دستور پخت انواع سالاد

_oxygen

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/04/27
ارسالی ها
967
امتیاز واکنش
3,361
امتیاز
481
در یک کاسه پنیر فتا و ماست را مخلوط کنید و با استفاده از چنگال آنها را به صورت پوره در آورید. ریحان و سیر با نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و برای 8 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.


در یک ماهی تابه 8 فنجان آب نمک ملایم بریزد و بگذارید روی اجاق تا داغ شود، سپس لوبیا سبز و سویا را به آن اضافه کنید، حرارت را کاهش دهید، تا وقتی که پخته شوند و یا در حدود 6 تا 8 دقیقه آنها را بپزید، سپس خشک کنید بگذارید تا خنک شود. سس را آماده کنید.



به مخلوط دانه ها گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و نم نم نصف سس را به روی آن بریزید، هم بزنید تا مزه دار شود، 8 دقیقه سرد کنید.


مخلوط پنیر را روی آن ریخته و برشهای نان را هم روی بشقاب ها بگذارید، باقیمانده سس را به آن اضافه کنید.

سس بالزامیک : در یک مخلوط کن 4/1 فنجان روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، 2 قاشق غذا خوری سرکه قرمز، 4/1 فنجان ریحان خرد شده را مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل هم به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید.
 
  • پیشنهادات
  • _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481
    سالاد ماکارونی
    سالاد ماکارونی,طرز تهیه سالاد ماکارونی




    مواد مورد نیاز سالاد ماکارونی:


    تخم مرغ 3 عدد
    خیار شور300 گرم
    کالباس300 گرم
    پیازچه خرد شده1 استکان
    ماکارونی حلقه اینصف پاکت
    جعفری خرد کرده1 قاشق سوپخوری
    سس مایونز 1 شیشه
    نمک و فلفلبه مقدار لازم
    هویج2 عدد
    گوجه فرنگی3 عدد

    طرز تهیه سالاد ماکارونی:


    تخم مرغ ها را بجوشانید. ماکارونی ها را در آب و نمک بپزید . هویج را بپزید . همه مواد را کاملاٌ ریز و با هم مخلوط کنید و سس و نمک و فلفل را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید . به جای کالباس می توانید از سیـنه مرغ هم استفاده کنید . در این صورت سیـنه را با 3 برگ بو و یک عدد پیاز کاملاٌ بپزید و بعد خرد کنید و در سالاد بریزید .
     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481
    سالاد المانی








    نشاسته۵/۲لیوان
    شیر۳ کیلو
    هل و گلابمقداری
    شکر۵/۲لیوان
    کره






    طرز تهیه:




    نشاسته را با مقداری آب یعنی به اندازه ایکه نشاسته حل بشود بعد داخل شیر ریخته و میگذاریم سرچراغ مرتب هم میزنیم تا جوش بیاید وقتی جوش آمد کره را ریخته و شکر به آن اضافه میکنیم و میگذاریم بجوشد و مرتب هم میزنیم آخرسر گلاب و هل سائیده رااضافه کرده تا به صورت فرنی غلیظ در آید یعنی وقتی میکشیم با ملاقه درقه ملاقه کمی بماند آنوقت حاضر است و در ظرف میریزیم


    منبع : ash.ksabz.net
     
    آخرین ویرایش:

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481
    سالاد نیس / سالاد فرانسوی



    تهیه سالاد نیس , تزیین سالاد









    سالاد نیس یا نیسوآز یک سالاد فرانسوی که در بندر نیس بیشتر رایج است.





    ماهي شور100 گرم
    لوبيا سبز پخته شده150 گرم
    زيتون سياه60 گرم
    مرغ پخته100 گرم
    كاهو خرد شده100 گرم
    كنسرو تن ماهييك قوطي
    تخم‌مرغ پختهيك عدد
    پياز نگيني شدهيك عدد
    گوجه‌فرنگي چهار قاچيك عدد
    فلفل سبز تند ساطوريدو عدد
    ليموترشدو عدد
    سيب‌زميني پختهيك عدد
    روغن‌زيتونيك قاشق غذاخوري
    سركهدو قاشق غذاخوري
    نمك و فلفلبه ميزان لازم











    مواد لازم : براي دو نفر




    طرز تهیه

    ماهي شور را بخارپز كرده پوست و استخوان آن را بگيريد و با چنگال خرد كنيد، كنسرو تن ماهي را بازكرده و روغن آن را خالي كنيد. كنسرو تن ماهي، لوبياسبز، پياز، سيب‌زميني، سينه‌مرغ و فلفل‌سبز را در كاسه‌اي بريزيد. روغن‌زيتون، سركه و آبليمو را روي مواد ريخته، به آنها نمك و فلفل بپاشيد. سپس در ظرف مورد نظر، سالاد كاهو و موادي را كه آماده كرده‌ايد به صورت كوپه‌اي درآوريد و با ماهي‌شور، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگي و زيتون‌سياه، سالاد را تزئين كنيد.


    منبع : groohashpazi
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481
    سالاد سبز

    مواد لازم :


    سيب‌ زميني پخته و نگيني خردشده500 گرم
    نخود فرنگی پخته500 گرم
    ماست چكيدهدو پيمانه
    شويد ريزشدهيك پيمانه
    نمك و فلفلبه ميزان لازم


    طرز تهيه:
    سيب‌زميني‌هاي پخته را با نخودفرنگي مخلوط كرده و بعد ماست و شويد، نمك و فلفل را اضافه كنيد و پس از مخلوط كردن در يك ظرف مناسب ريخته با شويد تزئين كرده و در يخچال نگهداري كنيد.

    منبع sooran.com
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481

    سالاد کینوا مکزیکی​


    منبع ایران کوک





    سالاد کینوا مکزیکی




      • زمان آماده سازی
      • 15 دقیقه
      • زمان پخت
      • 20 دقیقه
      • برای
      • 5 یا 6 نفر
      • برای سالاد:
      • کینوا 1 پیمانه
      • آب 2 پیمانه
      • ذرت شیرین 1 پیمانه
      • لوبیای سیاه 1 پیمانه
      • گوجه گیلاسی 1 پیمانه
      • پیاز قرمز 1/4 پیمانه
      • آووکادو 2 عدد
      • برای چاشنی:
      • روغن زیتون 1/3 پیمانه
      • گشنیز 1/4 پیمانه
      • سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
      • آب لیمو 1/2 پیمانه
      • زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
      • پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
      • پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
      • عسل 1/2 قاشق چایخوری
      • پاپریکا 1 پنس
      • نمک 1/8 قاشق چای خوری









    اطلاعات مواد مغذی​



    • 307 کالری

    • 7 گرم چربی

    • 35 گرم کربوهیدرات

    • 8 گرم فیبر

    • 9 گرم پروتئین
     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481
    سالاد کینوا مکزیکی یک سالاد خوشمزه، مقوی، گیاهی و بدون گلوتن است. این سالاد کاملاً گیاهی یک گزینه خوب برای گیاه خواران هست. سالاد کینوا مکزیکی خیلی سریع تهیه میشه. اگه دوست دارین بدونین کینوا چیه که این قدر این سالاد رو پر خاصیت کرده باید بگم که کینوا در واقع یه پروتئین کامل هست به این معنی که حدود 9 آمینواسید ضروری وجود دارن که بدن ما نمی تونه اون ها رو تولید کنه و یک پروتئین کامل، مثل کینوا، پروتئینی هست که این 9 آمینواسید ضروری رو به نسبت های مساوی در خودش داره. در مطلب طرز تهیه سالاد کینوامی تونین اطلاعات بیشتری در مورد این ماده پر خاصیت به دست بیارین. علاوه بر این در این سالاد لوبیا سیاه نیز وجود داره که منبعی غنی از فیبر، پروتئین، املاح و ویتامین هایی مث ویتامین A، کلسیم، آهن و منگنز هست. همچنین از ابتلا به بیماری هایی مثل سرطان، بیماری های قلبی و گوارشی هم پیشگیری میکنه. پس علاوه بر گیاه خواران سالاد کینوا مکزیکی یه وعده غذایی سالم برای همه هست.


    ادامه...
     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481

    مرحله اول: پخت کینوا​


    برای درست کردن سالاد کینوا مکزیکی، ابتدا در یک ماهیتابه متوسط، یک پیمانه کینوا را به همراه دو پیمانه آب بریزید و شعله گاز را روشن کنید و اجازه دهید آب جوش بزند. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای 20 دقیقه یا تا زمانی که تمام آب جذب کینوا شود بجوشد.
    پس از پخته شدن کینوا، آن ها را داخل یک ظرف مناسب پخش کنید و اجازه دهید برای 2 ساعت در یخچال بماند تا خنک شوند



    مرحله دوم: درست کردن چاشنی سالاد​


    برای درست کردن چاشنی سالاد، می توانید یک شیشه مربا یا سس که دیگر استفاده نمی کنید را به کار ببرید. پس روغن زیتون، گشنیز تازه و ریز خرد شده، سرکه سیب، آب لیموی تازه،زیره سبز، پودر فلفل قرمز، پودر سیر، عسل، پاپریکا و نمک را داخل شیشه مربا بریزید و در آن را محک ببندید و تا زمانی که مواد به خوبی با هم ترکیب شوند شیشه را تکان دهید.





    چاشنی سالاد مکزیکی








    مرحله سوم: درست کردن سالاد​


    برای درست کردن سالاد کینوا مکزیکی، ابتدا یک کاسه بزرگ را بردارید. سپس کینوای پخته شده، ذرت شیرین پخته شده یا کنسروی، لوبیای سیاه پخته شده یا کنسروی، گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز قرمز ریز خرد شده را داخل کاسه بریزید و تا زمانی که تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند مخلوط کنید. سپس چاشنی که در مرحله قبل درست کردید را روی مواد بریزید و مجدداً مخلوط کنید.





    مواد اولیه سالاد مکزیکی






    مرحله چهارم: سرو سالاد کینوا مکزیکی​


    آووکادو ها برای سرو سالاد هستند. بنابرین ابتدا آن ها را از وسط برش طولی بزنید. سپس پوست آن ها را بکنید و هسته آن ها را نیز خارج کنید و در کنار سالاد میل کنید.




    نوش جان






    نکات کلیدی تهیه سالاد کینوا مکزیکی​


    – اندازه مواد اولیه که در دستور سالاد کینوا مکزیکی آمده است، تقریبی هستند. در صورت تمایل می توانید مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481
    سالاد برنج



    منبع ایران کوک
    سالاد برنج




      • زمان آماده سازی
      • 20 دقیقه
      • زمان پخت
      • 30 دقیقه
      • برای
      • 8 نفر
      • آب 2 لیوان
      • برنج 1 لیوان
      • تخم مرغ 6 عدد
      • نخود فرنگی پخته 2 لیوان
      • کرفس خرد شده 3/4 لیوان
      • پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
      • فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
      • سس مایونز 3/4 لیوان
      • سس خردل 1 قاشق چایخوری
      • آب لیمو 1 قاشق
      • ترشی فلفل خرد شده 1/4 لیوان
      • تن ماهی جوشانده 1 قوطی
      • شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
      • نمک 1 قاشق چایخوری
      • فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری

    طرز تهیه: آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.



    نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.



    در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    599
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,309
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    170
    پاسخ ها
    38
    بازدیدها
    349
    بالا