- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این کباب مرغ هم حتما می تواند شما را راضی کند. کباب کوبیده مرغ که پختنش اصلا سخت نیست و فقط کمی حوصله می خواهد. این کباب یکی از غذاهای محبوب این شهربرای افطار هم است.
مواد لازم برای 2 نفر
طرز تهیه:
1. ابتدا سـ*ـینه مرغ را دو بار چرخ کنید.
2. در یک ظرف پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید.
3. حالا پیاز و سیر را با نمک و فلفل را به سـ*ـینه مرغ چرخ شده اضافه کنید .
4. گشنیز خرد شده و پودر نان را هم اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه با دست ورز دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند.
5. مایه کباب مرغ را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
6. بعد از د و ساعت، به دقت مواد کباب را سیخ بکشید و روی کباب پز یا زغال کباب کنید.
نکته
به جای گشنیز خرد شد ه می توانید از جعفری، نعنا یا ریحان استفاده کنید.
مواد لازم برای 2 نفر
- 2 عد د سـ*ـینه مرغ
- 1 عد د پیاز
- 2 حبه سیر
- به اند ازه د لخواه نمک و فلفل سیاه
- 1 ق س پود ر نان
- 1 ق س گشنیز خرد شد ه
طرز تهیه:
1. ابتدا سـ*ـینه مرغ را دو بار چرخ کنید.
2. در یک ظرف پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید.
3. حالا پیاز و سیر را با نمک و فلفل را به سـ*ـینه مرغ چرخ شده اضافه کنید .
4. گشنیز خرد شده و پودر نان را هم اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه با دست ورز دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند.
5. مایه کباب مرغ را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
6. بعد از د و ساعت، به دقت مواد کباب را سیخ بکشید و روی کباب پز یا زغال کباب کنید.
نکته
به جای گشنیز خرد شد ه می توانید از جعفری، نعنا یا ریحان استفاده کنید.