روش های پخت خورش هویج و پسته

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 137
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
fo3964.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خورش هویج و پسته از غذاهای مخصوص شهر دامغان است
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]​
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
هویج 500 گرم
روغن مایع به میزان لازم
سـ*ـینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به دلخواه
شکر 2 قاشق غذاخوری
آبغوره نصف لیوان
برنج 600 گرم
روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته به دلخواه
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]​
طرز تهیه خورش هویج و پسته :
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]
هویج ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سـ*ـینه مرغ را به اندازه خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آبغوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.​
[/FONT]

نکته برای پخت خورش هویج و پسته :
۱.[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] این غذا، مخصوص شهر دامغان است.
[/FONT]
۲.[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] این غذا را با گوشت هم می توان پخت.
[/FONT]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]​
دستور شماره دو
مواد لازم برای خورش هویج و پسته :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
هویج 500 گرم
سـ*ـینه مرغ 500 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
شکر 2 قاشق غذاخوری
آب غوره نصف لیوان
روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته به مقدار کافی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]​
طرز تهیه خورش هویج و پسته:
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]
هویج ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم سـ*ـینه مرغ را خرد می کنیم و همراه با پیاز سرخ می کنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه می کنیم بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می کنیم​
[/FONT]
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
1
بازدیدها
124
بالا