?پاستای فرمی ۴۵۰ گرم
?ماست چکیده ساده ۱ پیمانه
?آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
?سرکه انگور ۲ قاشق غذاخوری
?شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
?گوجه خرد شده ۱ پیمانه
?خیار خرد شده ۱ عدد
?پیاز قرمز خرد شده ۱/۲ پیمانه
?تکههای پنیر فتا ۱/۲ پیمانه
?زیتون نصف شده به مقدار دلخواه
?نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد ماکارونی کم چرب :
?ابتدا پاستا فرمی را طبق دستور نوشته شده روی بستهبندی آن بپزید.
? در مدتی که پاستا پخته میشود، خرد کردنیها را خرد کنید و سس سالاد را آماده کنید. برای تهیه سس، ماست چکیده را در کاسهای بریزید. آبلیمو، سرکه، شوید خشک و نمک و فلفل را اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط نمایید تا سس یکدستی حاصل شود. طعم سس را بچشید و اگر لازم بود ادویهها را تنظیم کنید.
? وقتی پاستا آماده شد آن را زیر آب سرد بگیرید و به خوبی آبکش کنید و در ظرف بزرگی بریزید. حال، پیاز، پنیر، خیار و گوجه خرد شده را اضافه کنید. میتوانید به جای گوجه معمولی گوجه زیتونی استفاده کنید و آنها را از وسط نصف کنید. اگر مایل هستید تعدادی زیتون را از وسط نصف کنید، اگر هسته دارند هستهها را خارج کنید و به سالاد اضافه کنید.
?در آخر سس ماست را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید تا سالاد را به خوبی بپوشاند. اگر مایل باشید میتوانید قبل از سرو کمی دیگر شوید روی سالاد بریزید.