روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا
با لوبیا انواع پلو یا خوراک میتوان تهیه کرد. برای آشنایی با روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا در ادامه مطلب همراه ما باشید.
برترین ها: لوبیا گیاهی است از تیره بقولات، علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر میپیچد. برگهای آن سبز رنگ، پهن، بزرگ و نوک تیز که شامل سه برگچه به شکل قلب است. گلهای آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانههای لوبیا در آن قرار دارد.
از پوست و دانههای لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده میشود که به نام لوبیای سبز معروف است، ولی هنگامی که پوست غلاف سفت میشود دانههای داخل آن به صورت لوبیای خشک که به رنگ قرمز یا سفید است مورد استفاده غذایی قرار میگیرد. برگهای لوبیا مادهای به نام آلانتوئین دارند.
خواص داروئی
جوشانده: مقدار ۳۰ گرم لوبیای خشک را در یک لیتر آب جوش بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد سپس آن را صاف کنید و یک فنجان قبل از هر غذا بنوشید.
لوبیای پخته: لوبیا را در آب بریزید و بجوشانید تا کاملا پخته و نرم شود و به مقدار یک فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ معده میتوان لوبیا را با خردل، زیتون و آبلیمو مصرف کرد.
سوپ لوبیا: از نظر داشتن مواد پروتئینی و الیاف بسیار مفید است. سوپ لوبیا را با جعفری و گشنیز و هویج بپزید.
مضرات لوبیا
لوبیا به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس است و اسید اوریک خونشان بالا است مناسب نیست. ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید میکند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را قابل هضم کرد. بدین منظور باید لوبیا را بعد از شستن در آب گرم بریزید و به مدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته، آب تازه روی آن بریزید و بپزید.
دستورهای غذایی با لوبیا
با لوبیا انواع پلو یا خوراک میتوان تهیه کرد. برای آشنایی با روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا در ادامه مطلب همراه ما باشید.
با لوبیا انواع پلو یا خوراک میتوان تهیه کرد. برای آشنایی با روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا در ادامه مطلب همراه ما باشید.
برترین ها: لوبیا گیاهی است از تیره بقولات، علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر میپیچد. برگهای آن سبز رنگ، پهن، بزرگ و نوک تیز که شامل سه برگچه به شکل قلب است. گلهای آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانههای لوبیا در آن قرار دارد.
از پوست و دانههای لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده میشود که به نام لوبیای سبز معروف است، ولی هنگامی که پوست غلاف سفت میشود دانههای داخل آن به صورت لوبیای خشک که به رنگ قرمز یا سفید است مورد استفاده غذایی قرار میگیرد. برگهای لوبیا مادهای به نام آلانتوئین دارند.
خواص داروئی
- لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم است و لوبیای سفید معتدل است.
- ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد میکند.
- درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.
- سنگ کلیه را برطرف میکند.
- سـ*ـینه و ریه را نرم میکند.
- آب را از بدن خارج میسازد.
- لوبیای سبز مقوی قلب است.
- نیروی جنـ*ـسی را تحـریـ*ک میکند.
- قاعده آور است.
- کلسترول خون را پائین میآورد.
- ضد سرطان است.
- برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.
- به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف رودهها را تمیز میکند.
- فشار خون را پائین میآورد.
- یبوست را برطرف میکند.
- در استعمال خارجی لوبیا را خمیر کرده و روی زخمهای اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد.
جوشانده: مقدار ۳۰ گرم لوبیای خشک را در یک لیتر آب جوش بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد سپس آن را صاف کنید و یک فنجان قبل از هر غذا بنوشید.
لوبیای پخته: لوبیا را در آب بریزید و بجوشانید تا کاملا پخته و نرم شود و به مقدار یک فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ معده میتوان لوبیا را با خردل، زیتون و آبلیمو مصرف کرد.
سوپ لوبیا: از نظر داشتن مواد پروتئینی و الیاف بسیار مفید است. سوپ لوبیا را با جعفری و گشنیز و هویج بپزید.
مضرات لوبیا
لوبیا به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس است و اسید اوریک خونشان بالا است مناسب نیست. ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید میکند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را قابل هضم کرد. بدین منظور باید لوبیا را بعد از شستن در آب گرم بریزید و به مدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته، آب تازه روی آن بریزید و بپزید.
دستورهای غذایی با لوبیا
با لوبیا انواع پلو یا خوراک میتوان تهیه کرد. برای آشنایی با روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا در ادامه مطلب همراه ما باشید.