انواع کیک انجیر؛ دسری لاکچری را تجربه کنید!
کیک انجیر یکی از آن کیکهای میوهای است که انجیر نقش اصلی در تشکیل آن را دارد و به همین دلیل اغلب کاملا در ظاهر کیک مشخص میشود. برای کیک انجیر باید انجیرها را قاچ کرده و روی خمیر بگذارید تا کیکی با ظاهری زیبا داشته باشید. کیک انجیر هم با آرد معمولی و هم با آرد بادام به عنوان نسخهای بدون گلوتن درست میشود.
برترینها: کیک انجیر یکی از آن کیکهای میوهای است که انجیر نقش اصلی در تشکیل آن را دارد و به همین دلیل اغلب کاملا در ظاهر کیک مشخص میشود. برای کیک انجیر باید انجیرها را قاچ کرده و روی خمیر بگذارید تا کیکی با ظاهری زیبا داشته باشید. کیک انجیر هم با آرد معمولی و هم با آرد بادام به عنوان نسخهای بدون گلوتن درست میشود.
کیک انجیر با انجیر و سایر مواد درست میشود که در این میان انجیر نقش اصلی دارد. این کیک به شکلهای مختلفی درست میشود و گاهی آجیلهایی مثل گردو، بادام، پسته و ادویههایی مثل دارچین، جوز و میخک هم مواد این کیک را تشکیل میدهند. روی کیک هم گاهی با خامه زده، عسل، سس درست شده با انجیر و یا براق کننده شکری تزئین میشود. این کیک در اصل از آشپزی یونانی نشات میگیرد که بعدها دچار تغییر و تحولاتی شد.
این کیک میوهای به چندین شکل درست میشود. یک نوع کیک با آرد بادام درست میشود که بسیار مشهور است. این نوع برای کسانی که دچار حساسیت به گلوتن هستند، بسیار خوب است. همچنین به این روش شما یک کیک نرم و لطیف خواهید داشت. کیک انجیر معمولا به این شکل درست میشود که ابتدا خمیر در ظرف ریخته میشود، سپس انجیرهای برش زده و گاهی هم سالم روی خمیر چیده شده سپس در فر قرار داده میشود.
در کیک وارونه انجیر برعکس عمل میشود یعنی ابتدا انجیرها کف ظرف قرار میگیرند سپس خمیر روی آن ریخته میشود و موقع خروج از فر و خنک شدن کیک وارونه شده و سطح انجیری مشخص میشود. ما در زیر چند مدل کیک انجیر آوردهایم تا شما هرکدام را که مطابق میلتان بود، درست کنید.
کیک انجیر یکی از آن کیکهای میوهای است که انجیر نقش اصلی در تشکیل آن را دارد و به همین دلیل اغلب کاملا در ظاهر کیک مشخص میشود. برای کیک انجیر باید انجیرها را قاچ کرده و روی خمیر بگذارید تا کیکی با ظاهری زیبا داشته باشید. کیک انجیر هم با آرد معمولی و هم با آرد بادام به عنوان نسخهای بدون گلوتن درست میشود.
برترینها: کیک انجیر یکی از آن کیکهای میوهای است که انجیر نقش اصلی در تشکیل آن را دارد و به همین دلیل اغلب کاملا در ظاهر کیک مشخص میشود. برای کیک انجیر باید انجیرها را قاچ کرده و روی خمیر بگذارید تا کیکی با ظاهری زیبا داشته باشید. کیک انجیر هم با آرد معمولی و هم با آرد بادام به عنوان نسخهای بدون گلوتن درست میشود.
کیک انجیر با انجیر و سایر مواد درست میشود که در این میان انجیر نقش اصلی دارد. این کیک به شکلهای مختلفی درست میشود و گاهی آجیلهایی مثل گردو، بادام، پسته و ادویههایی مثل دارچین، جوز و میخک هم مواد این کیک را تشکیل میدهند. روی کیک هم گاهی با خامه زده، عسل، سس درست شده با انجیر و یا براق کننده شکری تزئین میشود. این کیک در اصل از آشپزی یونانی نشات میگیرد که بعدها دچار تغییر و تحولاتی شد.
این کیک میوهای به چندین شکل درست میشود. یک نوع کیک با آرد بادام درست میشود که بسیار مشهور است. این نوع برای کسانی که دچار حساسیت به گلوتن هستند، بسیار خوب است. همچنین به این روش شما یک کیک نرم و لطیف خواهید داشت. کیک انجیر معمولا به این شکل درست میشود که ابتدا خمیر در ظرف ریخته میشود، سپس انجیرهای برش زده و گاهی هم سالم روی خمیر چیده شده سپس در فر قرار داده میشود.
در کیک وارونه انجیر برعکس عمل میشود یعنی ابتدا انجیرها کف ظرف قرار میگیرند سپس خمیر روی آن ریخته میشود و موقع خروج از فر و خنک شدن کیک وارونه شده و سطح انجیری مشخص میشود. ما در زیر چند مدل کیک انجیر آوردهایم تا شما هرکدام را که مطابق میلتان بود، درست کنید.