تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 86
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوساله و گوسفند باعث دورنگی این کباب‌های خوشمزه شده است. این کباب را برای آخر هفته تهیه کنید و از آن لـ*ـذت ببرید.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 350 گرم
    گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): 350 گرم
    سـ*ـینه مرغ: 4 عدد
    پیاز: 2 عدد
    زعفران (دم کرده): 2 قاشق سوپ خوری
    تخم مرغ: یک عدد
    آب لیمو ترش (تازه): به مقدار لازم
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    روغن مایع: به مقدار لازم
1669365_543.jpg


طرز تهیه:

  1. پیازها را رنده کنید و آب آنها را بگیرید.
  2. گوشت گوساله و گوشت گوسفندی چرخ شده را در ظرف مناسبی بریزید.
  3. پیاز رنده شده، تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  4. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست و چسبنده شوند.
  5. این مخلوط را داخل ظرف در بسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
  6. سـ*ـینه های مرغ را از پهنا به دو یا سه قسمت برش دهید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شوند.
  7. سپس آنها را به ابعاد کوچ برش دهید.
  8. یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، مقداری روغن مایع، مقداری آب لیموترش تازه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  9. سـ*ـینه های مرغ را حدود 30 دقیقه یا بیشتر در داخل این مواد استراحت دهید تا مزه دار شوند.
  10. پس از گذشت این مدت، تکه های مرغ مزه دار شده را به سیخ چوبی بکشید
  11. مخلوط گوشت را دور آنها فشار داده و با کمک انگشتان خود شکل دهید.
  12. این کباب های خوشمزه را در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.
  13. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
  14. سپس سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا