- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
لیموناد گیلاس
یکی دیگر از عناصر تابستان، گیلاسهای براق و خوشرنگ هستند. این میوه به خاطر رنگ قرمز مایل به سیاه خود حاوی آنتی اکسیدان فراوان است. گیلاس و آلبالو هر دو نقش مهمی در آرام کردن عضلات و رفع کوفتگی بدن دارند بنابراین برای رفع بدن درد ناشی از گرمازدگی و خستگی عالی هستند. شما با افزودن گیلاس به شربت لیموناد یک شربت چند جانبه و سالم خواهید داشت. ضمن اینکه رنگ آن آنقدر زیباست که چشم هر کسی را به خود خیره میکند.
شما میدانید که یکی از رازهای یک شربت آلبالوی خوشمزه استفاده از کمی آبلیمو است و البته در اینجا هم برای اینکه یک لیموناد گوارا و پر خاصیت داشته باشیم از گیلاس استفاده میکنیم. گیلاس شیرین است و نیاز کمتری به شکر نسبت به برادر تُرشروی خود یعنی آلبالو دارد. برای شیرین کننده دست شما کاملا باز است از شکر ساده گرفته تا عسل یا استویا در صورت ابتلا به دیابت و یا پیش دیابتی بودن. برای این شربت از کمی برشهای زنجبیل استفاده شده که خوش عطر میکند، اما زنجبیل طبع گرمی دارد و میتوان آن را حذف کرد.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ لیوان
یکی دیگر از عناصر تابستان، گیلاسهای براق و خوشرنگ هستند. این میوه به خاطر رنگ قرمز مایل به سیاه خود حاوی آنتی اکسیدان فراوان است. گیلاس و آلبالو هر دو نقش مهمی در آرام کردن عضلات و رفع کوفتگی بدن دارند بنابراین برای رفع بدن درد ناشی از گرمازدگی و خستگی عالی هستند. شما با افزودن گیلاس به شربت لیموناد یک شربت چند جانبه و سالم خواهید داشت. ضمن اینکه رنگ آن آنقدر زیباست که چشم هر کسی را به خود خیره میکند.
شما میدانید که یکی از رازهای یک شربت آلبالوی خوشمزه استفاده از کمی آبلیمو است و البته در اینجا هم برای اینکه یک لیموناد گوارا و پر خاصیت داشته باشیم از گیلاس استفاده میکنیم. گیلاس شیرین است و نیاز کمتری به شکر نسبت به برادر تُرشروی خود یعنی آلبالو دارد. برای شیرین کننده دست شما کاملا باز است از شکر ساده گرفته تا عسل یا استویا در صورت ابتلا به دیابت و یا پیش دیابتی بودن. برای این شربت از کمی برشهای زنجبیل استفاده شده که خوش عطر میکند، اما زنجبیل طبع گرمی دارد و میتوان آن را حذف کرد.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ لیوان
- گیلاس تازه: ۱ پیمانه (حدود ۱۴ گیلاس)
- برشهای ریشه زنجبیل: چند برش نازک و اختیاری
- آب خیلی داغ: ۱ پیمانه
- زایلیتول یا شکر یا عسل: ۶ قاشق غذاخوری
- آب لیمو: ۳/۴ پیمانه
- آب سرد: ۲ پیمانه
- یخ: ۲ پیمانه
طرز تهیه
۱. گیلاسها را تمیز شسته و ساقه آنها را جدا کنید. آنها را روی تخته آشپزخانه بگذارید با چاقوی آشپزخانه از پهنا روی گیلاسها فشار آورید تا زمانی که باز شوند. هستهها را بردارید و آنها را درشت خرد کنید. از یک تخته پلاستیکی استفاده کنید، چون قابل شستشوتر از تخته چوبی خواهد بود. حواستان باشد که آب گیلاس روی لباستان نپاشد. برای جلوگیری از این امر حتما پیش بند آشپزی بپوشید.
۲. در یک پارچ مخصوص دمنوش یا مقاوم به گرما، آب جوش بریزید، گیلاسها (به همراه ریشه زنجیل) و هر شیرین کنندهای که استفاده میکنید، داخل پارچ بریزید. خوب بهم بزنید تا زمانی که شیرین کننده حل شود.
۳. آب لیمو و آب سرد را اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که خنک شود.
۴. این مقدار حدود ۶ پیمانه لیموناد گیلاس به شما میدهد.
نکات مهم
- برای لیموناد گیلاس زنجبیلی، ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه ریز شده را به مدت ۵ دقیقه در آب داغ دم کنید. داخل پارچ صاف کنید. زنجبیل جامد را دور بیندازید. بقیه دستورالعمل را مثل بالا انجام دهید.
- میتوان گیلاسها را همراه با آب و زنجبیل در ماهیتابه گرم کرد و از صافی رد کرد.
- برای استفاده از شیرین کننده رژیمی زایلیتول توصیه شده، اما شما میتوانید استویا هم استفاده کنید.