طرز تهیه کنسرو قارچ خانگی به روشی ساده و خوشمزه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 111
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
روش تهیه
  • برای شروع کار، قارچ‌ها را تمیز بشویید و سپس به صورت درشت خرد کنید. (اگر قارچ‌ها ریز هستند، نیازی به خرد کردن نیست.)
  • مقداری آب درون یک قابلمه ریخته و بگذارید آب به جوش آید.
  • حال نمک، آبلمیو و زردچوبه را در آب ریخته و بعد از یک دقیقه سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد.
  • در این مرحله قارچ‌ها را درون شیشه‌های سالم و تمیز بریزید و محلولی که آماده کرده‌اید را روی قارچ‌ها بریزید.
  • درب شیشه‌ها را محکم ببندید و در قابلمه‌ای که حاوی مقداری آب است قرار دهید. (آب باید تا نصف ارتفاع شیشه‌ها باشد.)
  • حال قابلمه حاوی آب و شیشه‌ها را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه آب درون قابلمه بجوشد.
  • بعد از گذشت این زمان، شیشه‌ها را از آب خارج کرده و اجازه دهید کاملا سرد شوند.
  • در نهایت کنسروهای خود را در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه کنسرو قارچ


نکات مهم در تهیه کنسرو
  1. دقت داشته باشید، 10 دقیقه بهترین زمان ممکن برای تهیه کنسرو قارچ‌هاست؛ زمان بیشتر باعث می‌شود که قارچ شما سفت و لاستیکی شود.
  2. استفاده از زردچوبه، در این کنسرو اختیاری بوده و برای خوش‌رنگ شدن ظاهر کنسرو است؛ بر حسب ذائقه و سلیقه خود می‌توانید آن را حذف کنید.
  3. برای ماندگاری بیشتر، در زمان استفاده از این کنسرو، از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا