طرز تهیه کورن داگ به ۲ روش پرطرفدار

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 106
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
دستور تهیه
  1. آرد ذرت، آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  2. شیر را به مخلوط فوق اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
  3. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند؛ سپس آن را به مخلوط فوق اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه خمیری یکدستی حاصل شود.
  4. مواد را درون یک لیوان بریزید.
  5. حال هات داگ‌ها را سیخ بزنید.
  6. پنیر چدار یا گودا را دور هات داگ بپیچید.
  7. هات داگ‌های سیخ زده را در مایه خمیری فرو کنید تا کاملا به آن آغشته شوند.
  8. هات داگ‌های آغشته به مایه خمیری را در روغن داغ قرار داده و اجازه دهید سرخ شده و طلایی شوند.
  9. آن‌ها را پس از سرخ شدن روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود؛ سپس در ظرف سرو بچینید و همراه با سس کچاپ، سس مایونز یا سس خردل میل کنید.
نکته: در صورت تمایل می‌توانید کمی پودر سیر و پودر خردل نیز به مایه خمیری اضافه کنید. همچنین به جای استفاده از پنیر چدار یا گودا، می‌توانید از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید.

کورن داگ سوخاری
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    کورن داگ سیب زمینی

    هات داگ 4 الی 6 عدد

    سیب زمینی خلالی نیمه سرخ شده 250 گرم


    روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

    آرد سفید 1.5 پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    آب 1 پیمانه

    نمک و فلفل به میزان لازم

    دستور تهیه
    1. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید، سپس با کمی آب، آن را نیم‌پز کنید.
    2. آرد ذرت، آرد سفید، نمک و فلفل را در کاسه‌ای مخلوط کنید و سپس آب و تخم مرغ را به آن اضافه کرده تا مایه خمیری یکدستی حاصل شود.
    3. هات داگ‌ها را سیخ زده و سپس به مایه خمیری آغشته کنید، سپس خلال‌های سیب زمینی را روی آن بچسبانید، به‌طوری که همه قسمت‌های هات داگ با خلال سیب زمینی پوشانده شود.
    4. در یک قابلمه یا تابه تا ارتفاع ۵ الی ۸ سانتیمتر روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
    5. هات داگ‌ها را در روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
    6. پیش‌غذای خوشمزه خود را همراه با سس دلخواه سرو کنید.
    کورن داگ سیب زمینی
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا