سفره آرایی چگونه یک آناناس رو ببریم

  • شروع کننده موضوع F.sh.76
  • بازدیدها 193
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

F.sh.76

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/10/08
ارسالی ها
2,337
امتیاز واکنش
19,020
امتیاز
783
سن
26
در این مقاله به شما یاد می دهیم چگونه یک آناناس تازه را تشخیص داده و روش برش آن را برای شما شرح می دهیم.


1413957447.jpg

اول مطمئن شوید که آناناستان رسیده باشد. بهترین راه برای تشخیص آن بوییدن کف آن است. اگر بوی آناناس داد رسیده است و اگر بوی ترشیدگی داد، بیش*ازحد رسیده است. وقتی آن را کمی فشار بدهیم، باید هنوز نسبتاً سفت باشد. اگر نرم باشد، خیلی رسیده است. آناناس می*تواند نقاط سبز در بعضی از جهاتش داشته باشد، اما نباید کاملاً سبز باشد. حداقل کف آناناس و اطراف گره*های روی جوانب آن باید طلایی شده باشد. وقتی آناناس طلایی باشد، شیرین*تر و رسیده*تر است
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


1413871665.jpg

روش برش


1. آناناس را روی تخته آشپزخانه به پهلو قرار دهید و با چاقوی تیز سرآشپز تاج سبز بالای آن به همراه یک ونیم سانتیمتر از قسمت بالای آناناس را ببرید و آن را روی تخته رو به بالا قرار دهید
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


1413871808.jpg
1413871872.jpg



2. از یک کارد تیز استفاده کنید تا پوست آناناس را به*دقت، از بالا به پایین و در امتداد خطوط روی آن، جدا کنید. آن*قدر عمیق نبرید که همه گره*های آن جدا شود. قسمت*های بیرونی*تر آناناس گوشت شیرین*تری دارد پس بهتر است درصورتی*که می*توانید، آن را حفظ کنید. کف آناناس را به*اندازه یک ونیم سانتیمتر ببرید
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


1413871953.jpg
1413871988.jpg
1413872024.jpg
1413872058.jpg




3. حالا شما یک آناناس خال*خالی دارید که باید آن*ها را از سطح آناناس بردارید. شما می*توانید با استفاده از یک چاقوی میوه*خوری هرکدام را خارج کنید، اما روش ساده*تری هم هست. دقت کنید که گره*ها همگی روی خطوط مورب ردیف شده*اند. شما می*توانید یک برش مورب در طول جوانب آناناس شبیه یک شیار مثلثی شکل ایجاد کنید تا همه گره*های روی خطوط مورب را بسیار راحت*تر خارج کنید. و به همین ترتیب به کار بریدن در تمام جوانب آناناس ادامه دهید. در این روش مقدار کمی از آناناس مفید را هدر می*دهید ولی مقدار آن زیاد نیست و همچنین این روش بسیار سریع*تر از به*دقت جدا کردن تک*تک گره*ها است
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


1413872097.jpg
1413872158.jpg
1413872192.jpg
1413872228.jpg



4. حالا آناناس برای برش بیشتر آماده است. چندین روش برای تهیه برش*های نهایی آناناس، بسته به چگونگی سرو کردن آن وجود دارد. اگر شما برش گرد می*خواهید، آناناس را به پهلو قرار دهید و به ضخامت تقریباً دو سانتیمتر ببرید. و اگر برش حلقه*ای می*خواهید، مغز سفت آن را ببرید و خارج کنید. زمان کودکی ما برش*های گرد را ترجیح می*دادیم چون با فروکردن چنگال در وسط آن، قسمت*های رسیده اطراف آن را می*خوردیم
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


1413872263.jpg
1413872310.jpg



اگر شما فقط تکه*های آناناس می*خواهید، آن را از طول به چهار قسمت تقسیم کنید. قسمت سفت میانی را جدا کنید و سپس هر تکه را مجدداً از طول ببرید و در آخر با بریدن عرضی این بخش*ها تکه*های آناناس خواهید داشت
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


1413872427.jpg
1413872482.jpg

 

برخی موضوعات مشابه

بالا