- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
نکته تغذیهای 1
سالمون یکی از بهترین منایع چربی های مفید همچون امگا 3 است. این چربی برخلاف نامش فرد را در برابر مشکلات قلبی محافظت می کند.
نکته تغذیهای 2
خوب است افطار خود را با یک کاسه سوپ داغ باز کنید. این باعث می شود تا معده خود را برای ورود غذا آماده کنید و ناگهان دچار دل درد نشوید.
پیش غذا
سیب زمینی پخته با میگو
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
• خوراک: فرانسوی
مواد لازم
• 12 عدد سیب زمینی متوسط
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک پیاز متوسط خرد شده
• 1.5 پیمانه قارچ خرد شده
• 750 گرم میگو کوچک و پوست کنده
• 1.5 پیمانه شیر
• دو عدد قرص عصاره مرغ
• نصف پیمانه شوید تازه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1.5 قاشق آرد ذرت حل شده در دو قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
1. دور سیب زمینی ها فویل بپیچید و آنها را در فر با دمای 220 سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
2. روغن را در تابه به مدت 3 دقیقه داغ کنید. قارچ را سه دقیقه دیگر تفت دهید.
3. میگو، شیر، عصاره مرغ، شوید و فلفل سیاه را اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید.
4. آرد ذرت حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید تا سس کاملا غلیظ شود. سس را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
5. سیبزمینی ها را از درون فویل خارج کنید. آنها را از وسط دو نیم کنید. در وسط هر دو نیمه یک حفره ایجاد کنید.
6. مقداری از مخلوط میگو را درون حفره ها بگذارید و فورا سرو کنید.
سالمون یکی از بهترین منایع چربی های مفید همچون امگا 3 است. این چربی برخلاف نامش فرد را در برابر مشکلات قلبی محافظت می کند.
نکته تغذیهای 2
خوب است افطار خود را با یک کاسه سوپ داغ باز کنید. این باعث می شود تا معده خود را برای ورود غذا آماده کنید و ناگهان دچار دل درد نشوید.
پیش غذا
سیب زمینی پخته با میگو
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
• خوراک: فرانسوی
مواد لازم
• 12 عدد سیب زمینی متوسط
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک پیاز متوسط خرد شده
• 1.5 پیمانه قارچ خرد شده
• 750 گرم میگو کوچک و پوست کنده
• 1.5 پیمانه شیر
• دو عدد قرص عصاره مرغ
• نصف پیمانه شوید تازه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1.5 قاشق آرد ذرت حل شده در دو قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
1. دور سیب زمینی ها فویل بپیچید و آنها را در فر با دمای 220 سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
2. روغن را در تابه به مدت 3 دقیقه داغ کنید. قارچ را سه دقیقه دیگر تفت دهید.
3. میگو، شیر، عصاره مرغ، شوید و فلفل سیاه را اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید.
4. آرد ذرت حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید تا سس کاملا غلیظ شود. سس را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
5. سیبزمینی ها را از درون فویل خارج کنید. آنها را از وسط دو نیم کنید. در وسط هر دو نیمه یک حفره ایجاد کنید.
6. مقداری از مخلوط میگو را درون حفره ها بگذارید و فورا سرو کنید.