دستور پخت طرز تهیه بال کبابی تند با سس بلوچیز

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 145
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=initial]
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

[BCOLOR=initial]مواد اولیه :[/BCOLOR]
بال مرغ
یک کیلو
کره (ذوب شده)
6 ق.غ
سس فلفل (تند)
نصف فنجان
فلفل (قرمز)
2 ق.چ
نمک (دریا)
نصف ق.چ
فلفل سیاه (دانه)
نصف ق.چ
سرکه (انگور)
2 ق.غ
ماءالشعیر (ساده)
یک فنجان
سس بلوچیز
به میزان لازم
64884

[BCOLOR=initial]کره،سس فلفل تند،فلفل قرمز،نمک دریا،فلفل سیاه و سرکه انگور را با هم در یک کاسه خوب به هم بزنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]بالها را شسته و با سس مخلوط می کنیم و ماء الشعیر را اضافه می کنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]در ظرف مناسب می ریزیم ودر آن را می بندیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]سی دقیقه قبل از پخت بالها را از یخچال خارج کرده و از سس جدا می کنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]فر را با 300 درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]بال ها را داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت 10- 15 دقیقه تا کاملا بپزند،[/BCOLOR]
[BCOLOR=initial]می توانید بالها را می توانید به سیخ کشیده و کباب کنید.[/BCOLOR]​
[BCOLOR=initial]این بالها را با سس بلو چیز سرو کنید_نوش جا[/BCOLOR][BCOLOR=initial]ن![/BCOLOR]​
[/BCOLOR]​
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا