- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
لواشک آلبالو
درست کردن لواشک در خانه کار آسانی است. در واقع باید بگویم کار خیلی آسانی است. کافی است کمتر از یک ساعت وقت بگذارید و برای تمام سالتان لواشک درست کنید و از خوردنش لـ*ـذت ببرید.
به میزان دلخواه نمک بزنید و روی شعله گاز بگذارید، تا حدی که میوهها نرم شوند. مقدار آلو را بیشتر از آلبالودر نظر بگیرید چون آلو یک میوه گوشتی است.
حالا شعله را خاموش کنید. بگذارید مواد اولیهتان نیم ساعت بمانند تا دمای آنها متعادل شود. یک سبد بردارید و روی قابلمه دیگری بگذارید.
این مواد خوشمزه و بینظیر را کم کم در سبد خالی کنید. آنها را به دیواره سبد بمالید تا گوشت و هستهها کاملا جدا شود.
حالا در قابلمه دوم، یه مایع رقیق از ترکیب آلو و آلبالو دارید. کافی است آن را در یک سینی بریزید و در آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شود.
بهتر است کف سینی یک نایلون پهن کنید تا خوردن و نگهداری لواشک آسانتر باشد. در هوای گرم تابستان، معمولا دو روز برای آماده شدن لواشک کافی است.
لواشک ترش تابستانی شما آماده است. میتوانید آن را به تیکههای کوچکتر تقسیم کنید و برای مدت طولانی در یخچال و یا حتی فریزر نگهداری کنید.
در صورتیکه در دو طرف لواشک (یعنی زیر و روی آن) را با نایلون پوشانده باشید، پس از آماده شدن، می توانید مانند شکل زیر آنها را به صورت رُلهای کوچک درآورید و برای طولانی مدت نگهداری کنید.
برای درست کردن لواشک شیرین هم می توانید با میوههایی که دوست دارید، همین روش را امتحان کنید. میوههایی مثل سیب، شلیل، هلو …
سایت دارچین
درست کردن لواشک در خانه کار آسانی است. در واقع باید بگویم کار خیلی آسانی است. کافی است کمتر از یک ساعت وقت بگذارید و برای تمام سالتان لواشک درست کنید و از خوردنش لـ*ـذت ببرید.
برای درست کردن لواشک ترش میتوانید از ترکیب آلو و آلبالو استفاده کنید. شاخههای آلبالو رو جدا کنید، بعد آلو و آلبالو را بشویید و همانطور خیس در یک قابلمه بریزید. قابلمهای که برای حجم میوهها کافی باشد.به میزان دلخواه نمک بزنید و روی شعله گاز بگذارید، تا حدی که میوهها نرم شوند. مقدار آلو را بیشتر از آلبالودر نظر بگیرید چون آلو یک میوه گوشتی است.
حالا شعله را خاموش کنید. بگذارید مواد اولیهتان نیم ساعت بمانند تا دمای آنها متعادل شود. یک سبد بردارید و روی قابلمه دیگری بگذارید.
این مواد خوشمزه و بینظیر را کم کم در سبد خالی کنید. آنها را به دیواره سبد بمالید تا گوشت و هستهها کاملا جدا شود.
حالا در قابلمه دوم، یه مایع رقیق از ترکیب آلو و آلبالو دارید. کافی است آن را در یک سینی بریزید و در آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شود.
بهتر است کف سینی یک نایلون پهن کنید تا خوردن و نگهداری لواشک آسانتر باشد. در هوای گرم تابستان، معمولا دو روز برای آماده شدن لواشک کافی است.
لواشک ترش تابستانی شما آماده است. میتوانید آن را به تیکههای کوچکتر تقسیم کنید و برای مدت طولانی در یخچال و یا حتی فریزر نگهداری کنید.
در صورتیکه در دو طرف لواشک (یعنی زیر و روی آن) را با نایلون پوشانده باشید، پس از آماده شدن، می توانید مانند شکل زیر آنها را به صورت رُلهای کوچک درآورید و برای طولانی مدت نگهداری کنید.
برای درست کردن لواشک شیرین هم می توانید با میوههایی که دوست دارید، همین روش را امتحان کنید. میوههایی مثل سیب، شلیل، هلو …
سایت دارچین