- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=initial]
[BCOLOR=initial]مواد اولیه :[/BCOLOR]
بال مرغ یک کیلو |
کره (ذوب شده) 6 ق.غ |
سس فلفل (تند) نصف فنجان |
فلفل (قرمز) 2 ق.چ |
نمک (دریا) نصف ق.چ |
فلفل سیاه (دانه) نصف ق.چ |
سرکه (انگور) 2 ق.غ |
ماءالشعیر (ساده) یک فنجان |
سس بلوچیز به میزان لازم |
[BCOLOR=initial]کره،سس فلفل تند،فلفل قرمز،نمک دریا،فلفل سیاه و سرکه انگور را با هم در یک کاسه خوب به هم بزنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]بالها را شسته و با سس مخلوط می کنیم و ماء الشعیر را اضافه می کنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]در ظرف مناسب می ریزیم ودر آن را می بندیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]سی دقیقه قبل از پخت بالها را از یخچال خارج کرده و از سس جدا می کنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]فر را با 300 درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]بال ها را داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت 10- 15 دقیقه تا کاملا بپزند،[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]می توانید بالها را می توانید به سیخ کشیده و کباب کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]بالها را شسته و با سس مخلوط می کنیم و ماء الشعیر را اضافه می کنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]در ظرف مناسب می ریزیم ودر آن را می بندیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]سی دقیقه قبل از پخت بالها را از یخچال خارج کرده و از سس جدا می کنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]فر را با 300 درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]بال ها را داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت 10- 15 دقیقه تا کاملا بپزند،[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]می توانید بالها را می توانید به سیخ کشیده و کباب کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]این بالها را با سس بلو چیز سرو کنید_نوش جا[/BCOLOR][BCOLOR=initial]ن![/BCOLOR]
[/BCOLOR]