سوسیس و کالباس همیشه از غذاهای دوست داشتنی و محبوب بین همه مردم بودهاند. متاسفانه این خوردنیهای خوش عطر و پرادویه چندان ارزش غذایی نداشته و خرید سوسیس و کالباس تجاری توصیه نمیشود.
اما اگر شما در خانه سوسیس و کالباس درست میکنید و یا از فروشگاههای معتبر آن را تهیه مینمایید، می توانید آن را به روشهای زیبا تزیین کرده و سر سفره مهمانی خود قرار دهید.
ستاره در این آموزش چند روش فوق العاده برای تزیین سوسیس و کالباس برای شما آماده کرده است، با ما همراه شوید.
مدل اول: تزیین کالباس به شکل گل رز با فلفل سبز
وسایل لازم:
۱- ابتدا قسمت بالایی فلفل سبز را با چاقو جدا کنید.
۲- دانههای سفید داخل فلفل سبز و محتوای انتهای آن را با استفاده از یک قاشق بیرون بیاورید، بعد لبههای فلفل سبز را با چاقو یا قیچی به شکل زیگ زاگی برش دهید.
۳- ورقههای کالباس را بردارید، از یک ضلع شروع کنید به لوله کردن کالباس، سعی کنید کالباس را مانند قیف لوله کنید، سپس انتهای کالباس را با دست نگه داشته و بالای کالباس را به شکل گل رز از هم باز کنید.
۴- انتهای کالباس را درون فلفل سبز قرار دهید و روی یک بشقاب آنها را بچینید.
اما اگر شما در خانه سوسیس و کالباس درست میکنید و یا از فروشگاههای معتبر آن را تهیه مینمایید، می توانید آن را به روشهای زیبا تزیین کرده و سر سفره مهمانی خود قرار دهید.
ستاره در این آموزش چند روش فوق العاده برای تزیین سوسیس و کالباس برای شما آماده کرده است، با ما همراه شوید.
مدل اول: تزیین کالباس به شکل گل رز با فلفل سبز
وسایل لازم:
- چند عدد فلفل سبز بزرگ
- چند ورق کالباس مربعی شکل
- چاقو یا قیچی
۱- ابتدا قسمت بالایی فلفل سبز را با چاقو جدا کنید.
۲- دانههای سفید داخل فلفل سبز و محتوای انتهای آن را با استفاده از یک قاشق بیرون بیاورید، بعد لبههای فلفل سبز را با چاقو یا قیچی به شکل زیگ زاگی برش دهید.
۳- ورقههای کالباس را بردارید، از یک ضلع شروع کنید به لوله کردن کالباس، سعی کنید کالباس را مانند قیف لوله کنید، سپس انتهای کالباس را با دست نگه داشته و بالای کالباس را به شکل گل رز از هم باز کنید.
۴- انتهای کالباس را درون فلفل سبز قرار دهید و روی یک بشقاب آنها را بچینید.