کیک و شیرینی اموزش انواع شیرینی و دسر های فانتزی

Reyhanehghassemii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/14
ارسالی ها
1,912
امتیاز واکنش
1,416
امتیاز
467
‍ ‍ ‌‎ خب روش کار به این صورت هست که یک لایه ژله به رنگ دلخواه رو ریختم.در یخچال گذاشتم تا کمی خودش رو بگیره.خیلی مهمه که ژله بطور کامل سفت نشه‌.در حدی باشه که اگه لایه بعد رو بریزید باهم ترکیب نشن.بعد یک لایه ژله الوئه ورا با بستنی ریختم.


و بعد که کمی خودش رو گرفت باز یک لایه ژله معمولی.و بهمین ترتیب ادامه میدیم....اگه یک لایه خودش رو کامل بگیره و سفت بشه لایه بعد بهش نمیچسبه.برای ترکیب ژله الوئه ورا با بستنی باید یک بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه‌.بعد صبر کنید تا کاملا سرد بشه‌.بعد با یک لیوان بستنی وانیلی ترکیب کنید.ژله الوئه ورا خیلی حساس هست.اگر گرم باشه و با بستنی ترکیب بشه ،ژله بریده میشه
🥰😋💅🥨
 
  • پیشنهادات
  • Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #ژله_نوشابه_گازداربایخ

    نوشابه گاز دار:
    یک بسته ژله نوشابه💕نیم بسته ژله الوورا
    اول ژله الوورا رو بنماری کردم و نصف لیوان اب سرد بهش اضافه کردم و ریختم داخل جام ها و گذاشتم یخچال برای یخ ها نصف بسته الوورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم و ریختم داخل قالب یخ و گذاشتم یخچال وقتی بست به شکل یخ برش دادم برای کف نوشابه کمی ژله الوورا رو دودقیقه با همزن زدم و ریختم روی نوشابه درست کردن کف برای نوشابه ها ابتکار خودم بود امیدوارم خوشتون بیاد عالی و زیبا حتما امتحان کنید دوستای گلم گزینه خوبی برای مهمانی هاتون💕😘



    🥰🤩👏👏😋😋😋
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ▫️ پاناکوتا موزی نارگیلی

    مواد لازم:
    خامه صبحانه ۲۰۰گرم
    وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری
    شکر۱سوم پیمانه
    شکلات تلخ ۱۵۰گرم
    شیر۳پیمانه
    پودرژلاتین ۳قاشق غذاخوری
    دوعددموز له شده
    دوقاشق پود نارگیل

    🤩🥰😋😋🍮🍮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    طرزتهیه:
    ابتداپودرژلاتین رو روی نصف پیمانه شیرمیریزیم وبه صورت بن ماری حلش می کنیم بقیه شیروشکردرقابلمه میریزیم وروی شعله قرارمیدیم
    وهم می زنیم تاشکرحل بشه وخامه رو اضاف می کنیم ومرتب هم می زنیم تاموادباهم ترکیب بشه بعدژلاتین وموزهای له شده که من رنده ریزکردم به مواداضافه می کنیم ودر آخرپودر نارگیل و وانیل رو اضافه می کنیم بعد توی قالبها رو کمی چرب می کنیم ومواد پاناکوتا رو توش میریزیم وبه مدت چند ساعت توی یخچال میزاریم تا کاملا خودش رو بگیره مارمالاد توت فرنگی رو هم من چند تاتوت فرنگی رو رنده ریزکردم میتونید نگینی هم خرد کنید به مقدار لازم شکرروش میریزیم میتونید بزارید دوساعت بمونه بعد روی حرارت میزاریم مقداری هم آب روش میریزیم بزارین باشعله ملایم تا قوام بیاد در آخرچند قطره آبلیموی اضافه می کنیم مقدار ژلاتین هم بن ماری کنید و توش بریزین وقتی آماده وسرد شد روش بریزید

    🤩🥰😋😋
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #ژله_نیمرو
    سلام دوستای عزیزم من اومدم با یه ژله خوشگل و بامزه خودم کلی با دیدنش ذوق کردم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد نیمرو ها خیلی طبیعی شده بود نوشابه گازدار هم که جز ژله های سوپرایز محسوب میشه و طعم هر دو ژله هم عالی بود


    ژله نیمرو:یک بسته ژله پرتقال💕یک بسته ژله الوورا💕بستنی وانیلی💕قالب یخ


    همونطور که دیدید اول ژله پرتقال رو با یک لیوان ابجوش به روش بنماری حل کردم و دوقاشق بستنی بهش اضافه کردم و ریختم داخل قالب یخ گرد و گذاشتم یخچال قالب هم یکم چرب کردم یک بسته ژله الوورا رو به همون روش بنماری کردم و یک بستنی لیوانی کامل بهش اضافه کردمو ریختم توی سینی و گذاشتم یخچال بعد ژله پرتقال رو از قالب دراوردم و به عنوان زرده تخم مرغ گذاشتم روی ژله بستنی و به شکل نیمرو برش دادم



    🥰🤩👏👏😋😋😋۸
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌ ‌ ‌ #بیسکوییت_رزت_کره_ای
    @shirini100
    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

    این کوکی خوشمزه رو برای عصرانه با چایی یا قهوه میل کنید. بافت نرمش عالیه و تو دهن آب میشه.
    کره 175 گرم نرم شده و هم دما با محیط
    پودر شکر 40 گرم
    عصاره وانیل یک چهارم ق چ
    آرد الک شده 175 گرم
    آرد نشاسته ذرت 40 گرم

    کره و پودر شکر را با هم زن زده تا کرم رنگ و پوک شود. وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید. آرد و نشاسته ذرت را الک کرده و به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. خمیر آماده شده را در قیف ریخته و با ماسوره ستاره درشت در سینی فرکه کاغذ روغنی انداخته اید به شکل گل رزقالب بزنید. برای اینکه خمیر بهتر شکل خود را حفظ کند به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. کوکی ها را به مدت 12 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شود در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قراردهید.
    دستور اختصاصی
    بزرگترین کانال تخصصی شیرینی پزی در تلگرام
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌ ❤️درخواستى: ژله ويتريتى😍😍😍🤗🤗🤗👇👇👇
    #ژله_ویترینی

    برای درست کردن این ژله خوشگل و خوشمزه اول یک لایه نازک آلوورا کج ریختم داخل قالب وقتی نیم بند شد توت فرنگی ها را چیدم ودوباره تا روی آنها بصورت کج آلوورا ریختم وقتی نیم بند شد قالب را صاف کرده کرم شیر را روش ریختم و روی آن ژله توت فرنگی و باز کرم شیر
    تنها نکته اینه که باید دقت کنید آلوورا تمام فضای بین توت فرنگی ها رو پر کنه
    برای کرم شیر هم سه پ شیر با دو پ سرخالی شکر و کمی وانیل میگذاریم روی حرارت تا شکر حل شود ولی شیر به جوش نیاد 3 ق سوپ خوری ژلاتین با یک پ اب سرد میگذاریم روی بخار کتری وقتی کامل حل شد به شیر اضافه میکنیم وقتی مواد خنک شد 200گرم خامه میزنیم و درقالب میریزیم و بعد دریخچال میگذاریم
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌ ‍ ‍ #شیرینی_پفک_نارگیلی
    @shirini100
    شکر 1 و نیم لیوان
    پودر نارگیل 2 لیوان
    سفیده تخم مرغ 5 عدد بزرگ
    پودر هل 1 قاشق چایخوری
    وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری
    اول سفیده های تخم مرغ را 15 دقیقه به فریزر منتقل کنید تا سرد شوند. بعد با دور کند هم زن بزنید به صورت دورانی سپس موقعی که حباب زد با دور تند هم زن بزنید تا موقعی که از ظرف نریزد بعد پودر نارگیل و پودر هل و وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و به مواد کم کم اضافه کنید و با دور کند هم زن بزنید. کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بعد با فاصله از مواد روی سینی قرار دهید. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 150 درجه که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار دهید. شیرینی ها را سه ساعت در فر بگذارید بماند سپس 1 ساعت با سینی داخل یخچال بگذارید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #پفکی_گردویی_



    زرده تخم مرغ. 1کیلو

    خاکه قند. 1500 گرم

    گردو خورد شده نگینی 1500 گرم

    زعفران غلیظ ووانیل مقداری.

    ارد برنج واسه این دستور 50 گرم

    طرز تهیه.

    ابتدا زرده وخاکه قندووانیل را داخل همزن ریخته 20 دقیقه بادنده دو بزنه تارنگش کرمی بشه یعنی کاملا شکرش اب بشه که بعدا ول نکنه خودشو یا پخش نشه بعد گردو وزعفران رااضافه میکنیم وبادست قاطی میکنیم وقیف میزنیم وداخل فر با درجه 130میندازیم برای سرپاموندن شیرینیمون یه کم ارد برنج هم میتونیم بزنیم دقت کنین حتما روی کاغذ بزنین شرط پخته شدنش هم راحت کنده شدن ازروی کاغذ هست پفکی ماندگاری زیادی نداره کم بزنین ودر یخچال دریک ظرف دربسته نگهداری کنین.
    اونایی که به بوی تخم مرغ حساسن وانیل این مشکل را برطرف میکنه.
    هرچه بیشتر هم بخوره بهتر درمیاد.
    گردو را زیاد له نکنین نگینی باشه که زیر دندون معلوم بشه.
    یه راه دیگه واسه زدن این شیرینی هست اونم اینکه زرده وخاکه قند را مثل نارگیلی وگردویی داغ بزنین روی شعله پایین وتا سرد شدن ان صبر کنین بعد قیف بزنین .هم میتونین گردو راقاطیش کنین قیف بزنین وهم میتونین بعداز قیف زدن روش بزارین گردو را
    این شیرینی بیشتر واسه عید زده میشه ولی اون دسته از عزیزان که زرده اضافی خونه داشته باشن میتونن با درست کردن این شیرینی از شر زرده راحت بشن.این شیرینی فوق العاده خوشمزه وپرکالری وگران هستش.
    نکات.
    1.این دستور پرمایه هستش گردو را تا یک کیلو میتونید کاهش دهید البته واس خونگی همون مقدار خوبه.
    2.ارد برنج واسه سرپانگه داشتن این شیرینی خوبه هیچ تاثیری روی پایین اوردن کیفیت ندارد.
    3.اگه بعداز قیف زدن متوجه شدین خیلی پهن شده وشل شده علتش کم هم زده شدنشه از 20 دقیقه کمتر نباشه.
    4.اگه زعفران خواستین اضافه کنین حتما غلیظ باشه که باعث شل شدنش نشه وحتی میتونید نزنید.
    نوش جانتان😋
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌#تسمه_ای_
    موادلازم.

    اردبرنج. 3 کیلوگرم

    اردسفید. 2 کیلو گرم

    ارد ذرت. 1 کیلوگرم

    روغن جامدقنادی 2500 گرم

    پودرنارگیل چرب. 2 کیلو گرم

    خاکه قند یاشکر. 2400 گرم

    تخم مرغ. 40 عدد

    روغن مایع. 500گرم

    شیر (ترجیحا ولرم ) 3 کیلو گرم

    وانیل.یا هل 1 قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر. 2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه .

    ابتدا روغن جامد واردها یا میریزیم داخل همزن تاخوب پوک وسفید کنه هرچه بیشتر بهتر .تهش را درمیاریم یعنی خوب زیرورو میکنیم تا جای قاطی نشده ای نداشته باشه(کاملا سفیدونرم ) بعد پودر نارگیل ترجیحا پرچرب وبکینگ پودر ووانیل را به موادمون می افزاییم وبه همزدن ادامه میدیم نباید کوچیکترین گلوله ای داشته باشه
    بعدش روغن مایع را اضافه میکنیم وباز دستگاه راروشن میکنیم ودرین مدت در ظرف بزرگتری شکر وتخم مرغ وشیر را با مفتول هم میزنیم تاشکر اب بشه بعد مخلوط اردوروغن ....را به ظرف بزرگتر انتقال میدیم وهم میزنیم درحدقاطی شدن تقریبا ابکی باشه بهتره زیاد هم نزنیم که خمیرمون سفت وتسمه میشه وخورد میشه وتسمه کشیدنش خیلی سخت میشه تسمه راداخل دیس گذاشته وازخمیرمون داخلش میریزیم وبا کاردک یا پالت یا پاک کن صافش میکنیم بحدی که داخل تسمه به صورت یکنواخت پربشه واضافه های خمیررا بر میداریم پودر نارگیل یا کنجد یا پسته به سلیقه خودمون روش میریزیم وبا تکان دادن دیس همه جای خمیررا اغشته میکنیم بعد از تمام شدن خمیر داخل فر بادرجه حرارت 250 قرارمیدیم به مدت حدودا 10 دقیقه چون درجه فرها فرق داره حواستون باشه نسوزه بعداز رنگ اومدن وپختن از فردراورده وبعد از خنک شدن وسطش مربا میزنیم وجفت میکنیم وروکاری کرده به سلیقه خود ودر انتها نوش جان مینماییم
    نکته ها.
    1 روغن باید روغن صاف وجامد قنادی باشه
    2. بجای شیر ،گلاب واب هم میتونین بزنین
    3. نارگیلش را تاکید میکنم پرچرب باشه.
    4. زیاد هم نزنین که واقعا اذیت میکنه.
    5. داخل فرزیاد نمونه که تردو شکننده میشه وجفت کردنی میشکنه.
    6. واسه روکاریش ژله زدن لازم نیست باشکلات میتونین مزیین کنین خیلی هم عالی میشه.
    نوش جونتون
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    588
    بالا