برای اینکه گوشت کاملا رنگ قهوه ای به خود بگیرد می توانید کاکائو به آن بزنید. ابتدا در یک کاسه بزرگ، آب را با فلفل قرمز و 1.5 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید و هم بزنید و تکه های گوشت را داخل آن و یک ساعت کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر، یک قاشق غذاخوری کاکائو، یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای و یک قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی و نمک مخلوط کنید.
هنگام کباب کردن، روغن زیتون روی گوشت بمالید و سپس از سس کاکائو روی آن بمالید و کباب کنید.
برای خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشنی رازیانه و سیر استفاده کنید. برای این منظور، 1.5 قاشق غذاخوری سیر رنده شده، 1.5 قاشق چایخوری تخم رازیانه، 4/3 قاشق چایخوری آویشن و 4/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیارهای داخل ران ایجاد کنید. این مواد را به مرغ بزنید و 4 ساعت در یخچال نگهدارید. سپس کباب کنید.
گوشت را با نمک و فلفل روی حرارت کم بپزید تا حسابی مغز پخت شود. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ، نصف پیمانه روغن زیتون، دو قاشق غذاخوری آبلیمو، یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز و یک قاشق غذاخوری خردل را با هم مخلوط کنید. سبزیجاتی همچون کدو سبز، پیاز، فلفل دلمه ای قرمز، قارچ، مارچوبه و پیازچه را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید. آنها را در تابه با حرارت زیاد سرخ کنید.
برگ مو فقط برای دلمه استفاده نمی شود. می توانید آن را دور فیله ماهی نیز بپیچید و میل کنید. از برگ انجیر، موز و بامبو هم می توانید استفاده کنید. وقتی ماهی مزه دار شده را دور برگ مو می پیچید و کباب می کنید، گوشت ماهی آب نمی شود و نمی ریزد.
این سس برای استیک بیسار عالی است. گوشت را داخل این سس استراحت دهید و سپس کباب کنید. برای تهیه آن به یک عدد پیاز کوچک ، 230 گرم گوجه فرنگی، دو حبه سیر پوست کنده، 230 گرم آناناس تازه، یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، یک عدد فلفل قرمز، 12 برگ نعنا و دو قاشق غذاخوری آب لیمو نیاز دارید. همه سبزیجات را به سیخ بکشید، روغن بزنید و کباب کنید. پس از سرد شدن همه آنها را با باقی مواد داخل غذاساز بریزید و پوره کنید.