- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
10 ترفند آشپزی ساده که تازه کارها نمی دانند
چند ترفند آشپزی ساده می تواند پخت و پز کسل کننده را لـ*ـذت بخش کند و یا فرآیند پخت وپز را به طور کلی ساده کند به خصوص برای شمایی که به اصطلاح یک تازه کار هستید و نیاز به فوت و فن پایه دارد ، در این بخش از آشپزخانه قصد داریم 10 ترفند آشپزی پایه را به شما بگوییم ، ترفندهایی که هرچند ساده ولی پرکاربرد و موثر هستند!تابه را زیاد شلوغ نکنید :
ممکن است فکر کنید برای یک تکه مرغ به اندازه کافی فضای کافی در ماهی تابه دارید، اما اگر سوال برانگیز است ، ریسک نکنید. ممکن است گرما برای بقیه غذاها در ماهی تابه بد توزیع شود، در نتیجه روی طعم و یا بدتر ایجاد خطر بهداشتی تاثیر می گذارد. به عنوان معیار پیشگیرانه، چند اینچ بین هر تکه فاصله بگذارید تا مطمئن شوید آن ها کاملا می پزد.
حفظ آب گوشت مهم است :
حتی یک استیک خوب هم نباید مزه خشک داشته باشد. برای جلوگیری از دست دادن آب گوشت ، آن را به طور مستقیم پس از برداشتن از روی اجاق گاز یا توری روی فویل آلومینیومی قرار دهید. با دقت استیک را در فویل ببندید و بگذارید تقریبا 5 دقیقه بماند. این کار باعث می شود آب گوشت ، حفظ شود. گوشت وقتی در فویل قرار دارد به پخت ادامه دهید ، بنابراین اگر استیک متوسط را ترجیح می دهید، باید آن را زمانی که متوسط است بردارید.