- عضویت
- 2015/10/08
- ارسالی ها
- 2,337
- امتیاز واکنش
- 19,020
- امتیاز
- 783
- سن
- 26
در این مقاله به شما یاد می دهیم چگونه یک آناناس تازه را تشخیص داده و روش برش آن را برای شما شرح می دهیم.
روش برش
1. آناناس را روی تخته آشپزخانه به پهلو قرار دهید و با چاقوی تیز سرآشپز تاج سبز بالای آن به همراه یک ونیم سانتیمتر از قسمت بالای آناناس را ببرید و آن را روی تخته رو به بالا قرار دهید
|
2. از یک کارد تیز استفاده کنید تا پوست آناناس را به*دقت، از بالا به پایین و در امتداد خطوط روی آن، جدا کنید. آن*قدر عمیق نبرید که همه گره*های آن جدا شود. قسمت*های بیرونی*تر آناناس گوشت شیرین*تری دارد پس بهتر است درصورتی*که می*توانید، آن را حفظ کنید. کف آناناس را به*اندازه یک ونیم سانتیمتر ببرید
|
|
|
|
3. حالا شما یک آناناس خال*خالی دارید که باید آن*ها را از سطح آناناس بردارید. شما می*توانید با استفاده از یک چاقوی میوه*خوری هرکدام را خارج کنید، اما روش ساده*تری هم هست. دقت کنید که گره*ها همگی روی خطوط مورب ردیف شده*اند. شما می*توانید یک برش مورب در طول جوانب آناناس شبیه یک شیار مثلثی شکل ایجاد کنید تا همه گره*های روی خطوط مورب را بسیار راحت*تر خارج کنید. و به همین ترتیب به کار بریدن در تمام جوانب آناناس ادامه دهید. در این روش مقدار کمی از آناناس مفید را هدر می*دهید ولی مقدار آن زیاد نیست و همچنین این روش بسیار سریع*تر از به*دقت جدا کردن تک*تک گره*ها است
|
|
|
|
4. حالا آناناس برای برش بیشتر آماده است. چندین روش برای تهیه برش*های نهایی آناناس، بسته به چگونگی سرو کردن آن وجود دارد. اگر شما برش گرد می*خواهید، آناناس را به پهلو قرار دهید و به ضخامت تقریباً دو سانتیمتر ببرید. و اگر برش حلقه*ای می*خواهید، مغز سفت آن را ببرید و خارج کنید. زمان کودکی ما برش*های گرد را ترجیح می*دادیم چون با فروکردن چنگال در وسط آن، قسمت*های رسیده اطراف آن را می*خوردیم
|
|
اگر شما فقط تکه*های آناناس می*خواهید، آن را از طول به چهار قسمت تقسیم کنید. قسمت سفت میانی را جدا کنید و سپس هر تکه را مجدداً از طول ببرید و در آخر با بریدن عرضی این بخش*ها تکه*های آناناس خواهید داشت
|
|