- عضویت
- 2021/01/14
- ارسالی ها
- 1,912
- امتیاز واکنش
- 1,416
- امتیاز
- 467
دستور پخت ایزومالت یاهمون ابنبات
یاکاسه شکری
400گرم شکر
160گرم آب
90گرم گلوکز
💖💖💖💖💖💖
مـــــوادراهم بزنید تاکامــــلأ مخلوط شود
سپــــــس روی حرارت قـــــــراردهیـــد
تابه درجــــــــه ی۱۵۰ درجــــــه ی سانتیگراد برسد....
دوستانیکه دماسنج مایعات ندارند میتوانند نوک قاشق را به مواد بزنند وروی بشقاب بکشند اگرمثل نبات سریع سفت شداوکی است ویااینکه منظوراز۱۵۰ درجه ی سانتیگراداینکه
دستورتون ابکی نباشه یعنی انقدربزارین بجوشه که مثل شیره ای شد دستورتون اماده س
اون لحظه میتوانید رنگ مورددلخواه خودرا اضافه کنید
💖💖💖💖💖💖
آبنبات یاایزومالت را روی بادکنک هایی که ازقبل بااب سرد پرکردین وداخل لیوان قراردادین بریزین تا فرم بگیرد
.......
نکتــــــــه ی مهــــــــــــــــــم؟
بادکنک هارا کاملا بااب پــــــــرکنین تاهیچ گونه هوایی نداشته باشد
💖💖💖💖💖💖
اصلا هم سخت نیست باحوصله بدون هیچ عجله ای وباصبر انجام بدین ان شالله که به نحواحسن درست کنین وکارکنین
خداپشت وپناه تک تک شماها
برگرفته از پیج رضا شکاری
یاکاسه شکری
400گرم شکر
160گرم آب
90گرم گلوکز
💖💖💖💖💖💖
مـــــوادراهم بزنید تاکامــــلأ مخلوط شود
سپــــــس روی حرارت قـــــــراردهیـــد
تابه درجــــــــه ی۱۵۰ درجــــــه ی سانتیگراد برسد....
دوستانیکه دماسنج مایعات ندارند میتوانند نوک قاشق را به مواد بزنند وروی بشقاب بکشند اگرمثل نبات سریع سفت شداوکی است ویااینکه منظوراز۱۵۰ درجه ی سانتیگراداینکه
دستورتون ابکی نباشه یعنی انقدربزارین بجوشه که مثل شیره ای شد دستورتون اماده س
اون لحظه میتوانید رنگ مورددلخواه خودرا اضافه کنید
💖💖💖💖💖💖
آبنبات یاایزومالت را روی بادکنک هایی که ازقبل بااب سرد پرکردین وداخل لیوان قراردادین بریزین تا فرم بگیرد
.......
نکتــــــــه ی مهــــــــــــــــــم؟
بادکنک هارا کاملا بااب پــــــــرکنین تاهیچ گونه هوایی نداشته باشد
💖💖💖💖💖💖
اصلا هم سخت نیست باحوصله بدون هیچ عجله ای وباصبر انجام بدین ان شالله که به نحواحسن درست کنین وکارکنین
خداپشت وپناه تک تک شماها
برگرفته از پیج رضا شکاری