سفره آرایی سفره آرایی: چگونه یک سبد هندوانه ای درست کنیم؟

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 233
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
حال که فصل تابستان است و هندوانه به بازار آمده، می توانید به کمک آن به سفره یا ظرف پذیرایی از میهمانان خود کمی تغییر و خلاقیت دهید. در این صورت نه تنها از طعم خوشمزه هندوانه لـ*ـذت می ببرید بلکه از پوست آن نیز به بهترین نحو استفاده می کنید. ما در اینجا مراحل ساخت یک ظرف هندوانه ای را برایتان آورده ایم. برای درست کردن آن با ما همراه شوید.


یادتان باشد که این ظرف تنها برای زیبایی است، پس سعی کنید از قرار دادن مواد سنگین در آن خودداری کنید زیرا ممکن است بشکند.

مواد لازم:


هندوانه پخته (سعی کنید هندوانه ای پیدا کنید که کف آن صاف باشد)
یک عدد چاقو بزرگ
یک عدد چاقو تیز کوچک
ماژیک غیر سمی با رنگی تیره مانند مشکی
کاغذی سفید برای این که طرح خود را روی آن بکشید
چسب کاغذی

طرز ساخت:


601325_475.jpg



1. هندوانه را در جایی ثابت قرار دهید و مطمئن باشید که سر و تکان نمی خورد.


2. قطر آن را اندازه بگیرید.


3. وسط آن را مشخص کنید و 3 سانت بالاتر از آن را در نظر بگیرید.


4. با استفاده از ماژیک یک خط افقی روی آن بکشید.


5. قبل از بریدن این قسمت، باید جای دسته سبد را مشخص کنید.


601326_746.jpg


6. روی کاغذ طرحی به شکل قلب را مانند آنچه در تصویر آمده، طراحی کنید.


7. آن را به صورت عمودی روی هندوانه بچسبانید. دقت کنید که سر قلب یک سانت پایین تر از خط افقی قرار گیرد.


8. سپس از لبه ی طرح قلبی شروع به بریدن کنید.


601327_512.jpg



9. طرح اول را از روی هندوانه بکنید و آن را بالای طرح اولی قرار دهید و دور آن را نیز ببرید.


10. این کار را آنقدر ادامه دهید تا به سمت دیگر هندوانه برسید.

601328_497.jpg



11. با چاقویی بزرگ هندوانه را از روی خط افقی که دور آن کشیده بودید، ببرید.


12. با دقت قسمت های بریده شده و اضافی را بردارید.


13. سپس با همان چاقو تمام هندوانه های داخل آن را خارج کنید.


14. مراقب باشید قسمت زیر دسته خیلی نازک و شکننده نشود. قطر دسته باید حدود 2 سانتی متر باشد.


601329_266.jpg



15. قسمت های وسط قلب ها را نیز با احتیاط و با چاقویی کوچک و نازک ببرید.

601330_664.jpg



16. برای زیبایی بیشتر می توانید دور ظرف هندوانه ای خود را به صورت زیگزاگی برش دهید. برای این کار چاقوی کوچک و تیز مناسب است.

601331_472.jpg



17. سبد خود را با انواع میوه های تازه یا سالاد پر کنید.


18. برای حمل آن سعی کنید از دسته استفاده نکنید زیرا ممکن است بشکند و تمام زحمات شما هدر رود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا