کیک و شیرینی اموزش انواع شیرینی و دسر های فانتزی

Reyhanehghassemii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/14
ارسالی ها
1,912
امتیاز واکنش
1,416
امتیاز
467
دستور پخت ایزومالت یاهمون ابنبات
یاکاسه شکری
400گرم شکر
160گرم آب
90گرم گلوکز
💖💖💖💖💖💖
مـــــوادراهم بزنید تاکامــــلأ مخلوط شود
سپــــــس روی حرارت قـــــــراردهیـــد
تابه درجــــــــه ی۱۵۰ درجــــــه ی سانتیگراد برسد....
دوستانیکه دماسنج مایعات ندارند میتوانند نوک قاشق را به مواد بزنند وروی بشقاب بکشند اگرمثل نبات سریع سفت شداوکی است ویااینکه منظوراز۱۵۰ درجه ی سانتیگراداینکه
دستورتون ابکی نباشه یعنی انقدربزارین بجوشه که مثل شیره ای شد دستورتون اماده س
اون لحظه میتوانید رنگ مورددلخواه خودرا اضافه کنید
💖💖💖💖💖💖
آبنبات یاایزومالت را روی بادکنک هایی که ازقبل بااب سرد پرکردین وداخل لیوان قراردادین بریزین تا فرم بگیرد
.......
نکتــــــــه ی مهــــــــــــــــــم؟
بادکنک هارا کاملا بااب پــــــــرکنین تاهیچ گونه هوایی نداشته باشد
💖💖💖💖💖💖
اصلا هم سخت نیست باحوصله بدون هیچ عجله ای وباصبر انجام بدین ان شالله که به نحواحسن درست کنین وکارکنین
خداپشت وپناه تک تک شماها
برگرفته از پیج رضا شکاری
 
  • پیشنهادات
  • Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‍ شیرینی برنجی

    ‍ آرد برنج 1 و 1/2 لیوان .
    پودر قند 3/4 لیوان .
    تخم مرغ 1 عدد .
    گلاب 1/4 لیوان
    روغن جامد یا روغن کرمانشاهی یا کره 3/4 لیوان
    تخم خرفه مقداری برای تزیین



    طرز تهیه : زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، پودر قند را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس زرده تخم مرغ و روغن جامد را به پودر قند اضافه و مخلوط کنید ( روغن را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کناری قرار دهید تا روغن سرد شود سپس اضافه کنید ).



    گلاب و آرد برنج را به مایه شیرینی اضافه و خوب مخلوط کنید ، سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) سپس سفیده های تخم مرغ را به مایه شیرینی اضافه کنید و آرام مخلوط نمایید تا یکدست شود.



    روی کاسه را بپوشانید و 24 ساعت خمیر را داخل یخچال استراحت دهید ، پس از این مدت زمان خمیر را از یخچال خارج کنید ، تکه های کوچکی از خمیر بردارید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید.

    داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله داخل سینی بچینید ، روی شیرینی ها با مهر مخصوص شیرینی یا ابزار طرح بزنید و تخم خرفه بپاشید و در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ( بدلیل تفاوت دمای فرها پس از 20 دقیقه شیرینی را چک کنید ).

    نکته ها : بدلیل اینکه انواع آرد برنج در جذب رطوبت متفاوت هستند ممکن است آرد کمتر یا بیشتری نیاز باشد ، تا حدی آرد اضافه کنید که بتوانید با دست به خمیر شکل دهید ، گلاب بیش از اندازه اضافه نکنید چون شیرینی خشک میشود.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‍ مواد لازم برای تهیه راحت الحلقوم
    نشاسته :•: یک فنجان
    شکر :•: ۵/۱ فنجان
    جوهر لیمو :•: یک چهارم قاشق چایخوری
    آب :•: ۳ فنجان
    پودر نارگیل :•: نصف فنجان
    پودر پسته :•: یک قاشق سوپخوری

    برای تهیه راحت الحلقوم ابتدا نشاسته را در ۲ فنجان آب سرد حل کرده ، می گذاریم ته نشین شود. سپس آب روی آن را بر می داریم و بقیه را در قابلمه می ریزیم.
    ۳ فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
    مرتب آن را به هم می زنیم تا مایع بپزد، طوریکه از دیواره ی قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد.
    در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحقوم را روی آن می ریزیم و بقیه پودر نارگیل را روی مایع می ریزیم .
    سپس با دست آن را در کف قالب پهن می کنیم و می گذاریم تا کاملاً خنک شود. سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برش ها را در بقیه پودر نارگیل می غلتانیم .
    راحت الحلقوم ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر پسته می پاشیم. در صورت تمایل می توانید به جای پودر نارگیل از آرد استفاده کنید.
    برای معطر کردن راحت الحقوم می توانید از کمی گلاب استفاده کنید. برای رنگی کردن راحت الحلقوم می توانید از زعفران و یا رنگ های غذایی مجاز دیگر استفاده نمایید.
    در عید نوروز با مناسب ها و اعیاد دیگر می توانید مقداری راحت الحلقوم و مسقطی شیرازی تهیه نمایید و به عنوان شیرینی خانگی برای مهمانان خود سرو نمایید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‍ ‍ #نان_کنجدی

    @shirini100
    آب 200 میلی ایتر
    پودر شکر 80 گرم
    خمیرمایه 8 گرم
    آرد حدود 3 پیمانه
    نمک یک چهارم ق م
    تخم مرغ یک عدد
    روغن مایع 40 گرم
    زنجبیل 1 ق غ
    برای رومال
    تخم مرغ 1 عدد
    کنجد سفید و سیاه برای رویه
    ابتدا آب را روی حرارت کمی گرم کرده و یک قاشق از پودر شکر را داخل آن حل کنید بعد از کنترل دمای آب خمیر مایع را روی سطح آب بپاشید و آرام مخلوط کنید تا خمیر مایع خشک نمانده و خیس شود دمای آب باید طوری باشد که دست را نسوزاند و بیشتر به سردی بزند. خمیر مایع را کنار گذاشته و صبر کنید تا عمل بیاید. تمام مواد به جز آرد را با هم مخلوط کرده و خمیر مایع عمل آمده را اضافه کنید آرد را به تدریج اضافه کرده و بعد از جمع شدن خمیر چسبندگی آن را روی سطح آرد پاشی شده گرفته و دو سه ضربه به خمیر زده خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده و سطح آن را روغن بمالید. روی آن را با پارچه نخی پوشانده و صبر کنید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از به عمل آمدن آن پف خمیر را گرفته و به 7 قسمت تقسیم کرده هر کدام را در کف دست گرد کرده و با قامو روی آن تخم مرغ مالیده و بعد روی آن کنجد پاشیده ودر سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مجدد 20 دقیقه روی آن را پوشانده و سپس در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده تا روی آن طلایی شود.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌ #بامیه_با_عسل
    آرد 350 گرم یا 3 پیمانه
    بیکینگ پودر 1 ق م
    آب 600 میلی لیتر یا دو و نیم پیمانه
    نمک یک چهارم ق م
    شکر قهوه ای 45 گرم 3 ق غ تیره و نرم
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    روغن برای سرخ کردن
    عسل به میزان لازم

    آرد و بیکینگ پودر را در کاسه ای الک کنید و آب را در قابلمه ای کوچک به جوش آورید سپس نمک و شکر قهوه ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود. سپس از روی حرارت بردازید و مخلوط آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک دست شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی و در حال هم زدن اضافه کنید تا مخلوط براق و یک دستی به دست آید. این مایه را در قیف ریخته و به صورت بامیه های بلند 10 سانتی در روغن فراوان سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس روی آن عسب ریخته و گرم سرو کنید.
    اگر مایه شما سفت بود می توانید یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.
    از پودر قند و هل نیز به جای عسل می توانید استفاده کنید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‍ ‍ #شیرینی_لطیفه

    @shirini100
    تخم مرغ 4 عدد
    آرد نشاسته گندم 65 گرم
    آرد گندم 60 گرم
    بیکینگ پودر 1 ق چ
    وانیل نصف ق چ
    شکر 80 گرم
    کرم تارتار نصف ق چ
    خامه فرم گرفته 2 پیمانه
    ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. آرد نشاسته گندم و آرد گندم را به همراه بیکینگ پودر و وانیل 3 بار الک کنید. در دو سینی فر کاغذ انداخته و چرب کنید. فر را در دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. شکر را داخل زرده تخم مرغ ریخته هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. حال پره های هم زن را بشویید و سفیده تخم مرغ را بزنید بعد از این که کمی پف کرد کرم تار تار ا داخل آن ریخته و بزنید وقتی پنبه ای شکل شد پودر شکر را آرام آرام داخل سفیده بریزید و خوب هم بزنید سفیده را با زرده مخلوط کنید و به حالت دورانی کمی هم بزنید. آرد را داخل مایه الک کنید و با دقت و به حالت دورانی هم بزنید تا آرد کاملا با مایه مخلوط شود. سپس آن را داخل قیف ریخته سپس بهداندازه یک گردو داخل سینی قیف بزنید و روی آن را پودر قند الک کنید. کمی پودر پسته هم بپاشید. در فر که از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه آن را بگذارید. سپس از فر در آورده بعد از خنک شدن با کمک قیف روی یکی از آنها خامه زده و شیرینیها را جفت کنید. کمی خلال پسته روی خامه پاشیده و آن را در کپسول (کاغذهای مخصوص شیرینی) قرار دهید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #شیرینی_کشمشی

    شیرینی مورد علاقه ی خودم😍🍪
    آرد 200 گرم
    کشمش 100 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    پودر شکر 150 گرم
    کره یا روغن جامد 150 گرم
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    پودر پسته برای تزئین
    بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
    کره را بیرون از یخچال میگذاریم تا نرم شود. آن را با پودر شکر و وانیل با هم زن میزنیم تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با لیسک یا قاشق هم میزنیم. در آخر کشمش را اضافه میکنیم. کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کرده و از مایه شیرینی با قیف به اندازه ی گردو و با فاصله میگذاریم با دمای 150 تا 160 به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر طبقه وسط قرار میدهیم
    ‍ ‍ #مسقطی

    نشاسته گل 100 گرم
    آب 5 پیمانه
    شکر 200 گرم
    کره 50 گرم
    زعفران دم کرده دو تا سه قاشق سوپخوری
    گلاب یک چهارم پیمانه
    خلال بادام حدود50 گرم
    پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
    پودر پسته و نارگیل به مقدار لازم (جهت تزیین)



    نشاسته گل را با 5 پیمانه آب سرد مخلوط کرده و از صافی رد کنید سپس مواد را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا مواد غلیظ شود. پس از غلیظ شدن شکر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. برای غلیظ شدن بیشتر مسقطی باید مواد مرتب هم زده شود حدود 2 ساعت طول می کشد تا مواد کاملاً غلیظ شود. هل ، زعفران و گلاب را نیز اضافه کرده و مرتب هم بزنید در آخر کره و خلال بادام را نیز اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا غلظت مواد به حدی برسد که مواد از ظرف جدا شود و کاملاً غلیظ وکش دار شود. مسقطی آماده را می توانید داخل قالب باقلوا چرب بریزید و پس از خنک شدن به شکل لوزی برش زده و با پودر پسته تزیین کنید یا اینکه مانند شکل، قالب سلیکون را چرب کرده و مواد را داخل قالب ریخته و پس از خنک شدن از قالب جدا کرده و داخل پودر پسته یا نارگیل بغلطانید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‍ مواد لازم برای تهیه راحت الحلقوم
    نشاسته :•: یک فنجان
    شکر :•: ۵/۱ فنجان
    جوهر لیمو :•: یک چهارم قاشق چایخوری
    آب :•: ۳ فنجان
    پودر نارگیل :•: نصف فنجان
    پودر پسته :•: یک قاشق سوپخوری

    برای تهیه راحت الحلقوم ابتدا نشاسته را در ۲ فنجان آب سرد حل کرده ، می گذاریم ته نشین شود. سپس آب روی آن را بر می داریم و بقیه را در قابلمه می ریزیم.
    ۳ فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
    مرتب آن را به هم می زنیم تا مایع بپزد، طوریکه از دیواره ی قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد.
    در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحقوم را روی آن می ریزیم و بقیه پودر نارگیل را روی مایع می ریزیم .
    سپس با دست آن را در کف قالب پهن می کنیم و می گذاریم تا کاملاً خنک شود. سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برش ها را در بقیه پودر نارگیل می غلتانیم .
    راحت الحلقوم ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر پسته می پاشیم. در صورت تمایل می توانید به جای پودر نارگیل از آرد استفاده کنید.
    برای معطر کردن راحت الحقوم می توانید از کمی گلاب استفاده کنید. برای رنگی کردن راحت الحلقوم می توانید از زعفران و یا رنگ های غذایی مجاز دیگر استفاده نمایید.
    در عید نوروز با مناسب ها و اعیاد دیگر می توانید مقداری راحت الحلقوم و مسقطی شیرازی تهیه نمایید و به عنوان شیرینی خانگی برای مهمانان خود سرو نمایید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    .
    خیلی در مورد مشکلاتی که بعد پخت ایجاد میشه دایرکت میدین.در کنار ادامه نکات کیکهای تولد گاهی هم به این اشکالات رایج بپردازیم.
    اگر استقبال خوب باشه قطعا ادامه پیدا میکنه.
    .
    ❌چرا کیک بعد پخت سفت شده؟

    1-فر زیادی داغ بوده یا زمان طولانی برای گرم شدنش صرف شده!

    2-آردتون خیلی سنگین بوده هواگیری نشده(یعنی 3بار الک نشده)یا اینکه جوش شیرین و بیکینگ پودر به آرد اضافه نشده و آرد رو سبک نکرده. ❌کیک خوشرنگ نیست و خیلی تیره و تار شده!

    1-آرد به شدت نامرغوب بوده!

    2-آرد،بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی کهنه بودن.

    3-ظرفتون فلزی بوده و برای بار اول استفاده میشده. ❌کیکم چسبندست انگار که نم داره !

    1-آرد کم کم به سفیده اضافه نشده و قبلش هواگیری نکردید(3بار الک کردن). 2-مایعات داخل کیک زیاد بوده یا آردتون زیادی سبک بوده! ❌کیک به قالب چسبیده به سختی جدا میشه؟

    1-قالب رو آرد پاشی و بعدش چرب نکردید.

    2-کیک بعد از پخت یا خیلی زود از قالب خارج شده یا خیلی دیر(نیم ساعت باید بمونه تا سرد بشه بعد جداش کنید)

    3-کیک هنوز داخلش خامه و خوب نپخته(به دلیل دمای بالا فقط روی کیک پخته شده! ❌کیک خرد میشه

    1-مقدار چربی یا شکر خیلی کم بوده!(این جور مواقع مایه کیک خیلی خیلی غلیظ و سفته)

    2-زیادی مواد کیک رو هم زدید اونم در مراحل آخر اونم به صورت غیر دورانی.

    3-کیک رو داغ داغ از قالب جدا کردید.

    4-شکر یا بیکینگ پودرتون زیاد بوده. ❌مواد کیک از قالب بیرون زده

    1)بیش از 2سوم قالب رو پر کزدید.

    2)بیش از حد بیکینگ پودر ،مخمر یا جوش شیرین ریختید.

    3)قالبتون کوچیک بوده.

    4)اگر از ماست استفاده کردید ترش بوده!

    داخل کیک قسمتای چسبناک وجود داره!

    1)مایعات زیاد بودن یا اینکه مواد رو خوب مخلوط نکردید مثلا آرد رو یک دفعه یا 2باره ریختید و خوب هم نزدید
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    دستورسس فرانسوی یاهمون براق
    500گرم اب
    100گرم ڗلاتین
    مـــــــرحله ی دوم.... 300گرم شکر
    300گرم گلوکز
    150گرم اب
    200گرم خامه صبحانه
    300گرم شکلات ایدین یابرکولاد
    رنگ دلخواه ڗله ای چندقطره
    💖💖💖💖💖💖
    برای تهیه سس براق فرانسوی بایدیک روزقبل ازروزتحویل یاسرو کیک دست بکارشوید.
    ابتدا پودرڗلاتین با 500گرم اب راداخل یک ظرف فلزی ریخته وبه روش بن ماری، روی بخاراب به مدت(" بیـــــسـت")دقیقه حرارت دهید تاڗلاتین کاملا حل شود..
    بعدظرف راازروی حرارت بردارین تاکمی ازحرارت بیفتد
    ظرف وقتی کمی خنک شد،ان را به مدت یک روز داخل یخچال قراردهید،،،
    فردای ان روز،
    شکر،گلوکز،و150گرم اب راباهم مخلوط کرده روی شعله قراردهیـــــــد،
    نکتــــــــه مهـــــــــــم....
    موادبایدداغ شوند پس وقتی دورظرف حبابهای ریزدیدید یعنی قبل ازاینکه موادشروع به جوشیدن کنند،ظرف راازروی شعله بردارید....بعد
    شکلات راخردکرده، داخل مخلوط بریزیدتااب شوند،
    دراین مرحله خامه صبحانه رااضافه کرده وچندقطره ازرنگ خوراکی موردنظرخودراداخل دستوربریزید باهمزن برقی به مدت دو دقیقه هم بزنیدتایک دست صاف شود....
    بعدحدود100گرم ازترکیب ژلاتینی که روزقبل اماده کردید را خردکرده وداخل مخلوط بریزید وبه ارامی هم بزنیدتاهواداخل مواد نشود وڗلاتین درموادحل شود.....
    بعدسس اماده شده راازصافی عبوردهیدتاکاملا یک دست شود.....
    برای تزیین کیک باسس براق ابتدا کیک راباخامه فرم گرفته کاور روکش کنیدوان رابه مدت 2ساعت داخل فریزر قراردهیدتا سطح کیک کاملا منجمد شود،،،
    سپس کیک راازفریزر بیرون اورده وسس راروی ان ریخته وکاملا صاف کنید....💖💖💖💖💖💖💖💖💖
    برگرفته از پیج رضا شکاری
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    587
    بالا