیاه تزیین کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. در صورت دلخواه میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از سـ*ـینه مرغ پخته شده نیز استفاده کنید. دقت کنید که سـ*ـینه مرغ را حداکثر 15 دقیقه بپزد سپس بگذارید خنک شود و در نهایت ریش ریش کنید چون اگر زیاد بپزید مرغ سفت میشود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]تصویر طرز تهیه میت پلیت، ناهاری درون قالبهای مافین [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد میانی:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]گوشت چرخ کرده 250 گرم[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]پیاز رنده شده 1 عدد[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]زعفران حل شده 1.4 قاشق چایخوری[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]هویج رنده شده 1 عدد[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]زرشک 2 قاشق سوپخوری[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]گردوی خرد شده 3 قاشق سوپخوری[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]ادویه گوشت شامل زیره، فلفل سیاه، سیر و کمی زرچوبه و نمک به میزان لازم[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]پنیر گودا، گوجه گیلاسی و زیتون سیاه برای تزیین[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روغن کنجد در صورت لزوم[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روش تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. نانهای تست را با یک قالب گرد به قطر 8 سانت برش بزنید و سپس درون قالبهای مافین فرم دهید حال کره را ذوب کنید و با قلم مو روی نانها بمالید و کمی آویشن، نمک و پودر پسته روی آنها بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد بگذارید تا کاسههای نان تست فرم بگیرند و خشک شوند سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. گوشت چرخکرده را همراه یک عدد پیاز رندهشده و ادویههای مخلوط گوشت شامل زیره، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و سیر روی حرارت درون تابه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس هویج رندهشده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. فقط مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود و گوشت نسوزد؛ درصورتیکه گوشت کمچرب باشد 2 قاشق سوپخوری روغن کنجد اضافه کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. در نهایت زرشک و گردوی خیس خورده و زعفران را نیز اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس درون کاسههای نان تست را پر کنید و به سلیقه خودتان با پنیر گودا، گوجهفرنگی گیلاسی و زیتون سیاه تزیین کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. در صورت دلخواه میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از سـ*ـینه مرغ پخته شده نیز استفاده کنید. دقت کنید که سـ*ـینه مرغ را حداکثر 15 دقیقه بپزد سپس بگذارید خنک شود و در نهایت ریش ریش کنید چون اگر زیاد بپزید مرغ سفت میشود.[/BCOLOR]