دستور پخت روش های تهیه سالاد سزار

eli-iiiiii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/16
ارسالی ها
95
امتیاز واکنش
895
امتیاز
246
سالاد سزاد یکی از سالادهای محبوب و اصیل ایتالیایی است که اولین بار توسط سرآشپزی به نام سزار کاردینی تهیه شد. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد. این سالاد در سال‌های اخیر در منوی رستوران‌های ایتالیایی به چشم می‌خورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمسان طعم‌دار می‌شود و سس مخصوص دارد. این سالاد با مرغ گریل شده یا و نان‌های تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می‌شود. خیلی از خانواده‌های پرمشغله مدت‌ها است سالاد سزار را از وعده‌های غذاییشان حذف کردند چرا که تنها یک سالاد را سزاوار صرف زمان برای پخت و گریل کردن مرغ نمی‌دانند اما پارمای مرغ سولیکو این کار را برایشان آسان کرده است.
این بار می‌خواهیم سالاد سزار را با پارمای مرغ امتحان کنیم.


مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ

  • پارمای مرغ سولیکو
  • نان تست
  • کاهو پیچ
  • گوجه فرنگی
مواد اولیه برای تهیه سس:

  • سس مایونز
  • سس خردل
  • روغن زیتون
  • آبلیمو
  • پنیر پارمسان
میزان مواد اولیه در این غذا کاملا به کالری و حجم سالاد مورد نظرتان بستگی دارد.


طرز تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ

در حالت عادی باید سـ*ـینه یا فیله‌های مرغ را مکعبی برش دهید و برای مزه دار کردن آن مرغ را در مقداری روغن زیتون و سیر خرد شده، نمک و فلفل و کمی آبلیمو به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد سرخش کنید. اگر وقت کافی برای انجام این مراحل را ندارید، فقط کافی است پارمای مرغ سولیکو را برش دهید.


مقداری سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و نان تست‌هایی که اطرافش را جدا کرده‌اید و مکعبی برش زدید را به سیر تفت داده شده اضافه کنید تا طعم‌دار و طلایی و خوشرنگ شوند.


کاهو پیچ را خرد کنید و پارمای مرغ و نون تست و کاهو را در ظرف مورد نظرتان با هم مخلوط کنید.


تهیه سس سالاد سزار:

سس مایونز، سس خردل، پنیر پارمزان، کمی روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی سالادتان بریزید. سالاد شما حاضر است. نوش جان


1_0.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Farzadamiri069

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/16
    ارسالی ها
    129
    امتیاز واکنش
    61
    امتیاز
    126
    سن
    33
    salad-sezar-min.jpg

    دستور تهیه سالاد سزار با سس مخصوص
    مواد لازم سس سالاد سزار
    نان تست 2 عدد
    سـ*ـینه مرغ 1 عدد
    سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
    ماست سفت 1 قاشق غذاخوری
    سس خردل 1 قاشق غذاخوری
    کاهو 1 بوته
    پنیر پارمزان 1 قاشق غذاخوری
    آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
    سیر به میزان لازم
    روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
    فلفل به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    مراحل تهیه سالاد سزار
    1. ابتدا باید سس مخصوص سالاد سزار را درست کنیم برای این منظور ابتدا دو حبه سیر را در یک ظرف مناسب رنده می کنیم سپس ماست سفت ، سس مایونز ، سس خردل ، پنیر پارمزان و روغن زیتون را باهم مخلوط می کنیم سپس دو قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل هم اضافه می کنیم و تمام مواد سس را به خوبی باهم مخلوط می کنیم تا سس یکنواخت و یکدستی داشته باشیم. سپس آن را داخل یخچال می گذاریم.

    2. بهترین روش برای پختن سـ*ـینه مرغ ، گریل کردن آن است برای این کار می توانید سـ*ـینه مرغ را همانند مرغ بریانی داخل فر گریل کنید یا اینکه آن را با ماهی و مقدار کمی روغن سرخ کنید. من خودم سرخ کردم و با بیفتک آن را کوبیدم. سپس با دست به صورت ریش ریش خرد کردم و بعدش گوشت ریش ریش شده را مزه دار کردم.

    3. در این مرحله باید نان ستا را سرخ کنیم برای این کار دو حبه سیر را دوباره رنده می کنیم و چند قاشق روغن زیتون هم اضافه می کنیم. بعدش نان تستا را که به صورت مکعبی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و داخل همون تابه ای که مرغ را سرخ می کردیم آن را سرخ می کنیم. همچنین در این مرحله کاهو را می شوریم و وقتی آبش کاملا رفت آن را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

    4. اکنون تمامی مواد سالاد را آماده کرده ایم و باید آن ها را باهم مخلوط کنیم برای این کار ابتدا کاهوی خرد شده را داخل ظرفی که برای سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم من دو قاشق جعفری خرد شده هم ریختم سپس سـ*ـینه مرغ ریش ریش شده را روی کاهو های خرد شده می چنیم. همچنین سس مخصوص سالاد سزار را از یخچال بیرون می آوریم و بر روی کاهو های خرد شده می ریزیم .

    5. پس از ریختن سس سالاد اکنون نان تست برشته شده با روغن زیتون را می چینیم و در انتها پنیر پارمزان را روی سالاد می ریزیم و سپس آن را سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد سزار خوشمزه و لذیذ لـ*ـذت ببرید.

    طرز تهیه سس سالاد سزار با تخم مرغ
    در صورتی که بخواهید سس سالاد سزار را با تخم مرغ درست کنید می توانید از این دستور العمل استفاده کنید. برای این کار 2 عدد تخم مرغ را به مدت دو دقیقه در آب جوش آبپز می کنیم و یا اینکه آن را به صورت بن ماری یعنی با بخار آب می پزیم فقط باید مراقب باشید تخم مرغ ها نباید ببندند. سپس در کاسه ای تخم مرغ ها را با یک استکان روغن و سیر که آن را قبل له کردیم با همزن هم می زنیم تا به خوبی باهم مخلوط شوند.

    سپس مقداری پنیر پارمسان اضافه می کنیم و دوباره به مدت سه تا چهار دقیقه هم می زنیم. وقتی که سفید رنگ شد نصف استکان سرکه سفید و مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به مدت دو تا سه دقیقه دوباره هم می زنیم تا شبیه سس مایونز شود. سپس سس را حداقل با مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

    نکاتی در مورد سالاد سزار
    کاهوی سالاد سزار نباید ریز خرد شود و بهتر است برای سالاد سزار از کاهو پیج استفاده کنید. همچنین در صورتی که قصد دارید سالاد سزار را به صورت رژیمی درست کنید فقط از ماست استفاده کنید و مرغ را حتما همانند مرغ بریانی گریل کنید.
     

    DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    سالاد سزار یکی خوشمزه ترین سالاد هاست که طرفداران زیادی دارد و می تواند انتخاب مناسبی برای مهمانی ها باشد. این سالاد به راحتی تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد. اگر شما نیز از جمله طرفداران این سالاد خوشمزه هستید، پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دست ندهید و با طرز تهیه سالاد سزار که در ادامه ارائه خواهیم داد آشنا شوید و نهایت استفاده را از این آموزش بی نظیر ببرید.





    سالاد سزار همچون سالاد ماکارونی و سالاد الویه با روش های مختلف و مواد اولیه متنوعی تهیه می شود که در این مطلب قصد داریم شما عزیزان را با یکی از روش های عالی و آسان برای تهیه این سالاد آشنا نماییم. در ادامه طرز تهیه سالاد سزار با سـ*ـینه مرغ را مشاهده می نمایید که در این دستور سعی کرده ایم با روشی ساده و آسان تهیه این سالاد بی نظیر را آموزش دهیم. تا پایان همراه ما باشید و نهایت استفاده را از این دستور ببرید.





    مواد لازم برای تهیه سالاد سزار :

    • سـ*ـینه مرغ : یک عدد
    • پنیر پارمسان : دو قاشق غذاخوری
    • نان تست : سه عدد
    • سیر : دو حبه
    • روغن زیتون : به مقدار لازم
    • کاهو : به مقدار لازم
    • سس مایونز : یک قاشق غذاخوری
    • سس خردل : یک قاشق غذاخوری
    • نمک، فلفل و آبلیمو : به مقدار لازم






    طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه :


    مرغ را در ابعاد دلخواه خرد نموده و با مقداری روغن زیتون، سیر خرد شده، نمک، فلفل و کمی آبلیمو آن را مزه دار نمایید. برای نتیجه گیری بهتر، می توانید مرغ را حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه داخل این مواد قرار دهید.


    حال به سراغ نان های تست رفته و آنها را نیز مکعبی خرد کنید. مقداری روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم مخلوط کرده و نان ها را داخل آن قرار دهید تا مزه دار و روغنی شود.


    حال ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و نان های تست را داخل آن بریزید و تفت دهید. سپس آنها را خارج نموده و مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با روغن خود سرخ شوند و بپزند.


    کاهو را بعد از شستن و خشک کردن، خرد نمایید و با مرغ و نان تست مخلوط کنید.







    طرز تهیه سس سالاد سزار :


    برای تهیه سس مخصوص سالاد سزار، سس مایونز، سس خردل، پنیر پارمسان را با کمی نمک، فلفل، روغن زیتون، آبلیمو و سیر مخلوط نمایید و سس خوشمزه ایی برای این سالاد تهیه کنید.


    salad-sezar-2.jpg
    salad-sezar-9.jpg










    منبع:هنر درخانه
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    سالاد سزار با پاستای پروانه ای؛ یک وعده غذایی سبک
    سالاد سزار را حتما همه تان امتحان کرده اید و طرفدارش شده اید. در این مطلب طرز تهیه نوعی سالاد سزار جدید با پاستا را به شما آموزش می دهیم. می توانید از این سالاد به عنوان یک وعده غذایی سبک استفاده کنید.


    • میزان سرو: 6 الی 8 نفر

    مواد لازم سالاد:


    • پاستای پروانه ای: 4 پیمانه
    • کاهو (خرد شده): 4 الی 5 پیمانه
    • گوجه گیلاسی: 2 پیمانه
    • پیازچه (ریز خرد شده): 2 عدد
    • برگ ریحان تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
    • پنیر پارمزان (رنده شده): یک چهارم پیمانه
    • نمک: به مقدار لازم
    • سـ*ـینه مرغ گریل شده (نگینی خرد شده): یک الی 2 پیمانه
    • نان تست برشته (خرد شده): یک پیمانه (در صورت تمایل)

    مواد لازم سس:


    • پنیر کاتیج: یک پیمانه
    • ماست یونانی (ساده): 2 ق س
    • پنیر پارمزان (رنده شده): 2 ق س
    • سس خردل دیژون: یک و یک دوم ق چ
    • سس ورسترشایر: یک الی 2 ق چ
    • سیر (ریز خرد شده): 3 حبه
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

    1185408_869.jpg


    طرز تهیه:


    1. پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن پخته و کنار بگذارید. برای تهیه سس مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با هم مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند. در صورت سفت شدن بیش از حد سس مقدار کمی آب گرم به آن بیفزایید.


    2. پاستا و مقداری سس (حدود یک سوم الی یک دوم پیمانه) را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و حدود 20 دقیقه الی یک ساعت در یخچال قرار دهید.


    3. کاهوی خرد شده را کف ظرف مناسبی قرار دهید. روی آن پاستای سسی، گوجه گیلاسی، پیازچه، برگ ریحان، سـ*ـینه مرغ گریل شده و پنیر پارمزان قرار دهید و نمک و فلفل سیاه بیفزایید. بقیه سس را روی سالاد بریزید و کمی مواد را مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید روی سالاد مقداری پنیر پارمزان رنده شده بپاشید و با نان برشته تزیین کنید.


    4. برای تهیه نان برشته 2 عدد نان تست را به ابعاد کوچک برش دهید و به صورت یک لایه در سینی فر قرار دهید.

    5. روی آنها یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون فرابکر، یک دوم قاشق چای خوری پودر آویشن، یک دوم قاشق چای خوری ارگانوی خشک، یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و مقداری سبزیجات معطر خشک بپاشید و حدود 5 الی 6 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا ترد و برشته شوند.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    tannaz._d

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/02/05
    ارسالی ها
    3,476
    امتیاز واکنش
    16,560
    امتیاز
    788
    محل سکونت
    تهران
    طرز تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ

    Untitled-1_32.jpg


    سالاد سزاد یکی از سالادهای محبوب و اصیل ایتالیایی است که اولین بار توسط سرآشپزی به نام سزار کاردینی تهیه شد. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد. این سالاد در سال‌های اخیر در منوی رستوران‌های ایتالیایی به چشم می‌خورد.

    سالاد سزار، سالادی است که با پنیر طعم‌دار می‌شود و سس مخصوص دارد. این سالاد با مرغ گریل شده یا و نان‌های تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می‌شود. خیلی از خانواده‌های پرمشغله مدت‌ها است سالاد سزار را از وعده‌های غذاییشان حذف کردند چرا که تنها یک سالاد را سزاوار صرف زمان برای پخت و گریل کردن مرغ نمی‌دانند اما پارمای مرغ سولیکو این کار را برایشان آسان کرده است.
    این بار می‌خواهیم سالاد سزار را با پارمای مرغ امتحان کنیم.

    مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ:
    • پارمای مرغ
    • نان تست
    • کاهو پیچ
    • گوجه فرنگی
    مواد اولیه برای تهیه سس:
    • سس مایونز
    • سس خردل
    • روغن زیتون
    • آبلیمو
    • پنیر
    میزان مواد اولیه در این غذا کاملا به کالری و حجم سالاد مورد نظرتان بستگی دارد.

    طرز تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ:

    در حالت عادی باید سـ*ـینه یا فیله‌های مرغ را مکعبی برش دهید و برای مزهدار کردن آن مرغ را در مقداری روغن زیتون و سیر خرد شده، نمک و فلفل و کمی آبلیمو به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد سرخش کنید. اگر وقت کافی برای انجام این مراحل را ندارید، فقط کافی است پارمای مرغ سولیکو را برش دهید.

    مقداری سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و نان تست‌هایی که اطرافش را جدا کرده‌اید و مکعبی برش زدید را به سیر تفت داده شده اضافه کنید تا طعم‌دار و طلایی و خوشرنگ شوند.

    کاهو پیچ را خرد کنید و پارمای مرغ و نون تست و کاهو را در ظرف مورد نظرتان با هم مخلوط کنید.

    تهیه سس سالاد سزار:
    سس مایونز ، سس خردل ، پنیر پارمزان ، کمی روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی سالادتان بریزید. سالاد شما حاضر است. نوش جان

    1_0.jpg
     

    AMIN.M

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/10
    ارسالی ها
    195
    امتیاز واکنش
    1,635
    امتیاز
    346
    محل سکونت
    بــوشـہر
    مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار
    پنیر پارمیژان 2 قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    روغن زیتون 1/3 پیمانه
    فیله ماهی آنچوی 4 عدد
    آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
    سس خردل 1 قاشق غذاخوری
    سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
    سس ووسترشیر(ورچستر) 1 قاشق غذاخوری
    سیر 2 حبه
    دستور تهیه سس سالاد سزار


    1. زرده تخم‌مرغ، سیر له‌شده،فیله ماهی آنچوی، آبلیوی تازه، سس خردل، سس ووستشیر و سرکه بالزامیک را داخل مخلوط‌کن ریخته و دستگاه را روشن نمایید تا همه مواد خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
    2. همانطور که دستگاه در حال کار است، روغن زیتون را به صورت قطره قطره و به آرامی به مواد اضافه نمایید تا سس فرم گرفته و سفت شود.
    3. وقتی سس به غلطت رسید دستگاه را خاموش کنید و از زیاد هم‌زدن سس خودداری نمایید.
    4. در این مرحله، پنیر پارمزان را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
    5. نیازی به اضافه کردن نمک نیست اما می‌توانید بنا به ذائقه خود کمی نمک و فلفل نیز به مواد اضافه نمایید.
    6. برای رقیق‌کردن سس سزار می‌توانید از مقدار کمی آب استفاده کنید و این به سلیقه خودتان بستگی دارد.
    7. سس شما آماده است.
     

    Narin_F

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/03/10
    ارسالی ها
    569
    امتیاز واکنش
    4,907
    امتیاز
    561
    محل سکونت
    ☁️
    ۲ طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی اصل با فیله مرغ
    2 طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی اصل با فیله مرغ و سس مخصوص و سنتی سزار

    «سالاد سزار» یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین سالادهای ایتالیایی است که برخلاف تصور عموم ربطی به «ژولیوس سزار» امپراطور رم باستان ندارد. سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشن‌های استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد. احتمالا آن روز آقای سزار کاردینی فکرش را هم نمی‌کرد که سالاد ابداعی‌اش یک روز تبدیل به پرطرفدارترین سالاد رستوران‌های درجه یک در سرتاسر دنیا شود. ۲ دستور پخت سالاد سزار با فیله مرغ و سس مخصوص و سنتی این سالاد را در مجله کوروش بخوانید.



    طرز تهیه سالاد سزار با فیله مرغ ، سس مخصوص و نان کروتان

    طرز تهیه سالاد سزار با فیله مرغ ، سس مخصوص و نان کروتان



    مواد لازم
    سـ*ـینه بدون پوست: ۱ عدد (اگر از فیله مراغ استفاده می‌کنید تعداد نفرات را در نظر بگیرید)
    کاهو: ۱ بوته
    سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
    نان تست به مقدار دلخواه
    سیر: ۲ حبه رنده شده
    شاخه رزماری: ۱ عدد
    سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
    روغن زیتون: به مقدار دلخواه
    پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری رنده شده
    آب لیمو‌ترش، نمک و فلفل به میزان دلخواه

    طرز تهیه

    طرز تهیه سالاد سزار اصل ایتالیایی با فیله مرغ و سس مخصوص سزار


    سـ*ـینه‌مرغ، آب‌ليموترش، یک حبه سير، یک شاخه رزماري، مقداری نمک، فلفل، مقداری سس خردل ، یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق سوپ‌خوري از روغن زيتون در ظرفي بريزيد و مخلوط کنيد تا مرغ کاملاً مزه‌دار شود سپس سينه‌هاي مرغ‌ را گريل کنيد.
    در این فاصله نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید. قبل از برش زدن دور نان تست را ببرید و قسمت نرم و سفید نان را برش بزنید. روغن زیتون را در یک تابه کمی داغ کنید و مقداری سیر رنده شده را در آن تفت دهید. تکه‌های نان تست را در روغن زیتون و سیر تفت دهید و برشته کنید، حالا نان‌های تست شما به نان کروتان تبدیل شده‌اند.
    در یک ظرف بزرگ کاهوها را تکه تکه کنید(بهتر است کاهو را با دست تکه کنید) مرغ گریل و نان تست برشته شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. برای درست کردن سس سالاد آب لیمو‌ترش، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    پارمزان و چند قطره روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. برای تزیین روی سالاد می‌توانید از حلقه‌های برش داده زیتون سبز و سیاه بدون هسته و مقداری پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.

    طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص و بیکن گوساله و کروتان

    طرز تهیه سالاد سزار با بیکن گوساله و کروتان


    برای تهیه سالاد سزار با سس مخصوص از انواع گوشت قرمز مثل استیک و بیکن و گوشت مرغ و میگو و حتی تن ماهی، ماهی کولی و تخم‌مرغ آب‌پز (کاردینی نخستین بار سالاد سزار را با تخم‌مرغ آب‌پز درست کرد) می‌توانید استفاده کنید. در حقیقت طعم اصلی سالاد سزار به خاطر پنیر پارمزان، کاهو و نان کروتان است و بقیه مواد مخلفات و چاشنی این سالاد محسوب می‌شوند که انتخاب آن‌ها بستگی به ذائقه شما دارد.
    برخی رستوران‌ها هم به سلیقه خودشان در تهیه سالاد سزار تغییراتی می‌دهند. مثلا نان ترتیلا را جایگزین نان تست می‌کنند و به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار و پنیر کتیجا استفاده می‌کنند.

    مواد لازم

    مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با بیکن گوساله


    بیکن گوشت گوساله: ۵ برش
    کاهو: ۱ عدد کوچک
    پنیر پارمزان: نصف فنجان
    نان تست: ۵ عدد
    تخم‌مرغ: ۱ عدد
    سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
    سیر: ۲ حبه
    روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
    لیموترش: ۱ عدد
    آب: ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    برای تهیه سالاد سزار با سس مخصوص و بیکن گوساله ابتدا یک عدد تخم‌مرغ را آ‌ب‌پز کنید. بیکن‌ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. زرده تخم‌مرغ آب‌پز را ریر خرد کنید. سیر رنده شده، پنیر پارمزان رنده شده، آب لیمو‌ترش و سس خردل را در یک کاسه بزرگ و ترجیحا چوبی بریزید و با هم ترکیب کنید. روغن زیتون را به تدریج به این ترکیب اضافه کنید.
    آب، پنیر پارمزان رنده شده، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. کاهو خرد شده، بیکن گوشت خرد شده و سرخ شده و نان تست مکعبی را به سس اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را هم می‌شود خرد کرد و به سالاد اضافه کرد. مقداری پنیر پارمزان روی سالاد رنده کنید و سالاد را سرو کنید.

    طرز تهیه سالاد سزار با فیله مرغ و سس مخصوص


    نکته

    *اگر طعم زرده تخم‌مرغ را در سس سالاد نمی‌پسندید می‌توانید آن را حذف کنید. اما در بسیاری از کشورها تخم‌مرغ آب‌پز یکی از اجزای محبوب سالاد سزار رژیمی و سالم است.
    *اضافه کردن گوجه گیلاسی برای تزیین سالاد اختیاری است.
    *می‌توانید از تکه‌های مرغ سوخاری به جای مرغ گریل برای سالاد سزار استفاده کنید.


     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی
    سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.
    روش اول

    مواد لازم مناسب برای ۵ نفر

    • کاهو تازه: ۱ عدد
    • نان تست: ۴-۳ عدد
    • روغن زیتون بکر: ۱۵۰ میلی لیتر
    • پنیر پارمیزان: ۱۰۰ گرم
    • سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوی
    • تخم مرغ: ۱ عدد
    • سیر: ۲ حبه
    • آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
    • سس ورسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری
    روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

    روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

    طرزتهیه:

    ۱- برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده، سپس برگ‌ها را خوب بشوییم و خشک کنیم.
    ۲- دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و به کنار می‌گذاریم (دور نان، چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می‌کنیم.
    ۳- برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آب لیمو، تخم مرغ (تخم مرغ را یک دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.
    ۴- برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته، نان‌های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی‌ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.
    ۵- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است، ولی دستور تهیه‌ای که ذکر شد درواقع اصیل‌ترین دستور تهیه سالاد سزار است.
    ۶- با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده، گاهی آن را غنی‌تر و مزه دارتر می‌کنند یا به آن سـ*ـینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشور‌های غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشور‌های ساحلی) اضافه می‌کنند.
    ۷- شما می‌توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    روش دوم تهیه سالاد سزار



    مواد لازم برای ۴ نفر


    • سـ*ـینه مرغ: ۱۵۰ گرم (۲۵۰ کیلوکالری)
    • نان تست سبوس دار: ۹۰ گرم- (۲۴۰ کیلوکالری)
    • کاهو پیچ: ۶ لیوان- (۱۵۰ کیلوکالری)
    • پنیر پارمیزان رنده شده: ۹۰ گرم- (۱۱۰ کیلوکالری)
    • فلفل سیاه: به میزان دلخواه- (۰ کیلوکالری)
    • روغن زیتون: ۲ قاشق مرباخوری، (۹۰ کیلوکالری)
    • سس سالاد: ۴ قاشق غذاخوری، (۳۶۰ کیلوکالری)

    روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی



    طرز تهیه:



    ۱- نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه‌های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه‌های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید.


    ۲- در کاسه‌ای بزرگ، کاهو‌ها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب روغن زیتون اضافه کنید. آن قدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید.


    ۳- هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آن‌ها سس مخلوط شه با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ‌های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه‌های نان را روی آن قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    روش سوم: روش سریع و ساده



    مواد لازم برای بشقاب یک نفره:



    • کاهو: ۶ برگ
    • نان تست: ۱ عدد
    • پودر پنیر پارمیزان: ۱ قاشق غذاخوری
    • فیله مرغ: ۱ عدد
    • گردو: ۳ عدد

    روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی



    مواد لازم برای سس:



    روغن زیتون: یک چهارم پیمانه


    سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری


    نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم


    آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری


    روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی



    طرز تهیه:



    ۱- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنید.


    ۲- فیله مرغ را هم می‌توانید در فر گریل کنید یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.


    ۳- نان تست را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ ساز تست کنید تا برشته شود، بعد روی کاهو بریزید.


    ۴- می‌توانید نان را در دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته شود یا حتی می‌شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کنید. قدرت ۱۰۰ و هر ۲۰ ثانیه کنترل کنید تا نان‌ها نسوزد.


    ۵- برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان‌ها بریزید.


    ۶- گردو‌ها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهو‌ها بریزید.


    ۷- به جای سس مایونز می‌توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید که بالطبع طعم بهتری خواهدداشت.


    ۸- پنیر پارمیزان را روی همه مواد بپاشید.


    ۹- به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می‌توانید استفاده کنید.


    ۱۰- این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می‌شود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    1
    بازدیدها
    124
    بالا