کیک و شیرینی ۴ پله برای رسیدن به یک کیک شکلات سفید خوشمزه

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,551
امتیاز
898
سن
27


۴ پله برای رسیدن به یک کیک شکلات سفید خوشمزه

در این شماره از مجله کیک پزی ورکاده کیک شکلات سفید را برای آموزش در نظر گرفتیم.یک کیک اسفنجی سبک با رویه ای از ترافل شکلات سفید، شیرینی به وجود می آورند که متعلق به این دنیا نیست.

مجله کیک پزی ، کیک میوه ای ، کیک یخچالی ، مجله کیک پزی ، مجله شیرینی پزی ، ورکاده ، سرویس قابلمه ، سرویس پذیرایی کیک قهوه






زمان آماده سازی این کیک ۴۰ دقیقه وزمان پخت این کیک ۲۵ دقیقه است.



مواد لازم و ترکیبات:

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر دانه ریز: ۵۰ گرم
  • آردمعمولی(سفید): ۵۰ گرم
  • شکلات سفید: ۵۰ گرم شکلات سفید، آب شده
  • مواد لازم برای تهیه ترافل رویه کیک:
  • خامه پر چرب: ۳۰۰ میلی لیتر
  • شکلات سفید: ۳۵۰ گرم شکلات سفید، خرد شده به قطعات کوچک
  • پنیر کم چرب: ۲۵۰ گرم
  • مواد لازم برای تزیین:
  • شکلات تلخ، شیری یا سفید: ۳۵۰ گرم
  • پودر کاکائو: برای پاشیدن روی کیک


نحره تهیه کیک شکلات سفید

۱- یک قالب گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر که کف ودیواره های آن قابل جدا شدن است را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.


۲- تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه به مدت ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آنها روشن شده و پف کنند و رد همزن برای چند ثانیه روی مایه باقی بماند. آرد را داخل مواد الک کرده و با قاشق فلزی مخلوط کنید. شکلات سفید آب شده را نیز بیافزایید. مواد را داخل قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا زمانیکه به آن دست می زنید حالت ارتجاعی پیدا کرده باشد. اجازه دهید کمی خنک شده، سپس روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود. کیک خنک شده را به داخل قالب برگردانید.


۳- برای تهیه رویه کیک، خامه را در یک شیر جوش کوچک ریخته، مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید. بگذارید کمی سرد شده، سپس شکلات سفید را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شده و ترکیب شوند. شیر جوش را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود. مرتب هم بزنید سپس پنیر خرد شده را اضافه کنید. مواد را بر روی کیک ریخته و کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.


۴- برای تهیه لوله های نازک شکلاتی، شکلات آب شده را روی تخته آشپزخانه ریخته و با کاردک به ضخامت نازک پخش کنید. بگذارید شکلات خودش را بگیرد. سپس یک کاردک را با زاویه ۲۵ درجه داخل شکلات بکشید تا به شکل لوله بزرگی در بیاید. هر لوله شکلات را در یخچال بگذاریدتا سفت شود و برای تزیین کیک به کار ببرید.روی کیک پودر کاکائو بپاشید.

منبع:سایت ورکاده
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا