میت بال با سس گوجه فرنگی؛ غذایی متنوع و خاص

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 168
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
اگه تصمیم دارین با گوشت چرخ کرده غذا درست کنین و از طرفی دلتون تنوع هم میخواد بهتون پیشنهاد میکنم که حتما از گوشت چرخ کرده به شکل میت بال داخل غذاهاتون استفاده کنین. میتونیم از میت بال داخل خورشت ها، خوراک ها و حتی پلو مخلوط هامون استفاده کنیم و شکل و طعم جدیدی بهشون بدیم. در این مطلب هم طرز تهیه میت بال با سس گوجه رو براتون میذارم که میتونه به عنوان یه خورشت خوشمزه با برنج سرو بشه …

-بال-با-سس-گوجه-فرنگی-2-540x540.jpg

میت بال با سس گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری نعنا خشک
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
-لازم-برای-تهیه-میت-بال-با-سس-گوجه-فرنگی-540x540.jpg

مواد لازم برای تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی

مراحل تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی
ابتدا یک عدد پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده میکنیم، و آبش رو میگیریم.

-ککردن-پیاز-540x540.jpg

رنده کردن پیاز

حالا گوشت چرخ کرده، ۱ الی نهایتا ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی برای وا نرفتن کوفته های گوشت، به مقدار کافی نمک و فلفل رو به پیاز اضافه میکنیم و مواد رو خوب با هم ورز میدیم.

-کردن-مواد-میت-بال-540x540.jpg

مخلوط کردن مواد میت بال

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته و با دستمون گلوله اش میکنیم و داخل یه ماهیتابه که کمی روغن توش ریختیم و روغن هم داغ شده با حرارت ملایم سرخ میکنیم. در ماهیتابه رو میذاریم و گاهی میت بالهارو زیرو رو میکنیم تا هم سرخ بشن و هم بپزن.

-کردن-میت-بال-ها-540x540.jpg

سرخ کردن میت بال ها

حالا نوبت به آماده کردن سس میت بالها میرسه. برای تهیه سس هم کافیه پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت بدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.
-دادن-مواد-4-540x540.jpg

تفت دادن مواد

وقتی رب سرخ شد گوجه فرنگی هایی که با غذا ساز یا مخلوط کن پوره کردیم هم بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکینم.

-کردن-آب-گوجه-فرنگی-540x540.jpg

اضافه کردن آب گوجه فرنگی

حالا نعنا خشک رو هم میریزیم.

-کردن-نعنا-540x540.jpg

اضافه کردن نعنا

بعد یک لیوان آب به سس اضافه میکنیم.

-کردن-آب-4-540x540.jpg

اضافه کردن آب

در نهایت میت بال هارو دوباره داخل سس میذاریم ودر ماهیتابه رو هم میذاریم تا میت بالها برای نیم ساعت بپزن تا هم طعم سس رو بگیرن و هم خوب مغز پخت بشن.

-کردن-میت-بال-به-سس-540x540.jpg

اضافه کردن میت بال به سس

وقتی سس تنگ آب شد و خورشتمون به روغن افتاد دیگه آماده است.

-خورشت-540x540.jpg


حالا میتونیم خورشت خوشمزه مون رو با برنج نوش جان کنیم ….

-بال-با-سس-گوجه-فرنگی-540x540.jpg

میت بال با سس گوجه فرنگی
# دونفره
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا