انواع غذا با مرغ

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 242
  • پاسخ ها 12
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی




fo2553.jpg



اصلیت این غذا مال غرب آفریقاست و اصولا در مقدار زیاد و با مرغ کامل درست میشه من با سـ*ـینه مرغ درست کردم ولی با همون طعم سنتی و اصلیش.

مواد لازم برای 4 نفر :

سیر 2 حبه ( له شده و خورد شده)
آویشن خشک 1 ق چ یا 5 میلی لیتر
سـ*ـینه مرغ بدون استخوان 4 عدد
روغن 2 ق غ یا 30 میلی لیتر
گوجه خورد شده یک قوطی کنسروی یا 400 گرم
رب گوجه فرنگی 1 ق غ یا 15 میلی لیتر
آب مرغ کمتر از 2 پیمانه یا 450 میلی لیتر
پودر میگو خشک 2 ق غ یا 30 میلی لیتر
فلفل چیلی سبز تازه 1 عدد ( دانه گرفته و ریز خورد شده)
برنج 3/4 پیمانه یا 350 گرم
آب 2 و 1/2 پیمانه یا 750 میلی لیتر
آویشن تازه خرد شده مقداری جهت پاشیدن روی غذا

طرز تهیه :
از بین موادی که گفتم اگر پودر میگو خشک نداشتید اشکالی ندارد بدون آن هم این غذا خوشمزه می شود.
ابتدا سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کنید و روی سـ*ـینه مرغ بمالید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید تا روی مرغ کمی قهوه ای شود و بعد داخل بشقابی جدا بگذارید.


پیاز خورد شده را کمی تفت بدهید تا نرم شود و بعد رب گوجه و گوجه خورد شده را اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه بپزد و گـه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد و بعد از اینکه آب گوجه کم شد زیر شعله را کم کنید و مرغ را به داخل سس برگردانید و با سس کاملا مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر بپزید و بعد آب مرغ و پودر میگو و چیلی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاد و به مدت 5 دقیقه بگذارید .

* بپزد یا به اصطلاح خودمون تا آب خورشت بکار برود و یک سس غلیظ داشته باشیم تا زمانیکه مرغ کامل بپزد و گـه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.


fo2554.jpg


fo2555.jpg



در همین حین برنج را بپزید به اینصورت که برنج را با آب و کمی از آب خورشت همان سس مرغ مخلوط کنید و بگذارید تا به جوش بیاید بعد شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه بپزد تا برنج نرم شود و آب برنج تمام شود.


برای سرو این غذا در 4 بشقاب جداگانه برنج قالب زده را بریزید به این صورت که داخل کاسه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن ریخته و با پشت قاشق کمی فشار بدهید و بعد بشقاب را روی سر کاسه بگذارید و کاسه و بشقاب را با هم برگردانید تا برنج قالبی از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بریزید اگر دیدید آب سس زیاد است کمی شعله را زیاد کنید تا آب بکار برود.


فیله مرغ را اسلایس کنید و روی سس بچینید و روی آن کمی آویشن تازه خرد شده بریزید.

*می گذاریم آب خورش به جوش بیاید و بعد غذا را در زیر نقطه جوش آب صورت نیمه جوش نگه داشته تا نهایتا پخته شود یعنی دمای مایع نباید به حالتی برسد که تولید حباب بخار کند به عنوان مثال انواع خورشت را برای بهتر جا افتادن و کامل پخته شدن با این شیوه تهیه می کنند.


برتری این روش نسبت به آب پز کردن سریع و جوشیدن کامل این است که تکه های گوشت و سبزیجات تکه تکه و له نمی شوند.



fo2553.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ساتای مرغ مزه دار شده (کباب ساتای)



    fo1826.jpg



    آماده سازی: 2 ساعت
    مدت انتظار: 30 دقیقه
    مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه



    مواد اولیه : برای 8 نفر

    عسل 1/3 فنجان
    فلفل قرمز (تازه پودر شده) 1 نوک انگشت
    زنجبیل (تازه رنده شده) نصف قاشق چایخوری
    آب 1 فنجان
    شکر قهوه ای 1/3 فنجان
    سیر (تازه پودر شده) نصف قاشق چایخوری
    سس سویا نصف فنجان
    مرغ 6 تکه
    روغن نباتی 1 و نیم قاشق سوپخوری
    کره بادام زمینی (پر چرب) نصف فنجان
    سرکه سفید 1 و نیم قاشق سوپخوری
    سس ورسترشایر 1 و نیم قاشق سوپخوری
    روغن کنجد (بو داده) 3 قطره


    مرغ 16 تکه (یا 2 تا 3 عدد سـ*ـینه مرغ، تکه های نازک)

    طرز تهیه کباب ساتای :
    1.
    اگر غذا را روی کباب پز درست می کنید، سیخ ها را 10 دقیقه قبل از مزه دار کردن مرغ در آب خیس کنید.



    fo1827.jpg



    2. در یک کاسه ی بزرگ سرکه، روغن نباتی، سس سویا، سیر، آب، زنجبیل، شکر، فلفل قرمز، سس ووست شایر و روغن کنجد را با همزن بزنید.



    fo1828.jpg



    3. تکه های مرغ را به شکل زیر و رو به سیخ بکشید و در یک کیسه ی زیپی قرار دهید.



    fo1829.jpg



    4. مواد مزه دار کننده را روی تمام سطح تکه های مرغ بریزید و در کیسه را ببندید و تکان دهید تا روی کل مرغ ها پوشانده شود. به مدت حداقل 2 ساعت (و نه بیشتر از 8 ساعت) در یخچال قرار دهید. بعد از مزه دار شدن سیخ ها را از درون کیسه بیرون بیاورید و مواد مزه دار کننده را برای مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی کنار بگذارید.



    fo1830.jpg



    5. مواد مخلوط جلا دهنده ( کره ی بادام زمینی، عسل، آب و باقیمانده ی مخلوط مزه دار کننده) را داخل یک قابلمه با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آنقدر هم بزنید تا به خوبی حل شوند و مخلوط جوش بیاید.



    fo1831.jpg



    6. ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا بر روی ساتای آماده شده بمالید. ساتای را در فر با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) به مدت 20 دقیقه یا آنقدر که دمای داخلی به 160 درجه فارنهایت (70 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. یا روی کباب پز با شعله ی کم کباب کنید تا کاملاً بپزد. مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی را روی آن بمالید یا داخل ظرف بریزید.



    fo1832.jpg



    7. روی آن را تزئین کنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    طرز تهیه کوکو مرغ با لوبیا سفید



    fo2818.jpg



    مواد لازم :

    لوبیا سفید یک لیوان
    سـ*ـینه مرغ 300 گرم
    پیاز رنده شده یک عدد بزرگ
    کره 50 گرم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    روغن به میزان لازم
    زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ 6 عدد

    طرز تهیه :
    ابتدا سـ*ـینه مرغ و لوبیا را بپزید و بعد با هم چرخ کنید.
    پیاز را رنده کرده و به همراه نمک و فلفل، زعفران آب کرده و کره مخلوط کنید.
    تخم‌مرغ‌ها را هم بشکنید و به مواد کوکو اضافه کنید و با قاشق‌ هم بزنید.


    روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید و مواد را درون آن ریخته، وقتی سرخ شد برش بزنید و آن را پشت و رو و طرف دیگر آن را هم سرخ کنید و در دیس مناسب چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخارپز و چند برش گوجه و خیارشور تزئین کنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    599
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,309
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    170
    بالا