کیک نارنگی چند لایه با آیسینگ خامهای و کرم نارنگی
کیک نارنگی چند لایه را میتوان زیباترین کیک در این نوع دانست. این کیک با آیسینگ پنیر خامهای و کرم نارنگی تزئین میشود. کیکهای چند لایه برای مهمانیها و جشن تولدها استفاده میشوند. برای سرهم کردن کیک چند لایه باید لایهها را با استفاده از خامه یا باترکریم، به هم متصل کنید.
برای تزئین کیک هم میتوانید از میوههای قرمز مثل توت فرنگی استفاده کنید تا تضاد رنگی زیبایی ایجاد کنید. در اینجا از کرنبری شکری، برگ گیاهان و برشهای پرتقال استفاده شده است، اما شما میتوانید بنابر سلیقه خودتان و گزینههای موجود در خانه، آن را تزئین کنید. اگر قصد مهمانی دادن در چند روز اخیر را دارید، درست کردن این کیک به شما پیشنهاد میشود.
مواد لازم
برای کیک چند لایه نارنگی
طرز تهیه
کیک چند لایه
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید.
۲. دو قالب ۲۰ سانتی را با اسپری آشپزی چرب کنید.
۳. قطعه خمیرزن را به همزن متصل کنید و داخل کاسه، تخممرغ و شکر را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با همدیگر بزنید و مخلوط کنید تا غلیظ شوند. روغن و ماست چکیده را افزوده و بهم بزنید تا مخلوط شوند. آب نارنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
۴. در کاسهای دیگر، آرد، نمک، جوش شیرین و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید.
۵. مواد خشک را به موادتر اضافه کنید و بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند. رنده پوست نارنگی را افزوده و با سایر مواد ترکیب کنید.
۶. مخلوط را بین دو قالب تقسیم کنید.
۷. قالبها را در فر گذاشته و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید بمانند تا کیکها بپزند. برای تست یک خلال دندان را داخل وسط کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی پخته است.
۸. پس از خارج کردن قالبها از فر به مدت ۵ دقیقه بگذارید بمانند تا خنک شوند.
۹. پس از این زمان، کیکها را از قالب خارج کرده و روی توری خنک کننده بگذارید تا بطور کامل خنک شوند.
۱۰. اگر بخواهید میتوانید این کیکها را داخل سلفون پیچانده و در یخچال به مدت ۳ روز نگهداری کنید یا همان موقع استفاده کنید.
کرم نارنگی
۱. زرده تخممرغ، آب نارنگی، شکر و رنده پوست نارنگی را با همزن سیمی مخلوط کنید. یک کاسه (ترجیحا فلزی) را روی قابلمه آب جوش بگذارید.
۲. مخلوط را داخل کاسه روی قابلمه آب جوش، بریزید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید، مرتب بهم بزنید تا موقعی که غلیظ شود و وقتی قاشق چوبی را در آن فرو میکنید، پشت قاشق بماند و ریزش نکند.
۳. مواد را از روی حرارت بردارید. کره را که به صورت تکههای کوچک درآوردهاید، داخل آن بریزید و بهم بزنید تا کره آب شود و با مواد کاملا ترکیب شود.
۴. بگذارید به طور کامل خنک شود.
آیسینگ پنیر خامهای
۱. داخل کاسه، پنیر خامهای و کره را با استفاده از همزن برقی با هم به مدت ۲ دقیقه میکس کنید. مواد جمع شده در لبههای کاسه را به سمت ته کاسه برانید.
۲. پودر شکر را افزوده و بهم بزنید تا پف کند. آب نارنگی و رنده پوست نارنگی (رنده پوست نارنگی اختیاری است) را افزوده و با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
سر هم کردن کیک
۱. با استفاده از چاقوی دندانهدار، قسمت برآمده کیکها را ببرید و جدا کنید. سپس هر کدام از کیکها را به صورت افقی برش زده و تبدیل به دو قسمت مساوی کنید.
۲. لایه اول را روی بشقاب کیک بگذارید. ۱/۳ کرم نارنگی را روی آن بریزید و پهن کنید. ۱ سانت از لبهها را بدون کرم بگذارید. ۱/۵ آیسینگ پنیر خامهای را اضافه کنید و با دقت روی لایه کرم نارنگی پخش کنید و مواظب باشید که در هم فرو نروند.
۳. لایه دوم را گذاشته و این کار را تکرار کنید. لایه سوم را هم گذاشته و به همین ترتیب عمل کنید. در انتها لایه چهارم را بگذارید و روی آن آیسینگ خامهای بریزید و پخش کنید، اما نباید کرم نارنگی بگذارید. البته اگر طبق ترتیبی که به شما گفته شد، عمل کنید، چیزی از کرم نارنگی باقی نمیماند. آیسینگ پنیر خامهای را روی لبه کناری لایهها هم پخش کنید البته به طوری که کاملا روی آن را نپوشاند و کمی خالی به نظر برسد. به این ترتیب لایهها بدون برش زدن هم از بیرون مشخص میشوند. در تصویر این موضوع مشخص است. روی کیک را به شیوه دلخواهتان تزئین کنید.
منابع: cookinglsl, theviewfromgreatisland, chipabythedozen
زهرا موسوی
کیک نارنگی چند لایه را میتوان زیباترین کیک در این نوع دانست. این کیک با آیسینگ پنیر خامهای و کرم نارنگی تزئین میشود. کیکهای چند لایه برای مهمانیها و جشن تولدها استفاده میشوند. برای سرهم کردن کیک چند لایه باید لایهها را با استفاده از خامه یا باترکریم، به هم متصل کنید.
برای تزئین کیک هم میتوانید از میوههای قرمز مثل توت فرنگی استفاده کنید تا تضاد رنگی زیبایی ایجاد کنید. در اینجا از کرنبری شکری، برگ گیاهان و برشهای پرتقال استفاده شده است، اما شما میتوانید بنابر سلیقه خودتان و گزینههای موجود در خانه، آن را تزئین کنید. اگر قصد مهمانی دادن در چند روز اخیر را دارید، درست کردن این کیک به شما پیشنهاد میشود.
مواد لازم
برای کیک چند لایه نارنگی
- شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
- تخممرغ: ۳ عدد
- روغن مایع: ۱ پیمانه
- آرد: ۲ و ۱/۲ پیمانه
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
- بیکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
- آب نارنگی: ۳/۴ پیمانه (تازه)
- ماست یونانی: ۳/۴ پیمانه
- رنده پوست نارنگی: ۱/۲ قاشق چایخوری
- زرده تخممرغ: ۳ عدد
- رنده پوست نارنگی: ۱ قاشق چایخوری
- کره سرد: ۳ قاشق غذاخوری
- کره: ۱۰۰ گرم
- پنیر خامهای: ۲۲۵ گرم
- آب نارنگی تازه: ۴ قاشق غذاخوری
- رنده پوست نارنگی: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
کیک چند لایه
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید.
۲. دو قالب ۲۰ سانتی را با اسپری آشپزی چرب کنید.
۳. قطعه خمیرزن را به همزن متصل کنید و داخل کاسه، تخممرغ و شکر را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با همدیگر بزنید و مخلوط کنید تا غلیظ شوند. روغن و ماست چکیده را افزوده و بهم بزنید تا مخلوط شوند. آب نارنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
۴. در کاسهای دیگر، آرد، نمک، جوش شیرین و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید.
۵. مواد خشک را به موادتر اضافه کنید و بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند. رنده پوست نارنگی را افزوده و با سایر مواد ترکیب کنید.
۶. مخلوط را بین دو قالب تقسیم کنید.
۷. قالبها را در فر گذاشته و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید بمانند تا کیکها بپزند. برای تست یک خلال دندان را داخل وسط کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی پخته است.
۸. پس از خارج کردن قالبها از فر به مدت ۵ دقیقه بگذارید بمانند تا خنک شوند.
۹. پس از این زمان، کیکها را از قالب خارج کرده و روی توری خنک کننده بگذارید تا بطور کامل خنک شوند.
۱۰. اگر بخواهید میتوانید این کیکها را داخل سلفون پیچانده و در یخچال به مدت ۳ روز نگهداری کنید یا همان موقع استفاده کنید.
کرم نارنگی
۱. زرده تخممرغ، آب نارنگی، شکر و رنده پوست نارنگی را با همزن سیمی مخلوط کنید. یک کاسه (ترجیحا فلزی) را روی قابلمه آب جوش بگذارید.
۲. مخلوط را داخل کاسه روی قابلمه آب جوش، بریزید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید، مرتب بهم بزنید تا موقعی که غلیظ شود و وقتی قاشق چوبی را در آن فرو میکنید، پشت قاشق بماند و ریزش نکند.
۳. مواد را از روی حرارت بردارید. کره را که به صورت تکههای کوچک درآوردهاید، داخل آن بریزید و بهم بزنید تا کره آب شود و با مواد کاملا ترکیب شود.
۴. بگذارید به طور کامل خنک شود.
آیسینگ پنیر خامهای
۱. داخل کاسه، پنیر خامهای و کره را با استفاده از همزن برقی با هم به مدت ۲ دقیقه میکس کنید. مواد جمع شده در لبههای کاسه را به سمت ته کاسه برانید.
۲. پودر شکر را افزوده و بهم بزنید تا پف کند. آب نارنگی و رنده پوست نارنگی (رنده پوست نارنگی اختیاری است) را افزوده و با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
سر هم کردن کیک
۱. با استفاده از چاقوی دندانهدار، قسمت برآمده کیکها را ببرید و جدا کنید. سپس هر کدام از کیکها را به صورت افقی برش زده و تبدیل به دو قسمت مساوی کنید.
۲. لایه اول را روی بشقاب کیک بگذارید. ۱/۳ کرم نارنگی را روی آن بریزید و پهن کنید. ۱ سانت از لبهها را بدون کرم بگذارید. ۱/۵ آیسینگ پنیر خامهای را اضافه کنید و با دقت روی لایه کرم نارنگی پخش کنید و مواظب باشید که در هم فرو نروند.
۳. لایه دوم را گذاشته و این کار را تکرار کنید. لایه سوم را هم گذاشته و به همین ترتیب عمل کنید. در انتها لایه چهارم را بگذارید و روی آن آیسینگ خامهای بریزید و پخش کنید، اما نباید کرم نارنگی بگذارید. البته اگر طبق ترتیبی که به شما گفته شد، عمل کنید، چیزی از کرم نارنگی باقی نمیماند. آیسینگ پنیر خامهای را روی لبه کناری لایهها هم پخش کنید البته به طوری که کاملا روی آن را نپوشاند و کمی خالی به نظر برسد. به این ترتیب لایهها بدون برش زدن هم از بیرون مشخص میشوند. در تصویر این موضوع مشخص است. روی کیک را به شیوه دلخواهتان تزئین کنید.
منابع: cookinglsl, theviewfromgreatisland, chipabythedozen
زهرا موسوی