- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
حال و هوای افطار در سرزمینهای اسلامی نمونه ای نادر و جذاب نزد اهالی این سرزمینها و همچنین جهانگردانی است كه پای به این كشورها می گذارند. این تجربه رنگارنگ و خوش عطر زمانی شیرین تر و دلچسب تر میشود كه بر سفره افطاری بنشینیم كه طعمی متفاوت دارد و از تجربه و خلاقیت آشپزهای این سرزمینها بهره ببریم.
اگر هم حال و وقت بیرون رفتن از خانه را نداریم مشكلی نیست؛ با كمی حوصله میتوانیم سفره ای متفاوت برای خود و خانواده فراهم كنیم.امروز هم شما را به مهمانی افطاری چند كشور اسلامی فرامیخوانیم تا شاید دلتان خواست تنوعی به سفره افطاری خودتان بدهید.
بابا غَنوج
بابا غنوج یكی از خوراكی های رایج در خاورمیانه است. این پیش غذای خوشمزه را در بیشتر رستوران های خاورمیانه و بر سفرههای مصری، سوریهای، لبنانی و مناطق مشابه میتوان یافت. علاقهمندان به خوراكی های حاوی بادمجان میتوانند دست به كار تهیه این خوراك شوند!
مواد مورد نیاز
شیوه پخت
اگر هم حال و وقت بیرون رفتن از خانه را نداریم مشكلی نیست؛ با كمی حوصله میتوانیم سفره ای متفاوت برای خود و خانواده فراهم كنیم.امروز هم شما را به مهمانی افطاری چند كشور اسلامی فرامیخوانیم تا شاید دلتان خواست تنوعی به سفره افطاری خودتان بدهید.
بابا غَنوج
بابا غنوج یكی از خوراكی های رایج در خاورمیانه است. این پیش غذای خوشمزه را در بیشتر رستوران های خاورمیانه و بر سفرههای مصری، سوریهای، لبنانی و مناطق مشابه میتوان یافت. علاقهمندان به خوراكی های حاوی بادمجان میتوانند دست به كار تهیه این خوراك شوند!
مواد مورد نیاز
- 1عدد بادمجان
- 4قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- 4قاشق غذاخوری ارده (در كشورهای عربی و خاورمیانه به آن طَحینیه یا الراشی گفته میشود)
- 2قاشق غذاخوری دانه كنجد
- 2حبه سیر له شده
- نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
- 1تا 2قاشق غذاخوری روغن زیتون طبیعی
شیوه پخت
- فر را روی 200درجه سلسیوس داغ كنید.
- یك سینی فلزی را با كمی روغن مایع چرب كنید.
- بادمجان را داخل سینی گذاشته و در میان آن با استفاده از چنگال سوراخ هایی ایجاد كنید. سپس آنرا داخل فر گذاشته و بهمدت نیم ساعت تا 40 دقیقه بگذارید بماند. هر از گاهی آنرا زیر و رو كرده و بچرخانید تا همه بخشهای آن یكسان كباب شود.
- بادمجان را بیرون آورده و یكی، دو دقیقه در ظرف حاوی آب یخ قرار دهید. سپس بادمجان را خارج كرده و پوست آن را جداسازیكنید.
- بادمجان، آب لیمو، ارده، دانههای كنجد و سیر را در یك مخلوط كن برقی ریخته و از آنها پوره تهیه كنید. پس از آماده شدن به اندازه كافی نمك و فلفل و همچنین روغن زیتون بیفزایید و هم بزنید. پوره حاصل را پیش از مصرف حدود 3ساعت در یخچال قرار دهید. بهتر است روی ظرف را با سلفون بپوشانید. بابا غنوج را میتوانید با نان برشته نوش جان كنید. برای تزئین روی آن میتوانید از فلفل قرمز و برگ برخی از سبزیهای تازه همچون جعفری بهره بگیرید.