لیموناد با طعم‌های مختلف برای تابستانی رنگی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
لیموناد گیلاس
یکی دیگر از عناصر تابستان، گیلاس‌های براق و خوشرنگ هستند. این میوه به خاطر رنگ قرمز مایل به سیاه خود حاوی آنتی اکسیدان فراوان است. گیلاس و آلبالو هر دو نقش مهمی در آرام کردن عضلات و رفع کوفتگی بدن دارند بنابراین برای رفع بدن درد ناشی از گرمازدگی و خستگی عالی هستند. شما با افزودن گیلاس به شربت لیموناد یک شربت چند جانبه و سالم خواهید داشت. ضمن اینکه رنگ آن آنقدر زیباست که چشم هر کسی را به خود خیره می‌کند.
شما می‌دانید که یکی از راز‌های یک شربت آلبالوی خوشمزه استفاده از کمی آبلیمو است و البته در اینجا هم برای اینکه یک لیموناد گوارا و پر خاصیت داشته باشیم از گیلاس استفاده می‌کنیم. گیلاس شیرین است و نیاز کمتری به شکر نسبت به برادر تُرشروی خود یعنی آلبالو دارد. برای شیرین کننده دست شما کاملا باز است از شکر ساده گرفته تا عسل یا استویا در صورت ابتلا به دیابت و یا پیش دیابتی بودن. برای این شربت از کمی برش‌های زنجبیل استفاده شده که خوش عطر می‌کند، اما زنجبیل طبع گرمی دارد و می‌توان آن را حذف کرد.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ لیوان
  • گیلاس تازه: ۱ پیمانه (حدود ۱۴ گیلاس)​
  • برش‌های ریشه زنجبیل: چند برش نازک و اختیاری​
  • آب خیلی داغ: ۱ پیمانه​
  • زایلیتول یا شکر یا عسل: ۶ قاشق غذاخوری​
  • آب لیمو: ۳/۴ پیمانه​
  • آب سرد: ۲ پیمانه​
  • یخ: ۲ پیمانه​
2099065_236.jpg

طرز تهیه
۱. گیلاس‌ها را تمیز شسته و ساقه آن‌ها را جدا کنید. آن‌ها را روی تخته آشپزخانه بگذارید با چاقوی آشپزخانه از پهنا روی گیلاس‌ها فشار آورید تا زمانی که باز شوند. هسته‌ها را بردارید و آن‌ها را درشت خرد کنید. از یک تخته پلاستیکی استفاده کنید، چون قابل شستشوتر از تخته چوبی خواهد بود. حواستان باشد که آب گیلاس روی لباستان نپاشد. برای جلوگیری از این امر حتما پیش بند آشپزی بپوشید.
۲. در یک پارچ مخصوص دمنوش یا مقاوم به گرما، آب جوش بریزید، گیلاس‌ها (به همراه ریشه زنجیل) و هر شیرین کننده‌ای که استفاده می‌کنید، داخل پارچ بریزید. خوب بهم بزنید تا زمانی که شیرین کننده حل شود.
۳. آب لیمو و آب سرد را اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که خنک شود.
۴. این مقدار حدود ۶ پیمانه لیموناد گیلاس به شما می‌دهد.
نکات مهم
  • برای لیموناد گیلاس زنجبیلی، ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه ریز شده را به مدت ۵ دقیقه در آب داغ دم کنید. داخل پارچ صاف کنید. زنجبیل جامد را دور بیندازید. بقیه دستورالعمل را مثل بالا انجام دهید.​
  • می‌توان گیلاس‌ها را همراه با آب و زنجبیل در ماهیتابه گرم کرد و از صافی رد کرد.​
  • برای استفاده از شیرین کننده رژیمی زایلیتول توصیه شده، اما شما می‌توانید استویا هم استفاده کنید.​
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    انواع لیموناد‌های دیگر
    2105483_462.jpg

    شما برای درست کردن لیموناد هیچ توصیه و یا اجبار خاصی ندارید بلکه می‌توانید با هر میوه‌ای که دوست دارید، لیموناد درست کنید. انواع لیموناد تمشک، بلوبری و انگور هم پرطرفدار هستند. یکی از روش‌های خوب برای طعم دهی و رساندن خواص انواع گیاهان دارویی به لیموناد استفاده از دم نوش سرد و مخلوط کردن آن با لیموناد است. شما می‌توانید دمنوش گلرنگ، بهارنارنج، به لیمو، گل سرخ و اسطوخودوس (تازه برای لیموناد یاسی رنگ) را به لیموناد اضافه کنید و از عطر و خواص آن‌ها بهره بگیرید. لیموناد‌هایی که با گلاب و یا تمشک و سایر عرقیات درست می‌شوند نیز در کشور ما بسیار معمول هستند. لیموناد زعفرانی برای مهمانی‌ها خیلی خوب است، اما به دلیل طبع گرم زعفران استفاده از آن در بیرون از خانه توصیه نمی‌شود.
    برای رنگ لیموناد، لیموناد صورتی معمولا با بلوبری و با مقداری کم و برای رنگی آبی از بلوبری با مقداری بیشتر استفاده می‌شود. برای اینکه لیموناد آبی طبیعی داشته باشید و از آنجایی که اغلب ما به این میوه دسترسی نداریم استفاده از گل‌های لوبیای پروانه‌ای را توصیه می‌کنم. از این گیاه زیبا برای رنگ آبی خوراکی استفاده می‌شود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    102
    بالا